| Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. | |
|
+7Teresa Romanova GwenPage Dominika13 Mrs. Captain America Aleex Boszorka666 LuluDarling 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| |
| |
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Hétf. Szept. 24, 2012 8:09 am | |
| - LuluDarling írta:
- Jaj, itt milyen fehér az arca...mintha szeplős is lenne... Köszi a képet, Betty!
Jaja, elég fehér, és a hajába is van zselé vagy fixáló rendesen. Bár arról nem ő tehet inkább a h*lye stylelist-ok... De mégis olyan kis kedves arca van *-* | |
|
| |
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Hétf. Szept. 24, 2012 7:46 am | |
| Jaj, itt milyen fehér az arca...mintha szeplős is lenne... Köszi a képet, Betty! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Hétf. Szept. 24, 2012 7:08 am | |
| Wááá♥. | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Szomb. Szept. 22, 2012 8:50 am | |
| Gyönyörű és kész!!!!!! Köszi Lulu!!!!!! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Szomb. Szept. 22, 2012 7:34 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Kedd Szept. 18, 2012 7:45 am | |
| - LuluDarling írta:
Istenem, bárcsak láthatnám őt színházban...bárcsak... Istenem, bárcsak láthatnám őt valahol... akárhol...nem panaszkodnék ha mondjuk egy mozi WC-je előtt láthatnám... csak...lássam :$ De a színház az király lenne :DD | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Kedd Szept. 18, 2012 7:33 am | |
| Ne hari, tudod hogy nem bántásból írtam rá... . Nem tudnám bántani, nekem vékonyan is ugyan úgy tetszik, csak így férfiasabb | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Kedd Szept. 18, 2012 7:30 am | |
| - Mrs. Captain America írta:
Hivatalos kedvenc képem lett róla Azok az izmok, nem volt ő mindig olyan kis gizda :DD Nanananaaaa, ne használjunk ilyen csúnya, sértő szavakat! Egyébként a kép ugye 2012 februárjában készült, ami azért igen frissnek számít...ez kábé már Avengers és a Hollow Crown forgatások után volt, ha minden igaz... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Kedd Szept. 18, 2012 7:11 am | |
| - LuluDarling írta:
- Betty! Megvan, hogy mikor és hol készült a kép!!!
Tom Hiddleston reading ‘The Kingdom of Earth’ for Stories Before Bedtime at Criterion Theatre on February 10, 2012
Lulu egy istennő vagy!Hivatalos kedvenc képem lett róla Azok az izmok, nem volt ő mindig olyan kis gizda :DD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Kedd Szept. 18, 2012 7:00 am | |
| Betty! Megvan, hogy mikor és hol készült a kép!!! Tom Hiddleston reading ‘The Kingdom of Earth’ for Stories Before Bedtime at Criterion Theatre on February 10, 2012 | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Hétf. Szept. 17, 2012 8:40 am | |
| - LuluDarling írta:
Köszi, nekem már meglesz!...Te very very bad girl! U.I. A kapitány nehogy féltékeny legyen még a végén... Mivel én very very badgirl vagyok, így azt mondom hogy a Kapitány is csatlakozhat a filmemhez, boxeralsó kötelező xDDD Hiddles álmokat Lulu! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Hétf. Szept. 17, 2012 8:37 am | |
Hiddles álmokat mindenkinek *.* Köszi, nekem már meglesz!...Te very very bad girl! U.I. A kapitány nehogy féltékeny legyen még a végén... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Hétf. Szept. 17, 2012 8:34 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Hétf. Szept. 17, 2012 8:28 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Hétf. Szept. 17, 2012 8:26 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Hétf. Szept. 17, 2012 6:01 am | |
- Igen, látszik a képen hogy színházi, én mégis azt mondom hogy legalább ilyen alkata lehetne,
néha olyan kis vékonyka, és ahhoz képest nagyon magas is :) Bár tőlem füleket is növeszthetne a feje tetejére, akkor is szexii Ennyi... Gondolom a súlya mindig az aktuálisan forgatott filmtől is függ... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Hétf. Szept. 17, 2012 5:48 am | |
| Igen, látszik a képen hogy színházi, én mégis azt mondom hogy legalább ilyen alkata lehetne, néha olyan kis vékonyka, és ahhoz képest nagyon magas is :) Bár tőlem füleket is növeszthetne a feje tetejére, akkor is szexii | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Hétf. Szept. 17, 2012 4:45 am | |
- Fhuu, volt ő izmos is úgylátom.
