Hungarian Avengers Fan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hungarian Avengers Fan Forum

A magyar Szuperhős - és Bosszúállók rajongók paradicsoma.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Cikkek, hírek, megjelenések

Go down 
+4
Teresa Romanova
Boszorka666
Aleex
LuluDarling
8 posters
SzerzőÜzenet
GwenPage
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
GwenPage

Hozzászólások száma : 1557
Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15.

Cikkek, hírek, megjelenések Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptySzomb. Szept. 21, 2013 10:19 pm

Nagyon cuksi!!Cikkek, hírek, megjelenések 1511130120 
Vissza az elejére Go down
adrilimo
Szuperhős
Szuperhős
adrilimo

Hozzászólások száma : 319
Csatlakozás ideje : 2013. May. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptySzomb. Szept. 21, 2013 7:58 pm

És már vannak is képek a picurról:
Cikkek, hírek, megjelenések Rs_634x1024-130919143841-634.Jeremy-Renner-Sonni-Pacheco-Ava-Berlin-Renner.ms.091913
Cikkek, hírek, megjelenések Faf239af
Szerintem hasonlít az apucira
Cikkek, hírek, megjelenések 3630334088 De naon kisz cuki
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

Hozzászólások száma : 5587
Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyVas. Ápr. 14, 2013 6:06 am

Boszorka666 írta:
Apa lett Jeremy Renner
Jesszusom, én konkrétan azt sem tudtam, hogy van csaja! De gratulálok neki, sok egészséget és örömöt a picúrhoz! De most olvasom, hogy a gyermek az exbarátnőtől van és bár most összeköltöztek, nem lehet tudni, hogy milyen jellegű a kapcsolat...érdekes...
http://luludarling.tumblr.com/
Boszorka666
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Boszorka666

Hozzászólások száma : 2735
Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyVas. Ápr. 14, 2013 1:44 am

Dominika13
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Dominika13

Hozzászólások száma : 876
Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyVas. Márc. 31, 2013 10:16 pm

Boszorka666 írta:
Szerintem így úgy nézz ki, mint egy veszélyes bűnöző!!!!!! Cikkek, hírek, megjelenések 1959207375
Yesmaster
Boszorka666
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Boszorka666

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyPént. Márc. 29, 2013 1:08 am

Szerintem így úgy nézz ki, mint egy veszélyes bűnöző!!!!!! Cikkek, hírek, megjelenések 1959207375
Dominika13
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Dominika13

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyCsüt. Márc. 28, 2013 11:30 pm

Mrs. Captain America írta:
Kávézgatunk? :)
Ezzel a napszemüveggel annyira ügynök! *-*
Mrs. Captain America
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Mrs. Captain America

Hozzászólások száma : 2462
Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyCsüt. Márc. 28, 2013 9:54 am

Kávézgatunk? :)

Cikkek, hírek, megjelenések Tumblr_m4a064mFNI1r5uryio1_500-362x580
Dominika13
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Dominika13

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyCsüt. Jan. 17, 2013 3:01 am

Boszorka666 írta:
Apa lesz Jeremy Renner
Gratulálok a picihez! Cikkek, hírek, megjelenések 1672448945
Boszorka666
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Boszorka666

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptySzer. Jan. 16, 2013 7:23 am

Teresa Romanova
Földi Halandó
Földi Halandó
Teresa Romanova

Hozzászólások száma : 119
Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyHétf. Dec. 31, 2012 2:17 am

A Cosmopolitanben van róla egy régi cikk, bemásolom nektek. :)

Jeremy mindig az alapján válogatja meg a szerepeit, hogy mihez van épp kedve: és ő legszívesebben akciófilmekben játszik! Idén kettőben is láthatod, a Bosszúállókban és a Bourne-i hagyatékban.

