I. The Consultant A rövidfilm a Thor Blu-Ray-en kapott helyet, illetve a 2011-es San Diego-i Comic Con-on is levetítették. A rövidfilm története a Hihetetlen Hulk és Vasember 2 filmek történéseit is tartalmazza. Coulson ügynök tájékoztatja Sitwell ügynököt, hogy a World Security Council szeretné, ha kiengednék Emil Blonsky-t, hogy csatlakozzon a Bosszúállók szövetségéhez. A S.H.I.E.L.D. egy ügynököt küld Ross tábornokhoz, hogy Blonsky az ő felügyeletük alá kerüljön. Fury nem akarja Blonsky-t, így a két ügynök kitalálja, hogy küld egy balekot, aki szabotálja majd a találkozót, egy tanácsadó: Tony Stark.
II. A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer A rövidfilm az Amerika Kapitány: Az első Bosszúálló Blu-Ray extrái között jelent meg. Coulson ügynök Albuquerque, New Mexicoba tart Thor pörölye felé, útközben pedig megáll egy benzinkúton. Amíg azon gondolkodik melyik Donouts-t válassza két rabló érkezik akik a pénzt akarják a kasszából. Coulson ügynök pedig bemutatja mit is tud egy S.H.I.E.L.D. ügynök.
III. Item 47 A rövidfilm a Bosszúállók Blu-Ray-en volt elérhető. Ez az első rövidfilm ami már hosszabb mint 10 perc, az előző alig 4 perces rövidfilmekkel ellentétben. A történet főszeplője Bennie és Claire akik a New York-i csata után találnak egy Chitauri fegyvert és úgy döntenek a fegyver segítségével szereznek egy kis pénzt maguknak. A S.H.I.E.L.D. fel is figyel a rablásokra. Blake ügynök Sitwell ügynököt küldi, hogy megszerezze a fegvyert és 'semlegesítse' a párt. Sitwell a pár után ered, akiket egy hotelszobában talál. Sikerül elkapnia őket, már csak az a kérdés, mi lesz a sorsuk?
IV. Agent Carter A rövidfilm a Vasember 3 Blu-Ray-en fog megjelenni Szeptember 24.-én. Ez az első rövidfilm amely a mozifilmekhez hasonlóan Post Credit jelenettel rendelkezik. A történet főszereplője az Amerika Kapitány: Az első Bosszúálló filmből ismert Peggy Carter. Egy évvel Steve Roger 'halála' után Peggy a Strategic Scientific Reserve tagja, majd elindul a titkos Zodaic keresésére.
A rövidfilm hetekkel ezelőtt kiszivárgott, így az alábbi linken megtekinthető és letölthető eredeti nyelven: LINK
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
Hozzászólások száma : 330 Csatlakozás ideje : 2013. Apr. 23. Age : 35 Tartózkodási hely : Asgard... is lehetne
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Vas. Júl. 21, 2013 8:21 am
Cuki, kicsi Thoros reklám, Loki kutyával. :D
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Vas. Júl. 21, 2013 1:01 am
Comic Con 2013:
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: - Interjúk
- Comic Con Panel
Thor: Sötét Világ:
Amerika Kapitány: A Tél Katonája: - Interjúk
- Comic Con Panel
A Galaxis Őrzői: - Interjúk
- Comic Con Panel
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Vas. Ápr. 21, 2013 4:00 am
Ez a videó nagyon hű lett a film hangulatához. *.*
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Szomb. Ápr. 20, 2013 2:41 am
LuluDarling írta:
War Horse fotózásról egy kis vidijjjó-szösszenet...
Hűha...ez nagyon szép kis videó! Köszi Lulu!!!!!!
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Hétf. Ápr. 15, 2013 6:54 am
Imádom...
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Hétf. Ápr. 15, 2013 5:08 am
Tom Hiddleston MTV Movie Awards 2013. (elnézést, de még nem volt jobb minőségű videó)
Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 25 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Szomb. Ápr. 06, 2013 1:33 am
A videó Disney anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt...
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Csüt. Ápr. 04, 2013 8:36 am
Akkor már legalább ketten vagyunk. Vannak jelenetek amiknek a törlésével teljesen egyetértek. (Lásd pincér csaj, vagy rendőr, sőt Steve család mentése is.) De Loki mindkét filmben meghatározó karakter volt. Mind a történet alakulásának szempontjából, mind karakterileg. Erre agyonvagdalják a jeleneteit...
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Csüt. Ápr. 04, 2013 8:07 am
Aleex, angyal vagy! Nagyon szépen köszi a videókért!! Azon pedig én sem tudok napirendre térni, hogy ennyire megritkították Loki jeleneteit... a Thorban és a Bosszúállókban is! Pedig annyira klassz jelenetek! Nem értem én a filmeseket, bár lehet, hogy elfogult vagyok...
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Csüt. Ápr. 04, 2013 8:02 am
LuluDarling írta:
Nagyon sajnálom, hogy Loki jeleneteit megint jól megkurtították...
Loki törölt és megkurtított jeleneteiből lassan már egy filmre való kijönne!
Aleex nagyon-nagyon köszi!!!!!!!
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Csüt. Ápr. 04, 2013 6:59 am
Köszi Aleex! Nagyon sajnálom, hogy Loki jeleneteit megint jól megkurtították...
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Csüt. Ápr. 04, 2013 6:46 am
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Szer. Ápr. 03, 2013 8:29 am
Sue írta:
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én az ilyen videóktól mindig meghisztisedek. Miért tolnak ki azokkal akiknek nincs bluray lejátszójuk, mert mondjuk nincs pénzük megvenni. Csinálhatnának egy többlemezes DVD kiadást ugyanezekkel a dolgokkal, és garantáltan lenne rá kereslet. De nem! extrát akarsz? Vegyél blurayt! Nincs pénzed? Így jártál.
Teljesen egyetértek! De a bluray-en is alig volt 3 törölt jelenet ha jól emlékszem, DVD-n meg egy se...
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Szer. Ápr. 03, 2013 6:12 am
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én az ilyen videóktól mindig meghisztisedek. Miért tolnak ki azokkal akiknek nincs bluray lejátszójuk, mert mondjuk nincs pénzük megvenni. Csinálhatnának egy többlemezes DVD kiadást ugyanezekkel a dolgokkal, és garantáltan lenne rá kereslet. De nem! extrát akarsz? Vegyél blurayt! Nincs pénzed? Így jártál.
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Szer. Ápr. 03, 2013 5:03 am
Köszi Aleex!!! Én a Lokisnak egy sokkal rosszabb verzióját pakoltam fel az előbb, de olyan jó, hogy te megtaláltad!!
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Szer. Ápr. 03, 2013 5:01 am
Törölt vagy kiegészített jelenetek (Valószínű a Marvel előbb-utóbb törli...) Vasember 2 Bosszúállók
A hozzászólást Aleex összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 03, 2013 5:47 am-kor.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Vas. Feb. 17, 2013 9:57 am
Meghalok ezért a pasiért és kész ... Nem is lenne rossz... eltemetnek... felszállok... fentről figyelem... Hm...
Tárgy: Re: Cikkek, hírek, megjelenések, egyéb Szomb. Feb. 16, 2013 8:53 am
Na igen, ez Tom...Mínusz 20 fokban, zuhogó esőben, egy szál szmokingban, egy bazi nagy ernyővel a kezében is mosolyogva osztogat aláírást a rajongóknak és fényképezkedik velük...Néha csodáltam, hogy még tudta, merre van a toll, merre van a kupak, és nem tollazta össze a száját! Ugye ezek után senkiben nem merül fel a kérdés, hogy miért is szeretem?