| Folytatás? | |
|
+12adrilimo DeloraMercel Johy14 AmyHiddleston Sue CarrieJ. Dominika13 GwenPage Mrs. Captain America Boszorka666 Aleex LuluDarling 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Aug. 30, 2013 9:09 pm | |
| Nem tudom kit mennyire érdekel, de a Vox mozimagazin szeptemberi számának címlapján Thor lesz. :) | |
|
| |
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Aug. 30, 2013 5:18 am | |
| Köszi Aleex! Remélem, majd nálunk is nyomatnak valamit már a TV-ben is, bár én már annak is örülnék, ha a moziban több film előtt lenne a trailerje!!! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Aug. 29, 2013 8:17 pm | |
| | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| |
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| |
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Aug. 27, 2013 6:09 am | |
| Jesszusom... | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Aug. 27, 2013 12:41 am | |
| Alan Taylor a Thor 2-ről: "Megfogjuk ölni az Asgardiakat. Az 1.részben béke volt, azóta kb. 1 éve folyamatosan csak háborúznak. Ez a háború ideje. A Bifröst elpusztult az 1. film végén és Odinnak varázsolnia kellett sok sötét energiát, ami rengeteg áldozatot hozhat." | |
|
| |
Henriiett Újonc
Hozzászólások száma : 52 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 22. Age : 29
| |
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Aug. 26, 2013 7:47 am | |
| - Henriiett írta:
Ha esetleg sikerülne, nem lenne nagy gond, ha megírnád, hogy honnan szerezted be? Egyszerűen nekem kell egy ilyen az ajtómra. :D Hogy őszinte legyek, szerintem nem fogok tudni szert tenni egy ilyenre, de a kedvenc állatom a reményhal... | |
|
| |
Henriiett Újonc
Hozzászólások száma : 52 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 22. Age : 29
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Aug. 26, 2013 7:42 am | |
| - LuluDarling írta:
- Hát...a másodikat majd be kellene szereznem valahonnan...
Ha esetleg sikerülne, nem lenne nagy gond, ha megírnád, hogy honnan szerezted be? Egyszerűen nekem kell egy ilyen az ajtómra. :D | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Aug. 26, 2013 6:51 am | |
| Hát...a másodikat majd be kellene szereznem valahonnan... | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Aug. 25, 2013 12:04 am | |
| Nagyon klassz képek, eszméletlenül várom már a filmet! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Aug. 24, 2013 5:13 am | |
| Eszméletlenül csodálatos lesz a látványvilág!!! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Aug. 24, 2013 4:20 am | |
| | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Aug. 20, 2013 4:02 am | |
| Iron Man 3 Extra: First Look - Thor: The Dark World: LINK | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Aug. 20, 2013 2:23 am | |
| | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Aug. 18, 2013 12:54 am | |
| - Aleex írta:
- Mégtöbb Lokit kapunk
Azt már tudjuk, hogy a Thor: Sötét világ stábja ismét összegyűlt, hogy újabb jeleneteket rögzítsenek és többek között Darcy (Kat Dennings) is több szerepet kap majd ezáltal.
Alan Taylor rendező azt is eláruta, hogy Tom Hiddleston Lokijából is kapunk ráadást, valamint olyan jeleneteket is felvesznek amik nem voltak az eredeti szkriptben. "Teljesen új jeleneteket rögzítünk, olyanokat amik eddig nem voltak a filmebn. Hozzáadunk jeleneteket, létrehozunk jeleneteket, írunk jeleneteket és mindez teljesen új... Rájöttünk, hogy milyen jól működik Loki a filmben, és többet szerettünk volna belőle mutatni. Szóval azt mondtuk, hogy 'Oh, ezt megcsinálhatnánk, ezt ide beszúrhatnánk, mert annyira jól csinálja a dolgát.'"
A rendező arról is beszélt, hogy a rajongóknak nem kell aggódniuk az újra forgatások miatt, annak ellenére, hogy a premier alig három hónapnyira van. "Kevin Feige mindig jobbá és jobbá szeretné tenni a filmet. Láttam, hogy ugyan ezt csinálták a Vasember 3-mal, és A bosszúálókkal is. Úgy kell kihúzni a Marvel kezei közül a filmet, mert sosem akarják abbahagyni a fejlesztését. Szóval itt tatunk most."
A Loki öm... Thor: Sötét világ idén november 14-én, az amerikai premier után egy héttel érkezik. Éljen, csodás hír!!!!!!!!!! | |
|
| |
DeloraMercel Földi Halandó
Hozzászólások száma : 121 Csatlakozás ideje : 2013. May. 20. Age : 35 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Aug. 17, 2013 10:04 am | |
| Ez a második legjobb hír, amit ma kaptam | |
|
| |
adrilimo Szuperhős
Hozzászólások száma : 319 Csatlakozás ideje : 2013. May. 18. Age : 28 Tartózkodási hely : Magyarország
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Aug. 17, 2013 12:19 am | |
| A csillagok szép jövőt jósolnak nekünk | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Aug. 17, 2013 12:00 am | |
|
- Greg Foster, az IMAX Entertainment vezérigazgatója azt mondta, hogy a Thor: Sötét Világ mind a 9 Birodalma lenyűgözően fog kinézni IMAX 3D-ben.
- Alan Taylort lenyűgözte Adewale Akinnuoye-Agbaje teljesítménye Kurseként. Agbaje csinálta az összes mutatványt, mert a kaszkadőrök nem tudtak úgy mozogni, mint ő.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Aug. 16, 2013 5:53 am | |
| Na vééééégre, hogy eldurrant az agyuk Lokival kapcsolatban!!!!!! Végre rájöttek!!! Én most már nem is tartom olyan lehetetlennek a full Lokis filmet, és szerintem ők sem!!! Szerintem Tom/Loki San Diego beli Comic Con fellépése igencsak megmozgatta a készítők fantáziáját is...ott meglátták, micsoda erő is állt Loki mögött... | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Aug. 16, 2013 5:23 am | |
| EZ EGY FANTASZTIKUS HÍR! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Aug. 16, 2013 5:18 am | |
| Mégtöbb Lokit kapunkAzt már tudjuk, hogy a Thor: Sötét világ stábja ismét összegyűlt, hogy újabb jeleneteket rögzítsenek és többek között Darcy (Kat Dennings) is több szerepet kap majd ezáltal. Alan Taylor rendező azt is eláruta, hogy Tom Hiddleston Lokijából is kapunk ráadást, valamint olyan jeleneteket is felvesznek amik nem voltak az eredeti szkriptben. "Teljesen új jeleneteket rögzítünk, olyanokat amik eddig nem voltak a filmebn. Hozzáadunk jeleneteket, létrehozunk jeleneteket, írunk jeleneteket és mindez teljesen új... Rájöttünk, hogy milyen jól működik Loki a filmben, és többet szerettünk volna belőle mutatni. Szóval azt mondtuk, hogy 'Oh, ezt megcsinálhatnánk, ezt ide beszúrhatnánk, mert annyira jól csinálja a dolgát.'"A rendező arról is beszélt, hogy a rajongóknak nem kell aggódniuk az újra forgatások miatt, annak ellenére, hogy a premier alig három hónapnyira van. "Kevin Feige mindig jobbá és jobbá szeretné tenni a filmet. Láttam, hogy ugyan ezt csinálták a Vasember 3-mal, és A bosszúálókkal is. Úgy kell kihúzni a Marvel kezei közül a filmet, mert sosem akarják abbahagyni a fejlesztését. Szóval itt tatunk most." A Loki öm... Thor: Sötét világ idén november 14-én, az amerikai premier után egy héttel érkezik. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Aug. 12, 2013 6:09 am | |
| Háttttö...izé...őőő...izéééé... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folytatás? | |
| |
|
| |
| Folytatás? | |
|