Igazi kaliforniai srác, a gimiben egyszerre űzött több sportágat, ráadásul szinte minden tárgyban tehetségesnek tartották a tanárai. Őt viszont leginkább a bűnyügyek érdekelték, ezért suli mellett a helyi rendőrségnél kezdett el dolgozni. A munkája abból állt, hogy a a lehetséges bevetések rekonstruálásakor eljátszotta a bűnözőket. Ugye, milyen vagány meló?

Később az itteni tapasztalatok kifejezetten jól jöttek neki: hiszen azóta is szinte mindig akciófilmekben szerepel. Láthattad például a Tolvajok városában (Ben Affleck és Blake Lively oldalán), a Thorban, a S.W.A.T.: Tűzveszélyben Colin Farrellel, vagy a Mission:Impossible Ghost Protocolban!

Tudtad, hogy ő alakította a sorozatgyilkos Jeffrey Dahmert a Kannibálban? Többször is azt nyilatkozta, hogy évekig a film hatása alatt volt, és emiatt mély depresszióba is esett.

Miért szeretjük? Mert tehetséges színész, és bár mindig kőkemény pasikat alakít, a valóságban visszafogott férfi, aki sosem szerepel a bulvárlapokban, nem falja a nőket, és a celebbulikat is messzire elkerüli.

Teresa Romanova
Földi Halandó
Földi Halandó
Teresa Romanova

Hozzászólások száma : 119
Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyHétf. Dec. 31, 2012 1:55 am

Cikkek, hírek, megjelenések 38687525422732803159514 Mit keres nála a Möjmöj?
Boszorka666
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Boszorka666

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptySzer. Okt. 03, 2012 11:25 pm

Nagyon elegáns, köszi a képet!!!!!!!! :flower:
Aleex
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Aleex

Hozzászólások száma : 1866
Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptySzer. Okt. 03, 2012 7:18 am

Cikkek, hírek, megjelenések 098JRenner_gl_27jul12_rexfeatures_b_592x888
http://doctorswan.tumblr.com/
Boszorka666
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Boszorka666

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptySzer. Aug. 29, 2012 5:29 am

Nagyon szuper ez a kép Jeremy-ről, köszi Lulu!!!!!! :flower:
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyKedd Aug. 28, 2012 8:50 am

Cikkek, hírek, megjelenések Tumblr_m9gxq61UQ61qfsqn9o1_500
Aleex
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Aleex

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptySzer. Aug. 15, 2012 9:43 pm

Sólyomszem a Thorban alkotott két perce után a Bosszúállókban egész sok szerepet kapott. De Renner nem azt a Sólyomszemet játszotta el, akit annak idején közeli ismerőse, és a Bosszúállók írója Zak Penn bemutatott neki. Ennek az egyszerű oka az, hogy Whedon korábban nem csak hogy újraírta, de a sztorit is teljesen átalakította. Jeremy Renner most megosztott néhány információt a épszerű íjjászhősről.
Cikkek, hírek, megjelenések 38_original

"A nap végére kiderült, a film 90 százalékában nem az a karakter vagyok, akit elvállaltam. Szó szerint két percig voltam ott, aztán hirtelen... Csak a fizikai részén tudtam dolgozni, mert az nem változott. Az volt a legnagyobb kihívás, hogy eljátszam azt a srácot. Persze tulajdonképp csak bemutatunk új szuperhősöket egy olyan világban, ahol több ezer szuperhős van. Szóval nincsen túl sok háttértörténet vagy magyarázat, amit elárulhatunk, hogy mégis ki az a Clinton Barton vagy Sólyomszem, és hogy a S.H.I.E.L.D.-nek dolgozik-e vagy sem. Sok a megválaszolatlan kérdés még nekem is. És ezzel még rendben is vagyok. Legalább benne voltam a filmben. És örültem is ennek. A legközelebbi kapcsolat, amit tudok, az Scarlett karakteréhez fűződik, a Fekete özvegyhez, mert nekik van közös történetük. És ez egyértelműen meglátszik a filmen. És nyílvánvaló, hogy ebbe nem nagyon mehetünk bele, mert ezen kívűl még nagyon sok sztori van, amit el lehetne mondani, de határozottan megvan az érzés, hogy ők ketten kapcsolódnak egymáshoz, és valami nagyon fontos dolog köti őket össze. És talán megpróbálhatnám összegezni, de sokáig tartana. Ez az ami lázba hoz, hogy mindig van hely egy újabb történetnek."