Kicsit megint gyúrnia kellene :$ Hihetetlenül szexii itt, szívesen melléülnék
Szerintem ilyen ő, amikor éppen nem éhezteti magát, mondjuk egy V. Henrik forgatás miatt. Vékony, de nagyon jó elosztású... Nem hinném, hogy valamikor is gyúrt volna...szerintem az nem az ő műfaja...szerintem csak egyszer fordult vele elő életében, amikor megkérték rá a Thor forgatása előtt, de aztán Kenneth ránézett és mondta neki, hogy esetleg mégis le tudná adni azt a súlyt, amit nagy nehezen felszedett? Nem állt jól neki... Meg végül Lokihoz pont nem is kellett... Egyébként ez a kép színházban készült, sajnos nem tudom megmondani, melyik előadás... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Hétf. Szept. 17, 2012 3:40 am | |
| Fhuu, volt ő izmos is úgylátom . Kicsit megint gyúrnia kellene :$ Hihetetlenül szexii itt, szívesen melléülnék | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Hétf. Szept. 17, 2012 2:23 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Vas. Szept. 16, 2012 6:08 am | |
| - LuluDarling írta:
Sőt, ahogy én érzékelem, éppen, hogy most kezded őt megszeretni...Lokit is és Őt is... Ha nem tudnám, hogy a Kapitány a szíved csücske, vérmes Loki/Hiddles rajongónak néznélek... Na azért a Kapitányt sosem cserélném le az első helyről . Ő örök marad, imádom teljes szívemből :) Igen, mostanában szerettem meg így Tomot/ Lokit mert itt körül vagyok véve Loki rajongókkal, aztán ahogy egy kicsit utánajártam, interjúkat nézegettem róla nagyon megtetszett a személyisége, egyszerűen nem lehet őt nem szeretni valamiért :) Szóval igen, nagyon megkedveltem őt, de a szívemben csak a Kapitány után tudnám besorolni ;D | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Vas. Szept. 16, 2012 5:35 am | |
- Ettől még nem szeretem őt kevésbé persze.
Sőt, ahogy én érzékelem, éppen, hogy most kezded őt megszeretni...Lokit is és Őt is... Ha nem tudnám, hogy a Kapitány a szíved csücske, vérmes Loki/Hiddles rajongónak néznélek... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. Vas. Szept. 16, 2012 4:32 am | |
| - LuluDarling írta:
Na látod, erről beszélek. Tomnak mindig olyan kis kölyök képe volt, még a Wallanderben (2010 körül) is simán, még a Thorban is, azt mondanám, de most az elmúlt másfél-két évben, valahogy nagyon megérett...vagy beérett...nem szeretném rondábban írni. Engem speciel nem zavar, csak nagyon furcsa a dolog. Szerintem mondjuk nagy szerepe van ebben a nagy felhajtásnak, ami a Thor és az Avengers miatt van most körülött, annak, hogy betört Hollywoodba és szerintem egy szabad perce sincs...meg a Hollow Crown sori...abban vettem észre először - V. Henrik - hogy simán egy tizessel többnek néz ki a koránál...ettől még gyönyörű, csak furcsa ez a hirtelen változás... Igen, még a Thorban is olyan kis könyökképe volt neki... A Bosszúállókban meg mintha karikásak lennének a szemei. És a szeme alatt is megjelentek olyan kis ráncok, ami nem mondom, cuki, csak kicsit fura hogy egy év alatt ennyit változott. Ettől még nem szeretem őt kevésbé persze . | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. | |
| |
|
| |
| Kedvenc képeink Tom Hiddlestonról No. 1. | |
|