| Kedvenc képeink Lokiról | |
|
+7Teresa Romanova GwenPage Dominika13 Mrs. Captain America Boszorka666 Aleex LuluDarling 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Csüt. Feb. 07, 2013 7:01 am | |
| Jaj ez a 'komoly, hogy egy ilyen kis botocskával akartál kárt okozni bennem' tekintet halálos! Imádom! | |
|
| |
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Csüt. Feb. 07, 2013 7:01 am | |
| Kicsi Loki...In Jotünheim... | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Csüt. Feb. 07, 2013 6:55 am | |
| | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| |
| |
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szer. Feb. 06, 2013 9:37 am | |
| Én is imádom mikor úgy vonul mint valami topmodell :D Haláli :D | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szer. Feb. 06, 2013 9:21 am | |
| - Mrs. Captain America írta:
- Milyen kis menő ahogy sétál
Jaja, úgy riszál, mint egy igazi Topmodell!!! Imádom!!! Egyébként még az Avengers-es kimaradt jelenetében csinál ugyanígy! Oda vagyok és vissza! | |
|
| |
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| |
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Kedd Feb. 05, 2013 10:46 am | |
| Csodás képek!!!!!!!! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Kedd Feb. 05, 2013 6:25 am | |
| Jaj Gwen, az az első kép... Köszi a képeket, lányok! | |
|
| |
CarrieJ. S.H.I.E.L.D. Ügynök
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Kedd Feb. 05, 2013 4:44 am | |
| | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Kedd Feb. 05, 2013 3:20 am | |
| | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Hétf. Feb. 04, 2013 9:01 am | |
| -.- Nem kötöttem bele, csak közöltem, hogy én nem látok könnyet. Van helyette két másik jelenet, ahol meg igen. Kezdem azt hinni, hogy minden megnyilvánulásom, szőrszálhasogatásnak, vagy kötözködésnek lesz nyilvánítva... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Hétf. Feb. 04, 2013 8:05 am | |
| - Sue írta:
- Itt még nincs könnycsepp, de nagyon gyanús, hogy ennyire fénylik a szeme...
Őszintén meglepődtem volna, ha nem kötsz bele... | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Hétf. Feb. 04, 2013 7:15 am | |
| Itt még nincs könnycsepp, de nagyon gyanús, hogy ennyire fénylik a szeme. Bár okot nem nagyon tudok rá, hogy miért kellene könny közeli állapotban lennie... | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
AmyHiddleston S.H.I.E.L.D. Ügynök
Hozzászólások száma : 143 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 14. Age : 28 Tartózkodási hely : With Loki, Asgard, Nine Realm
| |
| |
| |
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Hétf. Feb. 04, 2013 2:32 am | |
| - LuluDarling írta:
- Egy örök kedvenc:
Ez nekem is gyengém! Cépséges... | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Vas. Feb. 03, 2013 9:59 am | |
| Jaj ne is mondjátok, imádom ebben a jelenetben, hogy úgy szét van csúszva neki a haja. Tök jól áll szerintem. *.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Vas. Feb. 03, 2013 9:38 am | |
| - AmyHiddleston írta:
- Imádom amikor ilyen kesze-kusza a haja *-*
Olyan kis túrandó... | |
|
| |
AmyHiddleston S.H.I.E.L.D. Ügynök
Hozzászólások száma : 143 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 14. Age : 28 Tartózkodási hely : With Loki, Asgard, Nine Realm
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Vas. Feb. 03, 2013 9:33 am | |
| Imádom amikor ilyen kesze-kusza a haja *-* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Vas. Feb. 03, 2013 9:30 am | |
| Egy örök kedvenc: | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Vas. Feb. 03, 2013 6:29 am | |
| - LuluDarling írta:
- Egyébként, ha az ember összehasonlítja a két képet és a két filmet, Tom/Lok sokkal fiatalabbnak látszik a Thorban, mint az Avengersben, pedig 1-másfél évnél több nem telt el a kettő között...
Akkor nem csak nekem volt fura a dolog. Tényleg az volt az érzésem ,hogy ugyanazt az embert látom, és közben mégsem. Nekem is öregebbnek tűnt, pedig tényleg nem öregedhetett ennyit. Én a haját okoltam első nekifutásra. Hogy biztos mivel hosszabb, más karaktert kölcsönöz az arcának. (Ugye egy frizura nagyon sokat tud változtatni egy ember megjelenésén.) De lehet a személyiség változás is. Elvégre a Thorban, ha azt vesszük, igencsak álcázta magát. Segítőkész volt és csak Asgard érdekei lebegtek a szeme előtt, és konkrétan csak egyszer volt olyan, mint amilyennek a Bosszúállókban láthattuk. Amikor Laufeynak ajánlotta fel a lehetőséget, hogy végezhessen Odinnal. Meg talán a Thorban inkább azt láttuk belőle, hogy mennyire meg akar felelni Odinnak, hogy mennyire akarja, hogy lássák, hogy van olyan jó, mint Thor. A Bosszúállókban viszont már nem kellett "megjátszania" magát. Kimutathatta a foga fehérjét. Mondhatni szabadon engedhette magából a dühöt amit a becsapottság érzése generált benne. Ott aztán tényleg tud úgy nézni, hogy ha szemmel ölni lehetne, akkor már mindenki halott lenne a Bosszúállóknál is meg a SHIELDnél is. És igen, a hangja is idomult ehhez. A Thorban lágy volt, a Bosszúállókban meg annyi fenyegetés van benne, hogy én már attól le tudnék fagyni. amikor pl Hawkeye koponyájának széttrancsírozását ígérgette, szabályosan rohangászott a hideg a hátamon. Szinte muszáj volt vizualizálnom amit előadott, mert annyi kínt és poklot ígért a hangja, hogy már az önmagában elsöprő volt. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Vas. Feb. 03, 2013 6:09 am | |
| - GwenPage írta:
Engem az döbbentett le legjobban, hogy Tom hangszíne mennyire más a két filmben. Amíg a Thorban egy sokkal lágy hatása volt a hangjának, a Bosszúállókban - legalábbis az én fülemnek- egy sokkal mélyebb, fenyegetőbb árnyalatot kapott a hangja. Iszonyúan érdekesek ezek a változások. Igen, az Avengersben sokkal élcesebb volt a hangja, néha olyan, mint a dörzspapír, az egész megjelenése sokkal vészjóslóbb, keményebb, kevésbé kifinomult - nem győzöm emlegetni a szemöldökét például - sok módon hangsúlyozták, hogy Loki itt már egy új "életszakaszba" lépett, más hozzáállással magához, Thorhoz, az általa ismert világegyetemhez...Szerintem ezt Tom tökéletesen át tudta adni. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról | |
| |
|
| |
| Kedvenc képeink Lokiról | |
|