Renner beszélt a manipulált és gonosz Sólyomszemről is. "Jobban szeretem a jót, mert ha átmegyünk gonoszba, vagy manipulálnak vagy mit tudom én minek nevezzük azt, akkor olyan mintha üresek lennénk, kihasználatlanok. Akkor még csak nem is rossz fiú a Sólyomszem, hiszen nincsen tudata. Érdekesnek tartottam azt a részt, mikor bűnösnek érezte magát a rossz dolgoktól, amiket tett míg hipnózisban volt. Szerintem ő már most is elég érdekes karakter. Elveszik tőle ami kedvessé teszi azt a karaktert, és akkor olyan lesz mint egy robot, Loki a csatlósává teszi. És akkor csak a feladatára fókuszál. Korlátolt voltam, tudjátok, hogy értem? Egyfajta Terminátor voltam. Szóval igen, a kaszkadőrködés része mókás. De van emögött érzelmi tartalom vagy gondolkodás? Nincs. Olyankor ilyesmi nem létezik. [hipnotizálás közben] És ez van a film túlnyomó részében."

"Tudjátok, nagyon sok ember van a filmben. Sok fontos karakter. Az én karakterem meg úgy érzem, ha vele sikerült a sztori javát szolgálnom, akkor elvégeztem a feladatomat."

Renner szintén megkapta a szokásos kérdést, hogy Sólyomszem feltűnik-e saját filmben is, ahogy azt korábban Kevin Feige javasolta, aki a Marvel produkciós elnöke. A színész passzolta a kérdést, mondván, hogy a Marveltől függ. A Marvel viszont jött a szintén szokásos válasszal, hogy majd "meglátjuk". Mindesetre elég valószínűtlen, hogy Barton saját filmet kapjon.
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyVas. Aug. 05, 2012 4:24 am

Jeremy nem rossz pasi, de nekem egy kis nagyszájú...meg túl amerikai... :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyVas. Aug. 05, 2012 4:15 am

Hoztam még egyet! :D
Cikkek, hírek, megjelenések Tumblr_m85xgarQB31qhxxebo1_500
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyKedd Júl. 31, 2012 3:14 am

:D
Cikkek, hírek, megjelenések Tumblr_m80kwom7eA1rx0z3to1_500
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptySzer. Júl. 18, 2012 2:41 am

KathyStark írta:
Ha jól tudom ők nagyon jó barátok, de javítsatok ki ha tévednék, bár a kép asszem önmagáért beszél. :)

Igen, én is úgy tudom, hogy nagyon jóban vannak, de azt hiszem, az egész Avengers gárda nagyon jól összekovácsolódott! ;) Ahogy Tom szokta volt mondani, az egész Avengers film egy naaaagy, közös, baráti ölelés, és ő (bár ő játssza a gonosz) sem marad ki ebből a közös ölelésből. ❤
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptySzer. Júl. 18, 2012 1:06 am

Ha jól tudom ők nagyon jó barátok, de javítsatok ki ha tévednék, bár a kép asszem önmagáért beszél. :)
Aleex
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Aleex

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyKedd Júl. 17, 2012 10:14 pm

Scarlett-el :)
Cikkek, hírek, megjelenések Scarlett7
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések EmptyHétf. Júl. 16, 2012 6:12 am

Jeremy itt, ott, amott. Képes, írott, vagy nyomtatott formában.

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések   Cikkek, hírek, megjelenések Empty

Cikkek, hírek, megjelenések
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Cikkek, hírek, megjelenések No.2.
» Cikkek, hírek, megjelenések

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hungarian Avengers Fan Forum :: Színészek :: Jeremy Renner-
Ugrás: