Hungarian Avengers Fan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hungarian Avengers Fan Forum

A magyar Szuperhős - és Bosszúállók rajongók paradicsoma.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Ő a kedvencem, mert...

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
slytherin
Újonc
Újonc
slytherin

Hozzászólások száma : 26
Csatlakozás ideje : 2013. May. 24.

Ő a kedvencem, mert... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyVas. Szept. 01, 2013 6:34 am

Aranyos, szerethető karakter, és a színésze is megtetszett. Hajaj, végem van, már három kedvenc karakterem lett így. A végén kiderül, hogy van szívem Ő a kedvencem, mert... 3630334088 
Vissza az elejére Go down
Mrs. Captain America
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Mrs. Captain America

Hozzászólások száma : 2462
Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptySzer. Szept. 05, 2012 7:35 am

Úgy érzem hogy mi jól ki fogunk jönni :P Lesz közös témánk :) [/quote]

Aki Amerika kapitányt/Chris Evanst szereti, rossz ember nem lehet Ő a kedvencem, mert... 1001172573 [/quote]

Teljesen egyetértek :)
Ha van kedved, ugorj be a Fanart topikba, hagytam ott valami különlegeset a Boxolós jelenetról :P
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptySzer. Szept. 05, 2012 7:25 am

Mrs. Captain America írta:

Úgy érzem hogy mi jól ki fogunk jönni :P Lesz közös témánk :)
Aki Amerika kapitányt/Chris Evanst szereti, rossz ember nem lehet Ő a kedvencem, mert... 1001172573
Mrs. Captain America
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Mrs. Captain America

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptySzer. Szept. 05, 2012 7:21 am

Lilla from Asgard írta:
Ugyan Lokihoz már írtam, mint kedvencemhez, de igazából mindenki a kedvencem... úgyhogy remélem ezt elnézitek nekem. :D
Szóval most le kellene írni, mit szeretek Amcsi kapcsiban (nagyon értelmes név, én találtam ki neki Ő a kedvencem, mert... 3920004554 ). Könnyebb lenne leírni, hogy mit NEM szeretek benne. Bér most így belegondolva... mindent imádok benneee Ő a kedvencem, mert... 1511130120
Olvastam kommentekben, hogy ti jobban szerettétek a kicsi Steve-et. Én úgy vagyok vele hogy mind a kettő "változat" fantasztikus. Imádom, hogy ekkora szíve van, és nem változik meg akkor sem, mikor ő lett a kapitány. És ez a sztori kicsit hasonlít a Pókemberre... megmutatja hogy az ilyen kis emberek is érhetnek el nagy dolgokat. Nem kell feltétlenül izomkolosszusnak lennie az embernek. :)
Az Avengersben is ugyanolyan szimpatikus maradt, mint az eredetfilmjében, bár kicsit szomorú, hogy igazából nincs miért/kiért küzdenie...
De az a jelenet, mikor hátulról mutatták... hmmm. És annyira jó pasi. Ő a kedvencem, mert... 2774444739

Úgy érzem hogy mi jól ki fogunk jönni :P Lesz közös témánk :)
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

Hozzászólások száma : 5587
Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyKedd Szept. 04, 2012 8:22 am

Lilla from Asgard írta:
Ugyan Lokihoz már írtam, mint kedvencemhez, de igazából mindenki a kedvencem... úgyhogy remélem ezt elnézitek nekem. :D
Szóval most le kellene írni, mit szeretek Amcsi kapcsiban (nagyon értelmes név, én találtam ki neki Ő a kedvencem, mert... 3920004554 ). Könnyebb lenne leírni, hogy mit NEM szeretek benne. Bér most így belegondolva... mindent imádok benneee Ő a kedvencem, mert... 1511130120
Amcsi Kapcsi... Ő a kedvencem, mert... 959844722 Ez baromi jóóóóó!!!
Persze-persze, írtam, hogy kicsi Steve-et jobban szerettem, de ez nem jelenti azt, hogy Amerika Kapitányt már nem szeretem! Csak amikor még nem volt erős, akkor...szóval annyira tudtam őt tisztelni és szeretni azért, hogy úgy is kiállt az igazáért, hogy tudta, hülyére verik egy sikátorban, mert nem tudja megvédeni magát. Szeretem benne ezt a lelki erőt... Ő a kedvencem, mert... 1672448945
http://luludarling.tumblr.com/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyKedd Szept. 04, 2012 8:13 am

Olvastam kommentekben, hogy ti jobban szerettétek a kicsi Steve-et. Én úgy vagyok vele hogy mind a kettő "változat" fantasztikus. Imádom, hogy ekkora szíve van, és nem változik meg akkor sem, mikor ő lett a kapitány. És ez a sztori kicsit hasonlít a Pókemberre... megmutatja hogy az ilyen kis emberek is érhetnek el nagy dolgokat. Nem kell feltétlenül izomkolosszusnak lennie az embernek. :)
Az Avengersben is ugyanolyan szimpatikus maradt, mint az eredetfilmjében, bár kicsit szomorú, hogy igazából nincs miért/kiért küzdenie...
De az a jelenet, mikor hátulról mutatták... hmmm. És annyira jó pasi. Ő a kedvencem, mert... 2774444739
Mrs. Captain America
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Mrs. Captain America

