LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 43 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Profilbeállítások Hétf. Júl. 15, 2013 5:19 am | |
| - hümm írta:
- S a nevemet megtudnám valahogy változtatni? Hogy ne "hümmm" legyek, hanem esetleg valami értelmesebb. :D
Szerintem a profilodnál, a regisztrációs adatoknál, ahol szerepel most a felhasználóneved, ha átírod, és elmented, akkor megváltozik. De ezt csak gondolom. Ha megmondod, hogy mire szeretnéd, én is szívesen megpróbálom az admin panelen keresztül. | |
|
ramessz S.H.I.E.L.D. Ügynök
Hozzászólások száma : 185 Csatlakozás ideje : 2013. May. 19.
| Tárgy: Re: Profilbeállítások Vas. Júl. 14, 2013 10:42 pm | |
| S a nevemet megtudnám valahogy változtatni? Hogy ne "hümmm" legyek, hanem esetleg valami értelmesebb. :D | |
|
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 43 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Profilbeállítások Vas. Júl. 14, 2013 4:33 am | |
| - hümm írta:
- Hogyan tudnám törölni a regisztrációm? Mert arról sehol nem találtam semmit. :)
Ilyen terveid vannak? Azt hiszem, erre nincs lehetőség, admin tilthat ki, illetve törölhet, ha jól tudom. Nem szeretném, ha itt hagynál minket. | |
|
ramessz S.H.I.E.L.D. Ügynök
Hozzászólások száma : 185 Csatlakozás ideje : 2013. May. 19.
| Tárgy: Re: Profilbeállítások Szomb. Júl. 13, 2013 9:21 pm | |
| Hogyan tudnám törölni a regisztrációm? Mert arról sehol nem találtam semmit. :) | |
|
| Tárgy: Profilbeállítások Kedd Júl. 17, 2012 2:54 am | |
| Valamit nem sikerült beállítanod a fórumon? Avatar képet vagy aláírást szeretnél? Szólj bátran és együtt megoldjuk a problémát! ;) | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Profilbeállítások | |
| |
|