Hozzászólások száma : 52 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 22. Age : 29
Tárgy: Re: The Avengers OST Pént. Aug. 23, 2013 7:20 am
Alekto írta:
Henriiett írta:
Biztos, vagyok benne, hogy ez már volt itt, de én csak ezért is kivárom a stáblistát. xD Egyszerűen imádom. :P
Ez hihetetlen, én még sose botlottam ebbe a klipbe. :o
Örülök, hogy mutathattam valami újat! :D
Alekto Szuperhős
Hozzászólások száma : 330 Csatlakozás ideje : 2013. Apr. 23. Age : 35 Tartózkodási hely : Asgard... is lehetne
Tárgy: Re: The Avengers OST Pént. Aug. 23, 2013 4:16 am
Henriiett írta:
Biztos, vagyok benne, hogy ez már volt itt, de én csak ezért is kivárom a stáblistát. xD Egyszerűen imádom. :P
Ez hihetetlen, én még sose botlottam ebbe a klipbe. :o
Henriiett Újonc
Hozzászólások száma : 52 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 22. Age : 29
Tárgy: Re: The Avengers OST Csüt. Aug. 22, 2013 11:53 am
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
Tárgy: Re: The Avengers OST Szer. Feb. 27, 2013 9:17 am
Jah, hogy mert a rajongók találták ki, hogy ez Loki zenéje? Végül is, miért is ne?
Vendég Vendég
Tárgy: Re: The Avengers OST Szer. Feb. 27, 2013 3:03 am
Sue írta:
Az Evanescence-t én is imádom. Kedvenc. De nem vágom, hogy mit kell érteni az alatt, hogy Loki dala. Oké, hogy a karakterhez passzol, de konkrétan a karakterekhez csak a film közben hallható zenéket szokták hozzárendelni, nem?
Rajongóknak mindent szabad, Sue :D
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
Tárgy: Re: The Avengers OST Hétf. Feb. 25, 2013 9:10 am
Az Evanescence-t én is imádom. Kedvenc. De nem vágom, hogy mit kell érteni az alatt, hogy Loki dala. Oké, hogy a karakterhez passzol, de konkrétan a karakterekhez csak a film közben hallható zenéket szokták hozzárendelni, nem?
Vendég Vendég
Tárgy: Re: The Avengers OST Hétf. Feb. 25, 2013 3:39 am
Evanescence :D ♥
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 43 Tartózkodási hely : Midgard
Tárgy: Re: The Avengers OST Hétf. Szept. 03, 2012 6:28 am
[quote="Aleex"]
LuluDarling írta:
másik nagy kedvencem az albumról, ha jól láttam ez is Loki dala
Most, hogy mondod...tényleg!
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
Tárgy: Re: The Avengers OST Hétf. Szept. 03, 2012 6:24 am
LuluDarling írta:
Az Avengers Original Soundtrack-jére jobbnál jobb rock dalokat szedtek össze, egyszerűen nem tudnék olyat mondani, ami ne tetszene. Viszont van egy, ami nagyon közel áll a szívemhez. Az előadója miatt is és mert a szövege alapján ez az album Loki-nótája...
Ez a kedvencem! Egyszerűen imádom ezt a dalt! másik nagy kedvencem az albumról, ha jól láttam ez is Loki dala
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 43 Tartózkodási hely : Midgard
Tárgy: The Avengers OST Hétf. Szept. 03, 2012 5:00 am
Az Avengers Original Soundtrack-jére jobbnál jobb rock dalokat szedtek össze, egyszerűen nem tudnék olyat mondani, ami ne tetszene. Viszont van egy, ami nagyon közel áll a szívemhez. Az előadója miatt is és mert a szövege alapján ez az album Loki-nótája...