Hungarian Avengers Fan Forum A magyar Szuperhős - és Bosszúállók rajongók paradicsoma. |
|
| Cikkek, hírek, megjelenések | |
|
+4Teresa Romanova Boszorka666 Aleex LuluDarling 8 posters | Szerző | Üzenet |
---|
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Szomb. Szept. 21, 2013 10:19 pm | |
| Nagyon cuksi!! | |
| | | adrilimo Szuperhős
Hozzászólások száma : 319 Csatlakozás ideje : 2013. May. 18. Age : 28 Tartózkodási hely : Magyarország
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Szomb. Szept. 21, 2013 7:58 pm | |
| És már vannak is képek a picurról: Szerintem hasonlít az apucira De naon kisz cuki | |
| | | LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Vas. Ápr. 14, 2013 6:06 am | |
| - Boszorka666 írta:
- Apa lett Jeremy Renner
Jesszusom, én konkrétan azt sem tudtam, hogy van csaja! De gratulálok neki, sok egészséget és örömöt a picúrhoz! De most olvasom, hogy a gyermek az exbarátnőtől van és bár most összeköltöztek, nem lehet tudni, hogy milyen jellegű a kapcsolat...érdekes... | |
| | | Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Vas. Ápr. 14, 2013 1:44 am | |
| | |
| | | Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 25 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
| | | | Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Pént. Márc. 29, 2013 1:08 am | |
| Szerintem így úgy nézz ki, mint egy veszélyes bűnöző!!!!!! | |
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 25 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Csüt. Márc. 28, 2013 11:30 pm | |
| - Mrs. Captain America írta:
- Kávézgatunk? :)
Ezzel a napszemüveggel annyira ügynök! *-* | |
| | | Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Csüt. Márc. 28, 2013 9:54 am | |
| Kávézgatunk? :) | |
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Csüt. Jan. 17, 2013 3:01 am | |
| | |
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Szer. Jan. 16, 2013 7:23 am | |
| | |
| | | Teresa Romanova Földi Halandó
Hozzászólások száma : 119 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 27. Age : 29 Tartózkodási hely : Loki zsebében.
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Hétf. Dec. 31, 2012 2:17 am | |
| A Cosmopolitanben van róla egy régi cikk, bemásolom nektek. :)
Jeremy mindig az alapján válogatja meg a szerepeit, hogy mihez van épp kedve: és ő legszívesebben akciófilmekben játszik! Idén kettőben is láthatod, a Bosszúállókban és a Bourne-i hagyatékban.
Igazi kaliforniai srác, a gimiben egyszerre űzött több sportágat, ráadásul szinte minden tárgyban tehetségesnek tartották a tanárai. Őt viszont leginkább a bűnyügyek érdekelték, ezért suli mellett a helyi rendőrségnél kezdett el dolgozni. A munkája abból állt, hogy a a lehetséges bevetések rekonstruálásakor eljátszotta a bűnözőket. Ugye, milyen vagány meló?
Később az itteni tapasztalatok kifejezetten jól jöttek neki: hiszen azóta is szinte mindig akciófilmekben szerepel. Láthattad például a Tolvajok városában (Ben Affleck és Blake Lively oldalán), a Thorban, a S.W.A.T.: Tűzveszélyben Colin Farrellel, vagy a Mission:Impossible Ghost Protocolban!
Tudtad, hogy ő alakította a sorozatgyilkos Jeffrey Dahmert a Kannibálban? Többször is azt nyilatkozta, hogy évekig a film hatása alatt volt, és emiatt mély depresszióba is esett.
Miért szeretjük? Mert tehetséges színész, és bár mindig kőkemény pasikat alakít, a valóságban visszafogott férfi, aki sosem szerepel a bulvárlapokban, nem falja a nőket, és a celebbulikat is messzire elkerüli.
| |
| | | Teresa Romanova Földi Halandó
Hozzászólások száma : 119 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 27. Age : 29 Tartózkodási hely : Loki zsebében.