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyHétf. Szept. 03, 2012 8:02 am

LuluDarling írta:

Nem értem, hogy miért... Ő a kedvencem, mert... 3668024462
Hát még életemben nem láttam olyan tökéletes...khm... hátsót :$ Ő a kedvencem, mert... 2239293072
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyHétf. Szept. 03, 2012 6:13 am

Az más tészta hogy a kedvenc jelenetem az mikor boxolás közben hátulról mutatják... :$
Nem értem, hogy miért... Ő a kedvencem, mert... 3668024462
Mrs. Captain America
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Mrs. Captain America

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyHétf. Szept. 03, 2012 5:55 am

Steve tényleg a szívével hódít... Mindenkinek van valami szuper képessége, pl. Vasemberen ott a
páncél, Thor-nak ott a pörölye, Hulk hatalmas és szuper erős stb...
De ő igazán a szívében bízik, kitartó, ezért is szeretem annyira.
Az más tészta hogy a kedvenc jelenetem az mikor boxolás közben hátulról mutatják... :$
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyHétf. Szept. 03, 2012 5:17 am

A szívében, és a gyönyörű testében... na jó leginkább a szívében :$ ♥️.
Bevallom, nekem az izmos pasik nem gyere be, én Steve-et tényleg a tiszta szívéért szeretem és becsülöm annyira... Ő a kedvencem, mert... 2453078570
Mrs. Captain America
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Mrs. Captain America

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyVas. Szept. 02, 2012 10:43 pm

A szívében, és a gyönyörű testében... na jó leginkább a szívében :$ ♥.
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyVas. Szept. 02, 2012 7:04 am

Szia! Üdvözöllek a fórumon! Majd kérlek írj magadról néhány szót az Üdv a fedélzeten topikba! Előre is köszi!

Egyébként teljesen megértelek, ami Steve-et illeti, őt az első pillanattól szeretni lehetett, mert az ő ereje igazából a szívében rejtőzik. :szívecske:
Mrs. Captain America
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Mrs. Captain America

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyVas. Szept. 02, 2012 7:01 am

Hogy miért Ő a kedvencem?
Ezt egyszerűen nem lehet elmagyarázni. Soha nem láttam még nála dögösebb szuperhőst. Már akkor megkedveltem,
amikor még csak a kis vézna Steve volt... A kisugárzása már akkor is hihetetlen volt.
Aztán mikor átváltozott a világ legdögösebb szuperhősévé, leesett az állam.
Na várjunk csak... a vézna Steve Rogers és a görög isteneket is megszégyenítő Amerika Kapitány ugyan az a személy lenne?
Én mind két énjét nagyon kedvelem. Tudom hogy az Amerika Kapitány csak egy szerep Chris Evans számára, és már jó pár filmben láttam,
de ez az a szerep ami miatt a kedvencemmé vált.
Hát röviden ennyi lenne.

Xo,
Mrs. Captain America♥.
Boszorka666
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Boszorka666

Hozzászólások száma : 2735
Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyKedd Aug. 28, 2012 5:40 am

kiim írta:
Én is jobban preferáltam a "lúzer" Steve Rogerst! Ő a kedvencem, mert... 464751818

Szuper!!!! Szerintem "lúzerként" olyan szeretni valóan aranyos volt (na ezt jó megfogalmaztam Ő a kedvencem, mert... 1959207375 )!!!! Ő a kedvencem, mert... 2453078570 De természetesen Amerika Kapitány is szerethető!!!! Ő a kedvencem, mert... 3920004554
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyKedd Aug. 28, 2012 5:06 am

Boszorka666 írta:
Ciki, nem ciki engem a kicsi, vézna Steve Rogers szinte azonnal lebilincselt, sokkal jobban mint a daliás Amerika Kapitány!!!!! :roll:

Én is jobban preferáltam a "lúzer" Steve Rogerst! Ő a kedvencem, mert... 464751818
Boszorka666
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Boszorka666

Hozzászólások száma : 2735
Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyKedd Aug. 28, 2012 2:13 am

Ciki, nem ciki engem a kicsi, vézna Steve Rogers szinte azonnal lebilincselt, sokkal jobban mint a daliás Amerika Kapitány!!!!! :roll:
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... EmptyHétf. Júl. 16, 2012 5:29 am

Miért? Kíváncsian hallgatunk! :D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Ő a kedvencem, mert...   Ő a kedvencem, mert... Empty

Ő a kedvencem, mert...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ő a kedvencem, mert...
» Ő a kedvencem, mert...
» Ő a kedvencem, mert...
» Ő a kedvencem, mert...
» Ő a kedvencem, mert...

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hungarian Avengers Fan Forum :: Karakterek :: Steve Rogers - Captain America-
Ugrás: