| Fanfricik ♥ | |
|
+7GwenPage CarrieJ. Sue Dominika13 Boszorka666 Mrs. Captain America LuluDarling 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Kedd Május 28, 2013 1:49 am | |
| - DeloraMercel írta:
"Agyafúrt midgardi praktikák.. vajon hol lehet??"
Hát ez óriási! Nocsak Delora, te is Joker rajongó vagy? Te is tőle idéztél az aláírásodban ! Nekem nagy imádottam... | |
|
| |
Alekto Szuperhős
Hozzászólások száma : 330 Csatlakozás ideje : 2013. Apr. 23. Age : 35 Tartózkodási hely : Asgard... is lehetne
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Hétf. Május 27, 2013 12:13 pm | |
| - DeloraMercel írta:
Ő pont jó lenne a feladatra xD Viccelődtünk is már ezen, a barátnőmmel :D Megkérjük Lokit, hogy menjen el az egyetemre és szerezze meg a diplomát xD Ő meg lelkesen keresné...felforgatná az épületeket "Agyafúrt midgardi praktikák.. vajon hol lehet??" Nem kell messzire mennünk a hülyeségért, annyi szent :D
Azt látom. Ezzel az akciójával tuti, hogy még nagyobb seregre tehetne szert. Már komolyan beszervezzük. És most irány a fanfircik világa lefekvés előtt...:) | |
|
| |
DeloraMercel Földi Halandó
Hozzászólások száma : 121 Csatlakozás ideje : 2013. May. 20. Age : 35 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Hétf. Május 27, 2013 10:01 am | |
| - Alekto írta:
Én még tuti jönni fogok ilyen értékeléssel, csak jöjjenek az új fejezetek! A vizsgákat meg eltöröljük, felcsörögjük Lokit!! Ez az ő ügye is. :D Ő pont jó lenne a feladatra xD Viccelődtünk is már ezen, a barátnőmmel :D Megkérjük Lokit, hogy menjen el az egyetemre és szerezze meg a diplomát xD Ő meg lelkesen keresné...felforgatná az épületeket "Agyafúrt midgardi praktikák.. vajon hol lehet??" Nem kell messzire mennünk a hülyeségért, annyi szent :D | |
|
| |
Alekto Szuperhős
Hozzászólások száma : 330 Csatlakozás ideje : 2013. Apr. 23. Age : 35 Tartózkodási hely : Asgard... is lehetne
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Hétf. Május 27, 2013 3:33 am | |
| | |
|
| |
Hozzászólások száma : 121 Csatlakozás ideje : 2013. May. 20. Age : 35 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Vas. Május 26, 2013 10:51 pm | |
| - Alekto írta:
Delora, remélem, hamarosan jön a következő fejezet!! Elképesztően tetszett a sztorid! Nagyon jók a szócsaták, a frappáns válaszok, a gondolatok! Nagyon érdekes, és klassz az egész ötlet(eredeti volt a jég felköhögése!). Megint csak találékony, hogy Loki és Adelaida szemszögéből is látjuk a történetet. Élvezetes, baromi jó a stílus, olvastatja magát! Gratulálok! Köszönöm a kritikát, ilyen klassz értékelést még sosem kaptam :$ Most már tényleg igyekeznem kell bárcsak ne lennének gonosz vizsgák Midgardon | |
|
| |
Alekto Szuperhős
| |
| |
Alekto Szuperhős
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Vas. Május 26, 2013 9:00 am | |
| - DeloraMercel írta:
Köszönöm, ez nagyon jól esik :) Most küzdök a következő résszel De majd igyekszem :) Delora, remélem, hamarosan jön a következő fejezet!! Elképesztően tetszett a sztorid! Nagyon jók a szócsaták, a frappáns válaszok, a gondolatok! Nagyon érdekes, és klassz az egész ötlet(eredeti volt a jég felköhögése!). Megint csak találékony, hogy Loki és Adelaida szemszögéből is látjuk a történetet. Élvezetes, baromi jó a stílus, olvastatja magát! Gratulálok! | |
|
| |
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Vas. Május 26, 2013 8:59 am | |
| - GwenPage írta:
Igen, a te válaszodat tisztességgel elküldte a rendszer, Alektótól kérdeztem, hogy neki átment-e, mert abban nem voltam biztos, ugyanis a rendszer egy percre beadta nálam az unalmast.. Upsz, bocsi... | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Vas. Május 26, 2013 8:56 am | |
| - LuluDarling írta:
Igen, elvileg válaszoltam is, hacsak nem utál a rendszer... Igen, a te válaszodat tisztességgel elküldte a rendszer, Alektótól kérdeztem, hogy neki átment-e, mert abban nem voltam biztos, ugyanis a rendszer egy percre beadta nálam az unalmast.. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| |
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Vas. Május 26, 2013 8:53 am | |
| - Alekto írta:
Igazad van, a sajátokkal mindig nehéz, főleg, ha E/1-ben ír az ember lánya... gratula! Sőt, szerintem az eredetiekkel még nehezebb, mert azoknál hitelesnek kell lenni, máskülönben nincs meg a sztori varázsa. Ó, amúgy megkaptad az üzimet? | |
|
| |
Alekto Szuperhős
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Vas. Május 26, 2013 8:45 am | |
| - LuluDarling írta:
