| DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Kedd Ápr. 02, 2013 12:01 am | |
| Ma hivatalosan is kiadták az első Fázis gyűjtő dobozát. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Kedd Feb. 19, 2013 8:37 am | |
| Átérzem az állapotod, Sue! |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Kedd Feb. 19, 2013 7:43 am | |
| Hát ha a Thorból indulunk ki, akkor tényleg hiába várjuk. Ha valaki extrákat akar annál is meg kell vennie a bluerayt. Annó amikor ez fokozottan tombolt nálam, nem bírtam megállni és DeviantArton szabályos panasz journalt írtam miatta. | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Hétf. Feb. 18, 2013 10:05 am | |
| - Forever_Hiddlestoner írta:
- Hát most ezzel elvettétek gyermeki reményeimet... :lonely:
Szerintem Április körül kiadják, vagy nem. Én még mindig reménykedem (0% esély van rá), hogy itt is megjelenik és hazáig fogok vele rohanni ördögi kacajjal és senkinek nem adom oda a drágaságom... | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Hétf. Feb. 18, 2013 9:52 am | |
| Hát most ezzel elvettétek gyermeki reményeimet... :lonely: |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 43 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Szomb. Feb. 16, 2013 8:35 am | |
| - Forever_Hiddlestoner írta:
- Most február van. Lehet már többet tudni?
Simán el tudom képzelni, hogy soha napján kiskedden... Én még mindig egy bővített, 2 lemez Avengers DVD kiadást várok...de nagyon...és azt hiszem, hiába... | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Szomb. Feb. 16, 2013 7:05 am | |
| Most február van. Lehet már többet tudni? |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Kedd Nov. 20, 2012 6:24 am | |
| Emlékeztek arra a kis táskára ami mind a 6 filmet és egyéb extrákat tartalmazott? Nos a már maga 6 film, extra dokumentumok a filmekből és a Tesseraktot tartalmazó táska tartalmát kicsit kibővítették. Bár maga a neve 'Phase 1' mégis bele fognak kerülni Phase 2 filmes tartalmak - amik ugye a Iron Man 3, Thor: The Dark World, Captain America: The Winter Soldier, Guardians of the Galaxy, Ant-Man és a The Avengers 2. Kevin Feige az Entertainment Weekly-nek adott interjújában elmondta hogy kisebb felvételeket (akár teaser), concept artokat és pár új meglepetéseket láthatunk majd. Egyéb értesülések alapján érdemes lesz rátekinteni Tony Stark S.H.I.E.L.D. mappájára. Próbáltam keresni valami megjelenési dátumot, mivel eddig Szeptember 25 volt, de sehol nem találtam hivatalos dátumot. Nem hivatalos dátum Január-Február vagy Április. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 43 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Pént. Okt. 05, 2012 10:34 pm | |
| Ennyi! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Pént. Okt. 05, 2012 10:08 pm | |
| Hihetetlen nagy érdeklődés övezte A bosszúállók című képregény-film lakossági premierjét Amerikában. Joss Whedon filmje ráadásul a többi Marvel Studios-film eladásait is egészséges mértékben növelte.
Magyarországon már augusztus végén megjelent lakossági forgalmazásban az idei év legnagyobb sikerfilmje, A bosszúállók (The Avengers), Amerikában viszont csak most indult meg a roham a lemezekért. A világszerte 1,5 milliárd mozibevételt termelő képregény-film a Home Media Magazine szerint könnyedén szerezte meg az első helyet az eladási listákon, azonban egyelőre rekorddöntögetésről nem szólnak az értesülések.
A bosszúállók amerikai lakossági megjelenésével kapcsolatban a legérdekesebb információ az, hogy az eladások 72%-a Blu-ray lemezek értékesítéséből állt, s ezen lemezek 23% 3D Blu-ray combo pakk volt. A filmből az adatok szerint 34-szer többet adtak el, mint a toplista második helyén debütáló Batman: A sötét lovag visszatér, 1. részből. A bosszúállók nagy érdemének számít az is., hogy a premier hetében a film más Marvel-projektek eladását is felhúzta: a Thor a 8., az Amerika kapitány-mozifilm a 13., a Vasember 2 a 14., a második Hulk-film a 19., míg az első Vasember a 23. helyre lépett előre az eladási listákon. | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Pént. Szept. 28, 2012 8:59 am | |
| - LuluDarling írta:
- Hát nem...ez az egy lemezes verzió a vicc kategóriája...én azért veszek meg eredetiben filmeket, mert azon vannak plusz dolgok, extrák, a menü, a szép doboz, stb., ami nekem megéri...de könyörgöm, ez a kiadás kábé semmivel sem ad több pluszt, mint egy letöltés egy 200 forintos írható DVD-re...
Teljesen egyetértek! Főleg, hogy általában a torrentes oldalakon egy-két héttel a DVD megjelenése előtt fent van, és talán az extrákat is fel szokták rakni pár filmnél (magyar felirattal). Én emiatt se veszek DVD-t, sokkal jobban megéri így csinálni. | |
|
| |
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Pént. Szept. 28, 2012 8:40 am | |
| - Aleex írta:
Remélem ki fognak-e adni valami normálisabb DVD & Blu-ray változatot nálunk is, mert azért így cseppet se fer... :suspect: Hát nem...ez az egy lemezes verzió a vicc kategóriája...én azért veszek meg eredetiben filmeket, mert azon vannak plusz dolgok, extrák, a menü, a szép doboz, stb., ami nekem megéri...de könyörgöm, ez a kiadás kábé semmivel sem ad több pluszt, mint egy letöltés egy 200 forintos írható DVD-re... | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Pént. Szept. 28, 2012 8:18 am | |
| Ahogy eddig olvastam az Amerikai kiadványokkal eddig nincs gond minden beígért (“A Vizuális Kaland” video, törölt jelenetek (alternatív és megvágott), Marvel Rövdifilm: Item 47, Gag Reel, Soundgarden videokilpp - “Live to Rise”, audio kommentár Joss Whedon-tól). Illetve vannak kiadványok amik tartalmazzák ugye a teljes Első Fázis filmjeit, meg ami a The Avengers: A Föld Legnagyobb Hősei sorozatot is. Remélem ki fognak-e adni valami normálisabb DVD & Blu-ray változatot nálunk is, mert azért így cseppet se fer... :suspect: | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Csüt. Szept. 20, 2012 9:22 am | |
| Jelenleg az a pletyka kering, hogy a Szeptember 25.-én Amerikába megjelenő DVD egy speciális kis extrát fog tartalmazni, ami egyesek a film folytatásával kapcsolatos kis video lesz, mások azt beszélik a Vasember 3 Comic Con-on leadott előzetesét fogja tartalmazni. Csupán csak pletyka, de reménykedjünk benne lesz valami igazság benne. :floating: | |
|
| |
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Kedd Szept. 18, 2012 5:37 am | |
| - Aleex írta:
- Azért ez így már eléggé durva...
Figyeld meg, hogy miután elkapkodják ezeket sokkal jobb DVD fog majd kijönni.... :turbopoke: Ahogy szerintem nálunk is ezután a viccnek is beillő egy lemezes, kopasz kiadvány után... | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Kedd Szept. 18, 2012 4:36 am | |
| Azért ez így már eléggé durva... Figyeld meg, hogy miután elkapkodják ezeket sokkal jobb DVD fog majd kijönni.... :turbopoke: | |
|
| |
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Kedd Szept. 18, 2012 2:14 am | |
| Na, ez kemény...basszus...én most olvastam ezt a cikket a brit megjelenésről...persze, botrány van:
Dühöngenek a tegnap megjelent DVD vásárlói. A szigetországban árusított verzió rossz és hiányos, az amerikai Blu-ray verziót kénytelenek megvenni az extrákért és jobb minőségért.
Tegnap elkezdték kiszállítani az előre megrendelt Bosszúállók DVD-ket a szigetországban. A rajongók csalódottak, mert a náluk kapható lemezeken rossz a hang minősége és az extrák közül lemaradt a lényeg, a rendező által felvett 90 perces audiókommentár, megvágták a kimaradt jeleneteket és az egyéb extrákat is, illetve kivágtak a filmből egy jelenetet, ami az amerikai verzióban benne maradt.
A dühös brit rajongók az Amazon oldalán emeltek szót a hiányos DVD-vel kapcsolatban, mert így kénytelenek az Amerikában megjelenő verziót is megvenni, ami egy hét múlva, 25-én fog megjelenni. A Disney azt állítja, hogy Joss Whedon túl későn vette fel az audióanyagot, ezért az nem kerülhetett fel a szigetországban árusított DVD-kre. A megvágott extrák többi részét azzal magyarázták, hogy időben kifutottak volna az arra szánt idősávból.
