| Szabad a pálya! | |
|
+12Alekto Sue Johy14 CarrieJ. GwenPage AmyHiddleston Teresa Romanova Dominika13 Boszorka666 Mrs. Captain America Aleex LuluDarling 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 26 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Vas. Dec. 08, 2013 6:07 pm | |
| - Aleex írta:
- Én!
És, vélemény?:) | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Szer. Dec. 04, 2013 4:50 am | |
| - AmyHiddleston írta:
- Üdv emberek :)
Lenne egy kérdésem. Nézi itt valaki a Marvel sorozatát? (Agents of S.H.I.E.L.D.) Én! | |
|
| |
AmyHiddleston S.H.I.E.L.D. Ügynök
Hozzászólások száma : 143 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 14. Age : 28 Tartózkodási hely : With Loki, Asgard, Nine Realm
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Kedd Dec. 03, 2013 10:00 am | |
| Üdv emberek :) Lenne egy kérdésem. Nézi itt valaki a Marvel sorozatát? (Agents of S.H.I.E.L.D.) | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Kedd Szept. 24, 2013 3:12 am | |
| Csajszik, ha valakit érdekel! Ask.fm-en - gondolom valamennyien ismeritek - egy barátnőmmel szerepjátékot kezdtünk a Bosszúállók univerzumán belül. Loki és Thor foglaltak. Ha valakit érdekel, regisztráljon a az általa választott karakter nevében és csatlakozzon hozzánk! Aki benne van, szóljon nekem és megadom a neveinket :D Gondolom ez senki számára sem ismeretlen... a karakterek nevében dumálgatunk és heccelődünk :) Saját karakterrel is lehet csatlakozni természetesen! | |
|
| |
Alekto Szuperhős
Hozzászólások száma : 330 Csatlakozás ideje : 2013. Apr. 23. Age : 35 Tartózkodási hely : Asgard... is lehetne
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Kedd Szept. 03, 2013 3:37 am | |
| Sok sikert és kitartást a sulihoz csajszik! Lélekben veletek vagyunk! | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| |
| |
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 43 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Hétf. Szept. 02, 2013 8:34 am | |
| Kitartás csajok! Első a suli, a fórum megvár!...és vár szeretettel! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Hétf. Szept. 02, 2013 8:33 am | |
| - GwenPage írta:
- Hát lányok, mivel lassacskán kezdődik a suli és a béka segge alatt lévő tanulmányi eredményeimet fel kéne tornázni, valószínűleg hétköznap nem leszek annyira aktív, persze semmi sem biztos, attól függ, milyen nehéz lesz a 10. Ennek ellenére persze nyüzsögni fogok, csak lehet, hogy nem annyit Utálom a fizikát..
Együtt tudok érezni, szintén 10. A suli nálam is néha közbe fog szólni, főleg tavasszal, de addig még van idő bőven. | |
|
| |
Éjfúria S.H.I.E.L.D. Ügynök
Hozzászólások száma : 202 Csatlakozás ideje : 2013. Apr. 11. Age : 40 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Szomb. Aug. 31, 2013 5:23 am | |
| - GwenPage írta:
- Hát lányok, mivel lassacskán kezdődik a suli és a béka segge alatt lévő tanulmányi eredményeimet fel kéne tornázni, valószínűleg hétköznap nem leszek annyira aktív, persze semmi sem biztos, attól függ, milyen nehéz lesz a 10. Ennek ellenére persze nyüzsögni fogok, csak lehet, hogy nem annyit Utálom a fizikát..
Na igen,vége a nyárnak..:( Kívánok a tanuláshoz sok kitartást! :)A fizikát én is utáltam...(ill. inkább azt,aki tanította. xD ) | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Szomb. Aug. 31, 2013 5:15 am | |
| Hát lányok, mivel lassacskán kezdődik a suli és a béka segge alatt lévő tanulmányi eredményeimet fel kéne tornázni, valószínűleg hétköznap nem leszek annyira aktív, persze semmi sem biztos, attól függ, milyen nehéz lesz a 10. Ennek ellenére persze nyüzsögni fogok, csak lehet, hogy nem annyit Utálom a fizikát.. | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Kedd Aug. 13, 2013 6:29 am | |
| - Mrs. Captain America írta:
- Sziasztok csajszik!
Újra itthon vagyok, gyönyörű volt Trogir és Horvátország :) Nem tudom a héten hogy tudok majd jönni mert a szobámat újra festjük, és mindent ki kell pakolni, szval nem lesz gépem sem, de ahogy tudok jövök majd. Jó itthon, már hiányzott a fórum élet :) Drága Bettym nagyon jó, hogy újra itt vagy köztünk, hiányoztál a remek csapatunkból! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! | |
|
| |
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Hétf. Aug. 12, 2013 9:27 am | |
| | |
|
| |
slytherin Újonc
Hozzászólások száma : 26 Csatlakozás ideje : 2013. May. 24. Tartózkodási hely : Érd
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Hétf. Aug. 12, 2013 2:34 am | |
| - Mrs. Captain America írta:
- Sziasztok csajszik!