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Hétf. Dec. 31, 2012 1:55 am | |
| Mit keres nála a Möjmöj? | |
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Szer. Okt. 03, 2012 11:25 pm | |
| Nagyon elegáns, köszi a képet!!!!!!!! :flower: | |
| | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Szer. Okt. 03, 2012 7:18 am | |
| | |
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Szer. Aug. 29, 2012 5:29 am | |
| Nagyon szuper ez a kép Jeremy-ről, köszi Lulu!!!!!! :flower: | |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Kedd Aug. 28, 2012 8:50 am | |
| | |
| | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Szer. Aug. 15, 2012 9:43 pm | |
| Sólyomszem a Thorban alkotott két perce után a Bosszúállókban egész sok szerepet kapott. De Renner nem azt a Sólyomszemet játszotta el, akit annak idején közeli ismerőse, és a Bosszúállók írója Zak Penn bemutatott neki. Ennek az egyszerű oka az, hogy Whedon korábban nem csak hogy újraírta, de a sztorit is teljesen átalakította. Jeremy Renner most megosztott néhány információt a épszerű íjjászhősről. "A nap végére kiderült, a film 90 százalékában nem az a karakter vagyok, akit elvállaltam. Szó szerint két percig voltam ott, aztán hirtelen... Csak a fizikai részén tudtam dolgozni, mert az nem változott. Az volt a legnagyobb kihívás, hogy eljátszam azt a srácot. Persze tulajdonképp csak bemutatunk új szuperhősöket egy olyan világban, ahol több ezer szuperhős van. Szóval nincsen túl sok háttértörténet vagy magyarázat, amit elárulhatunk, hogy mégis ki az a Clinton Barton vagy Sólyomszem, és hogy a S.H.I.E.L.D.-nek dolgozik-e vagy sem. Sok a megválaszolatlan kérdés még nekem is. És ezzel még rendben is vagyok. Legalább benne voltam a filmben. És örültem is ennek. A legközelebbi kapcsolat, amit tudok, az Scarlett karakteréhez fűződik, a Fekete özvegyhez, mert nekik van közös történetük. És ez egyértelműen meglátszik a filmen. És nyílvánvaló, hogy ebbe nem nagyon mehetünk bele, mert ezen kívűl még nagyon sok sztori van, amit el lehetne mondani, de határozottan megvan az érzés, hogy ők ketten kapcsolódnak egymáshoz, és valami nagyon fontos dolog köti őket össze. És talán megpróbálhatnám összegezni, de sokáig tartana. Ez az ami lázba hoz, hogy mindig van hely egy újabb történetnek." Renner beszélt a manipulált és gonosz Sólyomszemről is. "Jobban szeretem a jót, mert ha átmegyünk gonoszba, vagy manipulálnak vagy mit tudom én minek nevezzük azt, akkor olyan mintha üresek lennénk, kihasználatlanok. Akkor még csak nem is rossz fiú a Sólyomszem, hiszen nincsen tudata. Érdekesnek tartottam azt a részt, mikor bűnösnek érezte magát a rossz dolgoktól, amiket tett míg hipnózisban volt. Szerintem ő már most is elég érdekes karakter. Elveszik tőle ami kedvessé teszi azt a karaktert, és akkor olyan lesz mint egy robot, Loki a csatlósává teszi. És akkor csak a feladatára fókuszál. Korlátolt voltam, tudjátok, hogy értem? Egyfajta Terminátor voltam. Szóval igen, a kaszkadőrködés része mókás. De van emögött érzelmi tartalom vagy gondolkodás? Nincs. Olyankor ilyesmi nem létezik. [hipnotizálás közben] És ez van a film túlnyomó részében." "Tudjátok, nagyon sok ember van a filmben. Sok fontos karakter. Az én karakterem meg úgy érzem, ha vele sikerült a sztori javát szolgálnom, akkor elvégeztem a feladatomat." Renner szintén megkapta a szokásos kérdést, hogy Sólyomszem feltűnik-e saját filmben is, ahogy azt korábban Kevin Feige javasolta, aki a Marvel produkciós elnöke. A színész passzolta a kérdést, mondván, hogy a Marveltől függ. A Marvel viszont jött a szintén szokásos válasszal, hogy majd "meglátjuk". Mindesetre elég valószínűtlen, hogy Barton saját filmet kapjon. | |
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Vas. Aug. 05, 2012 4:24 am | |
| Jeremy nem rossz pasi, de nekem egy kis nagyszájú...meg túl amerikai... :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Vas. Aug. 05, 2012 4:15 am | |
| Hoztam még egyet! :D |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Kedd Júl. 31, 2012 3:14 am | |
| :D |
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Szer. Júl. 18, 2012 2:41 am | |
| - KathyStark írta:
- Ha jól tudom ők nagyon jó barátok, de javítsatok ki ha tévednék, bár a kép asszem önmagáért beszél. :)
Igen, én is úgy tudom, hogy nagyon jóban vannak, de azt hiszem, az egész Avengers gárda nagyon jól összekovácsolódott! ;) Ahogy Tom szokta volt mondani, az egész Avengers film egy naaaagy, közös, baráti ölelés, és ő (bár ő játssza a gonosz) sem marad ki ebből a közös ölelésből. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Szer. Júl. 18, 2012 1:06 am | |
| Ha jól tudom ők nagyon jó barátok, de javítsatok ki ha tévednék, bár a kép asszem önmagáért beszél. :) |
| | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések Kedd Júl. 17, 2012 10:14 pm | |
| Scarlett-el :) | |
| Tárgy: Cikkek, hírek, megjelenések Hétf. Júl. 16, 2012 6:12 am | |
| Jeremy itt, ott, amott. Képes, írott, vagy nyomtatott formában.
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések | |
| |
| | | | Cikkek, hírek, megjelenések | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Cikkek, hírek, megjelenések No.2. » Cikkek, hírek, megjelenések » Cikkek, hírek, megjelenések » Cikkek, hírek, megjelenések » Cikkek, hírek, megjelenések
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|