| Kedvenc képeink Lokiról | |
|
+7Teresa Romanova GwenPage Dominika13 Mrs. Captain America Boszorka666 Aleex LuluDarling 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szomb. Márc. 16, 2013 7:01 am | |
| ...és meghalt... | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| |
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szomb. Márc. 16, 2013 5:40 am | |
| - LuluDarling írta:
Szerintem nem volt ez baki. Ebben a jelenetben Loki kábé úgy beszél, amit a magyarban is azzal a szóval illetünk, hogy "fröcsög"...legalábbis én már azelőtt ezt mondtam rá, hogy megláttam volna ennek díszes bizonyítékát... Szerintem pont így élethű az, amit és ahogy ott Loki előadja magát...az a gonosz, megvető beszéd... Oké, én is ezt a szót használnám a viselkedésére, de azért nem kell szó szerint venni. XD Úgy elképzeltem Tom reakcióját, miután végigjátszotta a jelenetet. Az egyik elképzelésem szerint jó szokásához híven annyira beleélte magát a játékba, hogy észre se vette a dolgot, a másik szerint meg kínos arccal nekiállta maszatolni az üveget. XD | |
|
| |
Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 25 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
| |
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szomb. Márc. 16, 2013 1:58 am | |
| | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Pént. Márc. 15, 2013 11:21 am | |
| - Sue írta:
- De durva! Sose gondoltam volna, hogy valaki képes lesz annyira elvakítani, hogy az ilyen kis bakikra direkt kelljen rákoncentrálnom, hogy észrevegyem, mert amúgy teljesen eltereli a figyelmemet. XD
Szerintem nem volt ez baki. Ebben a jelenetben Loki kábé úgy beszél, amit a magyarban is azzal a szóval illetünk, hogy "fröcsög"...legalábbis én már azelőtt ezt mondtam rá, hogy megláttam volna ennek díszes bizonyítékát... Szerintem pont így élethű az, amit és ahogy ott Loki előadja magát...az a gonosz, megvető beszéd... | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Pént. Márc. 15, 2013 10:24 am | |
| De durva! Sose gondoltam volna, hogy valaki képes lesz annyira elvakítani, hogy az ilyen kis bakikra direkt kelljen rákoncentrálnom, hogy észrevegyem, mert amúgy teljesen eltereli a figyelmemet. XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Pént. Márc. 15, 2013 9:44 am | |
| - Sue írta:
- Garantáltan vonzó. És mennyire? Olyannyira, hogy engem ennél a jelenetnél, amikor Natashát oktatja ki, teljesen rákoncentráltam. Majd amikor újranéztem a filmet, megint. Majd egyik ismerősöm közölte velem, hogy leköpte az üveget és milyen undi volt. Mondom, az kizárt, hogy leköpte. Direkt megnéztem csak azt a jelenetet, hogy lássam, tényleg megtörtént-e, de megint csak csőlátásom lett, aminek a végén Loki volt. Kb harmadik megnézésre láttam csak meg én is, hogy tényleg megtörtént. XD
Igen, ezen én is mindig mosolygok, konkrétan az üveg belső felén lévő DNS anyagból simán lehetne klónoztatni...kábé korlátlan mennyiségben... | |
|
| |
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Pént. Márc. 15, 2013 9:22 am | |
| Annyi fajta érzelem leolvasható a kis arcáról *-* | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Pént. Márc. 15, 2013 8:13 am | |
| Garantáltan vonzó. És mennyire? Olyannyira, hogy engem ennél a jelenetnél, amikor Natashát oktatja ki, teljesen rákoncentráltam. Majd amikor újranéztem a filmet, megint. Majd egyik ismerősöm közölte velem, hogy leköpte az üveget és milyen undi volt. Mondom, az kizárt, hogy leköpte. Direkt megnéztem csak azt a jelenetet, hogy lássam, tényleg megtörtént-e, de megint csak csőlátásom lett, aminek a végén Loki volt. Kb harmadik megnézésre láttam csak meg én is, hogy tényleg megtörtént. XD | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Pént. Márc. 15, 2013 7:27 am | |
| | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Pént. Márc. 15, 2013 5:25 am | |
| - LuluDarling írta:
Biztosan háztartási baleset még gyerekkorából... Meg szokta emlegetni, hogy nagy deszkás fiú volt, talán onnan...
Na ezzel most újat mondtál, hogy gördeszkázott, de nem kizárt, hogy ez az ok, főleg ha belegondolog, hogy az egyik szájközeli hegemet én is a nagy bringás mivoltomnak, illetve egy tükörjégnek "köszönhetem". A képe meg nagyon szuper! És tényleg a félemeletes lenne a helyes leírás rá. Ha rám nézne így, azt hiszem nagyon gyorsan elkezdenék azon gondolkodni, hogy merre is fussak el. O.O | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Pént. Márc. 15, 2013 1:20 am | |
| Oh de félelmetes valaki!!!!!!!! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Csüt. Márc. 14, 2013 6:19 am | |
| - Sue írta:
Engem baromira érdekelne, hogy hogy szerezte az a heget. Biztosan háztartási baleset még gyerekkorából... Meg szokta emlegetni, hogy nagy deszkás fiú volt, talán onnan... | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Csüt. Márc. 14, 2013 5:47 am | |
| Jaja nekem is az egyik kedvencem az a németországi jelenet. És az a nézés... Fantasztikus! *.* Engem baromira érdekelne, hogy hogy szerezte az a heget. Pláne, hogy heg viszonylatban mind szép, mind érdekes. Érdekes, mert a heged általában kidudorodnak, nem behorpadnak, plusz nekem is van pár, és egyik sem ilyen láthatatlan, hogy csak max az árnyék hozhatja ki.) | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Csüt. Márc. 14, 2013 2:05 am | |
| Fantasztikus képek, ó, odavagyok a nyakáért és azért a kis sebért a szája fölött... | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szer. Márc. 13, 2013 9:45 pm | |
| Csodás képek!!!!!!!!! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szer. Márc. 13, 2013 8:37 am | |
| - LuluDarling írta:
Jaj, itt olyan szépen látszik az az imádnivaló sebhely a szája fölött... És a nyaka... Mennyire gyönyörűen tud már nézni, ez a kedvenc jelenetem a filmből, majdnem sírógörcsöt kaptam. :( Bocsi hogy van rajta szöveg, de úgy imádom ezt a nézését :) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szer. Márc. 13, 2013 8:18 am | |
| - GwenPage írta:
- Észelveszejtő...
Azaz!!! Jaj, itt olyan szépen látszik az az imádnivaló sebhely a szája fölött... És a nyaka... | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szer. Márc. 13, 2013 2:58 am | |
| | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Hétf. Márc. 11, 2013 9:16 am | |
| Nekem inkább a Laufeyval folytatott csevejekor tűnt ragadozónak... | |
|
| |
| |
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Hétf. Márc. 11, 2013 8:54 am | |
| Annyira édes amikor nevet, istenem♥. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról | |
| |
|
| |
| Kedvenc képeink Lokiról | |
|