Az ügyben már felkeresték a DVD forgalmazóját, aki azt mondta, hogy felsőbb utasításra vágták meg az extrákat és nyomoznak az ügyben, de ajánlják mindenkinek az amerikai Blu-ray verziót, ami vágatlanul kerül a boltok polcaira. A csalódott fanok a Disney Twitter-oldalán illegális letöltéssel fenyegetőznek, de a stúdiótól senki nem kommentálta a történteket.
| |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Kedd Szept. 18, 2012 2:08 am | |
| Szeptember 25-én érkezik meg a boltokba külföldön DVD és Blu-ray kiadásokban a Bosszúállók, melynek tartalmát az amerikai rajongók már ismerik, de az Egyesült Királyság lakosai némileg mást kapnak... A legfőbb különbséget a kétfajta kiadás között az egyik legfontosabb Bosszúállók jelenetben figyelhetjük meg, méghozzá Coulson halálakor. Az eredeti, nálunk és amerikában is piacra dobott verzióban Coulson ügynök mellét átdöfi Loki lándzsája, amely egyértelművé teszi, hogy a férfinek nincs esélye a túlélésre, láthatóan kilóg a mellkasából a fegyver. Ezzel szemben a brit változatban megszerkesztették ezt a jelenetet és utólag eltávolították a pengét. Rengeteg elmélet született arról, hogy miért kellett kiretusálni a lándzsát, egyesek úgy vélik, hogy a brit cenzorok szigorúbbak, mint az amerikaiak, míg mások azt állítják, hogy az átszerkesztéssel a Marvel - rajongói nyomásra - ad még egy esélyt Coulson visszahozására a jövőbeli filmekben. A valóság azonban az, hogy az Egyesült Királyság cenzorai mit sem tudnak arról, hogy ők vetették volna le a pengét, szerintük ez nem befolyásolja a film korhatár besorolását. Két lehetséges megoldás létezik tehát: vagy valamilyen oknál fogva egy helyi illetékes a lándzsa eltávolítása mellett döntött vagy a Marvel valóban szeretné visszahozni Coulson ügynököt a második fázisban. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Szer. Aug. 29, 2012 5:55 am | |
| - LuluDarling írta:
- Azért ezt a DVD kiadványt látva azt kell, hogy mondjam, nem adok 2-3 hónapnál többet és ki fog jönni egy dupla lemezes verzió. Ez tuti. Eddig szerintem minden Marvel filmből dupla lemezes változatok jöttek ki, legalábbis nekünk csak olyan van minden filmből. Nem hiszem, hogy pont ezt adnák csak így ki...Ráadásul ez az ár is gyanús...mintha gyorsan el akarnák sózni, mielőtt jön a dupla lemezes...
Hát akkor én behalok! |
|
| |
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Szer. Aug. 29, 2012 5:39 am | |
| Azért ezt a DVD kiadványt látva azt kell, hogy mondjam, nem adok 2-3 hónapnál többet és ki fog jönni egy dupla lemezes verzió. Ez tuti. Eddig szerintem minden Marvel filmből dupla lemezes változatok jöttek ki, legalábbis nekünk csak olyan van minden filmből. Nem hiszem, hogy pont ezt adnák csak így ki...Ráadásul ez az ár is gyanús...mintha gyorsan el akarnák sózni, mielőtt jön a dupla lemezes... | |
|
| |
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Kedd Aug. 28, 2012 8:09 am | |
| Húúú, lehet, hogy holnap elnézek a Media Marktba...próba cseresznye! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Kedd Aug. 28, 2012 6:21 am | |
| Itthon augusztus 29-én jelenik meg DVD-n és Blu-ray lemezen. Egyes online boltokban és nagyobb műszaki áruházakban, a DVD például az ajánlott 3290 forintos fogyasztói ár helyett 1990 forintért lesz megvásárolható, vélhetően korlátozott ideig. A szimpla Blu-ray 6990 forint helyett 4999, míg a 3D-s BD 9999 helyett 7999 lesz. (Üröm az örömben, hogy a DVD-n például meglehetősen korlátozott lesz az extra tartalom.) Sajnos nem nagyon értek a DVD-k milyen formába kerülnek boltba így nem tudom milyen fajták lesznek. | |
|
| |
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. Hétf. Aug. 27, 2012 7:47 am | |
| - KathyStark írta:
- Kár, viszont most olvastam, hogy mindhárom változata néhány napig akciósan lesz kapható.A DVD 1.990.-ért, a Blu-ray 4.990.-ért, míg a BD3D+BD változat 7.990.-ért szerezhető be megjelenéstől számított néhány napon keresztül.
Wow!!! Vajon minden boltban? Én Media Marktba szoktam járni...kár, hogy pont fizu előtt vagyunk...nem tudom, hogy jövő hét szerda előtt meg tudom-e venni... Most akkor pontosan mikor is jelenik meg? 29-én? És a DVD változatból akkor csak egy lemez van a dolgok mai állása szerint? | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. | |
| |
|
| |
| DVD és Blu-Ray kiadványok az Avengersből. | |
|