Jaj Köszi, annyira Drága vagy!!! Örülök, hogy tetszik a történet és Loree is szimpatikus, igazából egy fanfriciben két nagyon rizikós dolog van, egyik a saját szereplő megszerettetése az olvasókkal, a másik pedig az, hogy a régieket - és főleg a főhőst - sikerüljön jól ábrázolni, sikerüljön olyan mondatokat a szájába adni, amelyeket azonosítani tudunk vele, de mégis azért el tudjuk vele vinni a karaktert az általunk kívánt irányba... Örülök, ha szerinted ez nekem sikerült! Köszönöm! Igazad van, a sajátokkal mindig nehéz, főleg, ha E/1-ben ír az ember lánya, de neked sikerült elérni a célod Loree-val. Loki meg no comment, tényleg eltaláltad. Újfent gratula! Úgy várom a folytatást!!:D | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Vas. Május 26, 2013 8:07 am | |
| | |
|
| |
adrilimo Szuperhős
Hozzászólások száma : 319 Csatlakozás ideje : 2013. May. 18. Age : 28 Tartózkodási hely : Magyarország
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Vas. Május 26, 2013 7:53 am | |
| Na meg is láttam a fényt az alagút végén Lulu:Őrangyal c. blogjában.Imádom Úgy negyed órája olvasom és már a 6. fejezetnél tartok Imádom.Imádom,Imádom | |
|
| |
adrilimo Szuperhős
Hozzászólások száma : 319 Csatlakozás ideje : 2013. May. 18. Age : 28 Tartózkodási hely : Magyarország
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Vas. Május 26, 2013 7:13 am | |
| Te szentséges Loki Hova csöppentem ez bizonyára a mennyország!!! Alig várom hogy olvasni kezdjek!!! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Vas. Május 26, 2013 1:55 am | |
| - Alekto írta:
- Végre eljutottam a fanfictionökig. Kezdtem az első linkkel, Lulu blogjával. Hát, őszintén gratulálok Lulu! Nagyon tetszik az egész! (Egy ültő helyemben végigolvastam.) Nagyon érdekes, és érzelmes a sztorid. Nagyon szimpi, szerethető szereplő Loree, pedig általában nem vagyok oda a női karakterekért, ő mégis belopta magát a szívembe. Lokit meg nagyon jól "kaptad el", zseniális a kedvenc istenünk. Tetszik a kapcsolatuk alakulása, már alig várom, hogy jöjjön a folytatás, na meg, hogy mi is lesz lassan a végkifejlet.
Még hosszabban is írok a következő fejezetnél, de még annyi fanfirci van itt, hogy alig győzöm behozni a lemaradást... :O
Jaj Köszi, annyira Drága vagy!!! Örülök, hogy tetszik a történet és Loree is szimpatikus, igazából egy fanfriciben két nagyon rizikós dolog van, egyik a saját szereplő megszerettetése az olvasókkal, a másik pedig az, hogy a régieket - és főleg a főhőst - sikerüljön jól ábrázolni, sikerüljön olyan mondatokat a szájába adni, amelyeket azonosítani tudunk vele, de mégis azért el tudjuk vele vinni a karaktert az általunk kívánt irányba... Örülök, ha szerinted ez nekem sikerült! Köszönöm! | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
Alekto Szuperhős
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Vas. Május 26, 2013 1:36 am | |
| Végre eljutottam a fanfictionökig. Kezdtem az első linkkel, Lulu blogjával. Hát, őszintén gratulálok Lulu! Nagyon tetszik az egész! (Egy ültő helyemben végigolvastam.) Nagyon érdekes, és érzelmes a sztorid. Nagyon szimpi, szerethető szereplő Loree, pedig általában nem vagyok oda a női karakterekért, ő mégis belopta magát a szívembe. Lokit meg nagyon jól "kaptad el", zseniális a kedvenc istenünk. Tetszik a kapcsolatuk alakulása, már alig várom, hogy jöjjön a folytatás, na meg, hogy mi is lesz lassan a végkifejlet. Még hosszabban is írok a következő fejezetnél, de még annyi fanfirci van itt, hogy alig győzöm behozni a lemaradást... :O
| |
|
| |
| |
| |
Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 25 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Szomb. Május 25, 2013 9:57 pm | |
| Lulu nagyon jó lett! Már megint hatalmasat alkottál!!!! :) Delora, én meg most jöttem rá, hogy a tiédet már ismerem. De imádom! | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Szomb. Május 25, 2013 8:30 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Szomb. Május 25, 2013 1:27 pm | |
| - GwenPage írta:
Delora, a te történetedet már ismertem, és mindig is nagyon tetszett!! Fantasztikus! Komolyan? Nem gondoltam volna, hogy túl sokan ismerik Jujj, köszönöm, nagyon kedves vagy :) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Szomb. Május 25, 2013 7:16 am | |
| | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ Szomb. Május 25, 2013 6:41 am | |
| Jaj Lulu, állati jó volt a fejezet! Imádtam! Csodálkoztam volna, ha Loki nem Thort választja... Kíváncsian várom a folytatást, csúnya dolog volt itt abbahagyni! Delora, a te történetedet már ismertem, és mindig is nagyon tetszett!! Fantasztikus! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fanfricik ♥ | |
| |
|
| |
| Fanfricik ♥ | |
|