Hungarian Avengers Fan Forum A magyar Szuperhős - és Bosszúállók rajongók paradicsoma. |
|
| Ő a kedvencem, mert... | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
slytherin Újonc
Hozzászólások száma : 26 Csatlakozás ideje : 2013. May. 24. Tartózkodási hely : Érd
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Vas. Szept. 01, 2013 6:34 am | |
| Aranyos, szerethető karakter, és a színésze is megtetszett. Hajaj, végem van, már három kedvenc karakterem lett így. A végén kiderül, hogy van szívem | |
| | | Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Szer. Szept. 05, 2012 7:35 am | |
| Úgy érzem hogy mi jól ki fogunk jönni :P Lesz közös témánk :) [/quote] Aki Amerika kapitányt/Chris Evanst szereti, rossz ember nem lehet [/quote] Teljesen egyetértek :) Ha van kedved, ugorj be a Fanart topikba, hagytam ott valami különlegeset a Boxolós jelenetról :P | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Szer. Szept. 05, 2012 7:25 am | |
| - Mrs. Captain America írta:
Úgy érzem hogy mi jól ki fogunk jönni :P Lesz közös témánk :) Aki Amerika kapitányt/Chris Evanst szereti, rossz ember nem lehet |
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Szer. Szept. 05, 2012 7:21 am | |
| - Lilla from Asgard írta:
- Ugyan Lokihoz már írtam, mint kedvencemhez, de igazából mindenki a kedvencem... úgyhogy remélem ezt elnézitek nekem. :D
Szóval most le kellene írni, mit szeretek Amcsi kapcsiban (nagyon értelmes név, én találtam ki neki ). Könnyebb lenne leírni, hogy mit NEM szeretek benne. Bér most így belegondolva... mindent imádok benneee Olvastam kommentekben, hogy ti jobban szerettétek a kicsi Steve-et. Én úgy vagyok vele hogy mind a kettő "változat" fantasztikus. Imádom, hogy ekkora szíve van, és nem változik meg akkor sem, mikor ő lett a kapitány. És ez a sztori kicsit hasonlít a Pókemberre... megmutatja hogy az ilyen kis emberek is érhetnek el nagy dolgokat. Nem kell feltétlenül izomkolosszusnak lennie az embernek. :) Az Avengersben is ugyanolyan szimpatikus maradt, mint az eredetfilmjében, bár kicsit szomorú, hogy igazából nincs miért/kiért küzdenie... De az a jelenet, mikor hátulról mutatták... hmmm. És annyira jó pasi.
Úgy érzem hogy mi jól ki fogunk jönni :P Lesz közös témánk :) | |
| | | LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 43 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Kedd Szept. 04, 2012 8:22 am | |
| - Lilla from Asgard írta:
- Ugyan Lokihoz már írtam, mint kedvencemhez, de igazából mindenki a kedvencem... úgyhogy remélem ezt elnézitek nekem. :D
Szóval most le kellene írni, mit szeretek Amcsi kapcsiban (nagyon értelmes név, én találtam ki neki ). Könnyebb lenne leírni, hogy mit NEM szeretek benne. Bér most így belegondolva... mindent imádok benneee
Amcsi Kapcsi... Ez baromi jóóóóó!!! Persze-persze, írtam, hogy kicsi Steve-et jobban szerettem, de ez nem jelenti azt, hogy Amerika Kapitányt már nem szeretem! Csak amikor még nem volt erős, akkor...szóval annyira tudtam őt tisztelni és szeretni azért, hogy úgy is kiállt az igazáért, hogy tudta, hülyére verik egy sikátorban, mert nem tudja megvédeni magát. Szeretem benne ezt a lelki erőt... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Kedd Szept. 04, 2012 8:13 am | |
