| Kedvenc képeink Lokiról | |
|
+7Teresa Romanova GwenPage Dominika13 Mrs. Captain America Boszorka666 Aleex LuluDarling 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Csüt. Szept. 20, 2012 6:50 am | |
| - LuluDarling írta:
Ez egyszerű: Az összes!!! Teljes mértékben igazad van,csak nem akartam túl elfogultnak tűnni!!!!!!!!!!! | |
|
| |
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Csüt. Szept. 20, 2012 6:43 am | |
| | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Csüt. Szept. 20, 2012 6:12 am | |
| Oh micsoda gyönyörűségesen szép képek kerültek fel ide!!!!!!!! Nem tudom eldönteni, melyik tetszik a legjobban!!!!! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szer. Szept. 19, 2012 8:07 am | |
| A régi, szép, Thor-os időkből... | |
|
| |
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szer. Szept. 19, 2012 6:53 am | |
| - LuluDarling írta:
Jaj, most érted, a póthaj csak annyi, hogy egy csíkban hátra fölcsíptetnek egy adag tincset...ennyi. Szerintem ne zaklasd ilyesmivel, így is kivan már mindene a Lokis kérdésekkel szerintem...meg Tom rajongói egyébként is megfogadták, hogy nem zaklatják őt kérdésekkel...szegénynek így is van elég baja és dolga. Most komolyan azt hitted hogy írom már neki" Hé figyi Tom, a Bosszúállókban nem ragasztottak fel neked véletlen egy adag póthajat?" :DD Csak hülyültem, nem akarom én se hogy őrültnek nézzen xDDD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szer. Szept. 19, 2012 6:30 am | |
| - Mrs. Captain America írta:
- Én annyira nem tudom elképzelni hogy póthaja van :D
Esküszöm hogy megkérdezem tőle Twitteren, hátha válaszol :) Egyébként csodás kép *-* Jaj, most érted, a póthaj csak annyi, hogy egy csíkban hátra fölcsíptetnek egy adag tincset...ennyi. Szerintem ne zaklasd ilyesmivel, így is kivan már mindene a Lokis kérdésekkel szerintem...meg Tom rajongói egyébként is megfogadták, hogy nem zaklatják őt kérdésekkel...szegénynek így is van elég baja és dolga. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szer. Szept. 19, 2012 6:08 am | |
| Én annyira nem tudom elképzelni hogy póthaja van :D Esküszöm hogy megkérdezem tőle Twitteren, hátha válaszol :) Egyébként csodás kép *-* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szer. Szept. 19, 2012 5:42 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szer. Szept. 19, 2012 5:21 am | |
| Most írhatnám hogy milyen gyönyörű, de a nyilvánvalót mindenki látja, és csak ismételném magam | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szer. Szept. 19, 2012 5:19 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Kedd Szept. 18, 2012 7:00 am | |
| Olyan kis szomorúan néz egyem meg...♥. | |
|
| |
| |
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Kedd Szept. 18, 2012 5:55 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Hétf. Szept. 17, 2012 8:25 am | |
Hát van egy nézése... szegény Natasa... De azért lennék a helyében, mert akár hogy is, de rá legalább már nézett Loki :DD Na igen...ha a szemmel ölni lehetne, Natasha már kínok között fetrengett volna a kalitka túlsó oldalán! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Hétf. Szept. 17, 2012 8:23 am | |
| - LuluDarling írta:
- Enyhén szólva veszélyes ez a nézés...
Hát van egy nézése... szegény Natasa... De azért lennék a helyében, mert akár hogy is, de rá legalább már nézett Loki :DD | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Hétf. Szept. 17, 2012 3:45 am | |
| - LuluDarling írta:
Egyébként annyira imádom, hogy Tom még a mosolyával is tud játsszani. Annyira ridegen mosolyog, mint Loki és annyira szeretetteljesen, amikor Tom, vagy amikor más szerepet alakít...imádom! Igen néha a "hideg" mosolyától a hideg futkos a hátamon... nem lennék az ellensége azt hiszem :D De olyan jól áll neki :king: | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Hétf. Szept. 17, 2012 2:38 am | |
- Egyértelműen a kedvenc Loki képem ez, mert ezt a mosolyt nem lehet felülmúlni♥.
Egyébként annyira imádom, hogy Tom még a mosolyával is tud játsszani. Annyira ridegen mosolyog, mint Loki és annyira szeretetteljesen, amikor Tom, vagy amikor más szerepet alakít...imádom! | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Hétf. Szept. 17, 2012 2:15 am | |
| Nagyon szépséges képeket hoztatok Csajszik!!!!!!!! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Vas. Szept. 16, 2012 2:29 am | |
| Egyértelműen a kedvenc Loki képem ez, mert ezt a mosolyt nem lehet felülmúlni♥. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Szomb. Szept. 15, 2012 10:42 pm | |
| "Enyhén" photoshoppolt, de nagyon szép! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról Kedd Szept. 11, 2012 5:39 am | |
| - vindori írta:
- Én is eltartogatnám otthon a spájzban! :lol!:
Ja, aztán rájárnál hideg, téli éjszakákon... Vagy inkább a hőségriadós éjszakákon, felhasználva Loki hideg, Jötün vérét...hrrrr... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Lokiról | |
| |
|
| |
| Kedvenc képeink Lokiról | |
|