Újra itthon vagyok, gyönyörű volt Trogir és Horvátország :) Nem tudom a héten hogy tudok majd jönni mert a szobámat újra festjük, és mindent ki kell pakolni, szval nem lesz gépem sem, de ahogy tudok jövök majd. Jó itthon, már hiányzott a fórum élet :) Üdv itthon! Örülök, hogy jól érezted magad! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Hétf. Aug. 12, 2013 1:24 am | |
| | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Hétf. Aug. 12, 2013 1:17 am | |
| Sziasztok csajszik! Újra itthon vagyok, gyönyörű volt Trogir és Horvátország :) Nem tudom a héten hogy tudok majd jönni mert a szobámat újra festjük, és mindent ki kell pakolni, szval nem lesz gépem sem, de ahogy tudok jövök majd. Jó itthon, már hiányzott a fórum élet :) | |
|
| |
slytherin Újonc
Hozzászólások száma : 26 Csatlakozás ideje : 2013. May. 24. Tartózkodási hely : Érd
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Vas. Aug. 04, 2013 9:25 pm | |
| - LuluDarling írta:
- Örülök, hogy végül nálunk is felbukkantál!
Garyt és Benét én is bírom! Párat még hozok szerintem, nagyon jókat találtam. Igazából éjjel nehezen alszom, mert bár a meleget bírom, a levegőtlenséget nem. Egyszerűen nem tudok aludni, mert folyik rólam a víz, nem kapok levegőt... Nézem a Ki vagy Dokit? és keresgélek képeket xD *csökkentett üzemmódba kapcsolja biológiáját* Elég sok mindent akarok csinálni, de azt veszem észre, hogy szó szerint semmire sincs időm. Írok nagyon sok fanficet, sok az ötletem, így mindet elkezdem, ne felejtsem el, ám egyiket se tudom befejezni. A másik időrablóm az olvasás, 22ről indultam júniusban, hogy ennyit fogok elolvasni. Kiolvastam tizen-egykét könyvet azóta, de az olvasnivalók megsokasodtak. Mindig újat találok Ha nem jelentkezek sokáig, ezek miatt van, na meg azért, mert nem tudok a hátsómon megmaradni Ma egy barátnőmnél leszek, holnap fogászat+vaterás könyv átvétele, aztán egy rég nem látott barátnőmmel futok össze, csütörtöktől vendégem lesz, a hétvégén meg szilvát főzünk. Azért közben felnézek, ahogy tudok, fészbukon mindig nézem, mit osztotok meg :) Fészbukot mobilról is könnyű követni, sajna a fórumok nehezebbek jönnek be :S 1234567 | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 43 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Vas. Aug. 04, 2013 9:09 am | |
| Örülök, hogy végül nálunk is felbukkantál! Garyt és Benét én is bírom! | |
|
| |
slytherin Újonc
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Vas. Aug. 04, 2013 9:04 am | |
| Halihó! Sokat mászkáltam mostanság, nagyon élem a nyarat :) Hoztam egy képet, bocsi ha nem teljesen ide tartozik, de muszáj megmutatnom :) Nekem nagyon tetszik csajok! Eleve mindhárom színészt imádom. Colin Firth Gary Oldman és Benedict Cumberbatch britekSokat keresgéltem Tomról is, nagyon szép képeket találtam róla is! | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Szomb. Aug. 03, 2013 6:38 am | |
| Lulu és Betty mindkettőtöknek azt kívánom,hogy érezzétek magatokat nagyon jól! Bettym hiányozni fogsz, várunk nagyon vissza! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Pént. Aug. 02, 2013 8:16 am | |
| Puszi neked Betty, érezd jól magadat, a Chitauri Csajok várnak vissza!!! Én pedig holnap Pécsett leszek, céges sportnapon, remélem, majd készül néhány kép is... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Pént. Aug. 02, 2013 7:53 am | |
| Köszönöm csajszik, nagyon aranyosak vagytok! Holnap éjszaka indulunk, szóval ha a holnapom nem lesz túl zsúfolt lehet még felnézek, de nem ígérek semmit szóval jók legyetek, puszi :) | |
|
| |
DeloraMercel Földi Halandó
Hozzászólások száma : 121 Csatlakozás ideje : 2013. May. 20. Age : 35 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Pént. Aug. 02, 2013 7:38 am | |
| Jó utat és kellemes nyaralást!! :) | |
|
| |
adrilimo Szuperhős
Hozzászólások száma : 319 Csatlakozás ideje : 2013. May. 18. Age : 28 Tartózkodási hely : Magyarország
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Pént. Aug. 02, 2013 7:32 am | |
| Sok pihenést kívánok Bety! Nagyon hiányozni fogsz,de remélem te azért jól fogod magad érezni! Várunk vissza! | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! Pént. Aug. 02, 2013 7:26 am | |
| Szia Bettym, érezd nagyon jól magad, majd írd meg, milyen volt!! Várunk vissza!! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szabad a pálya! | |
| |
|
| |
| Szabad a pálya! | |
|