| Ugyan Lokihoz már írtam, mint kedvencemhez, de igazából mindenki a kedvencem... úgyhogy remélem ezt elnézitek nekem. :D Szóval most le kellene írni, mit szeretek Amcsi kapcsiban (nagyon értelmes név, én találtam ki neki ). Könnyebb lenne leírni, hogy mit NEM szeretek benne. Bér most így belegondolva... mindent imádok benneee Olvastam kommentekben, hogy ti jobban szerettétek a kicsi Steve-et. Én úgy vagyok vele hogy mind a kettő "változat" fantasztikus. Imádom, hogy ekkora szíve van, és nem változik meg akkor sem, mikor ő lett a kapitány. És ez a sztori kicsit hasonlít a Pókemberre... megmutatja hogy az ilyen kis emberek is érhetnek el nagy dolgokat. Nem kell feltétlenül izomkolosszusnak lennie az embernek. :) Az Avengersben is ugyanolyan szimpatikus maradt, mint az eredetfilmjében, bár kicsit szomorú, hogy igazából nincs miért/kiért küzdenie... De az a jelenet, mikor hátulról mutatták... hmmm. És annyira jó pasi. |
| | | | LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 43 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Hétf. Szept. 03, 2012 6:13 am | |
| - Mrs. Captain America írta:
Az más tészta hogy a kedvenc jelenetem az mikor boxolás közben hátulról mutatják... :$ Nem értem, hogy miért... | |
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Hétf. Szept. 03, 2012 5:55 am | |
| Steve tényleg a szívével hódít... Mindenkinek van valami szuper képessége, pl. Vasemberen ott a páncél, Thor-nak ott a pörölye, Hulk hatalmas és szuper erős stb... De ő igazán a szívében bízik, kitartó, ezért is szeretem annyira. Az más tészta hogy a kedvenc jelenetem az mikor boxolás közben hátulról mutatják... :$ | |
| | | | Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Vas. Szept. 02, 2012 10:43 pm | |
| A szívében, és a gyönyörű testében... na jó leginkább a szívében :$ ♥. | |
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Vas. Szept. 02, 2012 7:04 am | |
| Szia! Üdvözöllek a fórumon! Majd kérlek írj magadról néhány szót az Üdv a fedélzeten topikba! Előre is köszi!
Egyébként teljesen megértelek, ami Steve-et illeti, őt az első pillanattól szeretni lehetett, mert az ő ereje igazából a szívében rejtőzik. :szívecske: | |
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Vas. Szept. 02, 2012 7:01 am | |
| Hogy miért Ő a kedvencem? Ezt egyszerűen nem lehet elmagyarázni. Soha nem láttam még nála dögösebb szuperhőst. Már akkor megkedveltem, amikor még csak a kis vézna Steve volt... A kisugárzása már akkor is hihetetlen volt. Aztán mikor átváltozott a világ legdögösebb szuperhősévé, leesett az állam. Na várjunk csak... a vézna Steve Rogers és a görög isteneket is megszégyenítő Amerika Kapitány ugyan az a személy lenne? Én mind két énjét nagyon kedvelem. Tudom hogy az Amerika Kapitány csak egy szerep Chris Evans számára, és már jó pár filmben láttam, de ez az a szerep ami miatt a kedvencemmé vált. Hát röviden ennyi lenne.
Xo, Mrs. Captain America♥. | |
| | | Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Kedd Aug. 28, 2012 5:40 am | |
| - kiim írta:
- Én is jobban preferáltam a "lúzer" Steve Rogerst!
Szuper!!!! Szerintem "lúzerként" olyan szeretni valóan aranyos volt (na ezt jó megfogalmaztam )!!!! De természetesen Amerika Kapitány is szerethető!!!! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Kedd Aug. 28, 2012 5:06 am | |
| - Boszorka666 írta:
- Ciki, nem ciki engem a kicsi, vézna Steve Rogers szinte azonnal lebilincselt, sokkal jobban mint a daliás Amerika Kapitány!!!!! :roll:
Én is jobban preferáltam a "lúzer" Steve Rogerst! |
| | | Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... Kedd Aug. 28, 2012 2:13 am | |
| Ciki, nem ciki engem a kicsi, vézna Steve Rogers szinte azonnal lebilincselt, sokkal jobban mint a daliás Amerika Kapitány!!!!! :roll: | |
| Tárgy: Ő a kedvencem, mert... Hétf. Júl. 16, 2012 5:29 am | |
| Miért? Kíváncsian hallgatunk! :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ő a kedvencem, mert... | |
| |
| | | | Ő a kedvencem, mert... | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|