| Folytatás? | |
|
+12adrilimo DeloraMercel Johy14 AmyHiddleston Sue CarrieJ. Dominika13 GwenPage Mrs. Captain America Boszorka666 Aleex LuluDarling 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| |
| |
CarrieJ. S.H.I.E.L.D. Ügynök
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Ápr. 12, 2013 6:15 am | |
| - LuluDarling írta:
Carrie, Aleex direkt azért írta rejtetten, hogy csak az kattintson rá, aki látni szeretné! Te meg lelövöd itt a poént! Ezer bocsánat,nem figyeltem. Szerkesztve. (Bár nem tudom,van e olyan aki kibírja hogy ne nézze meg. ) | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| |
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Ápr. 12, 2013 3:44 am | |
| Nagyon köszönjük Aleex *.* Thor kijelentése kedves...:D Nem bírok várni! :((
A hozzászólást CarrieJ. összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 12, 2013 6:12 am-kor. | |
|
| |
Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 25 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Ápr. 12, 2013 12:23 am | |
| AZTABÜDÖSMOCSKOSÉLETBE, ez marha jó lesz!!! De mégis, hogy bírom én ki addig??? | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Ápr. 11, 2013 8:20 am | |
| Úristen ez nagyon jó lesz! Hogy fogom én kibírni a várakozást! Mindenesetre úgy beindította a fantáziámat, hogy egészen megjött a kedvem a Lokis részlet megörökítéséhez. *.* | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Ápr. 11, 2013 8:00 am | |
| Te jó ég!!!!!!!!Már nagyon-nagyon várom!!!!! Köszi Aleex!!!!!! | |
|
| |
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Ápr. 11, 2013 7:51 am | |
| Úristen Aleex, köszönöm, megmentetted az életemet! :) Végre tudom hogy Loki benne lesz az előzetesben *-* Egyébként már az előzetes is észbontó lesz. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Ápr. 11, 2013 5:01 am | |
| Köszi Aleex, Thor megszólalásán nagyon jót mosolyogtam! Ez fantasztikus vizuális élmény lesz, már előre látom! | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Ápr. 11, 2013 4:35 am | |
| Aztaaaaaaa, Aleex, szuperkirály vagy, nagyon köszi!! Nagyon jónak ígérkezik az előzetes is már! Úgy várom! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Ápr. 11, 2013 4:29 am | |
| Egy dél-amerikai rendezvényen bemutatták a Thor 2 trailerét. Van egy leírás róla, a fordítás nem pontos. A !!!!SPOILERES!!!!! Ne nézd meg, ha nem akarod tudni mi várható az előzetesben!- Spoiler:
Az előzetes egy kommentárral kezdődik. Mutatják Thor-t néhány nagy csata jelenet közben, majd Jane-t és más embereket, akik futva azt ordibálják, hogy "jön" valami.
Thor mondja Jane-nek: "Megígértem, hogy visszajövök hozzád!" Majd látjuk, hogy Thor megérkezik a Földre Janehez Asgardból.
A a harci jelenetek félelmetesek (pozitív irányban természetesen), majd látjuk, hogy sérült és fáradt Thor.
Mivel nem bír a sötét elfekkel, ezért a hatalmas bosszúálló segítséget kér. Ez a jelenet elvezet minket egy nagy kristály börtönbe, ahol valaki a földön ül. Ez Loki. Thor mondja neki: "Szükségem van a segítségedre, de ha elárulsz engem, megöllek!" Loki mosolyog és válaszol: Mit kell tennem? Aztán látjuk az újabb jelenetet, Thor küzd Malekith-szel, miközben Jane figyel. Malekith fenyegetően ránéz Jane-re. Jane megrémül. Malekith bámulja, báumlja Jane-t és Thor azt kiáltja: "Neeeeee!"
| |
|
| |
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Ápr. 03, 2013 7:36 am | |
| Aleex, én azért hálás vagyok az animációkért, bár én is Lokiért áhítozom, azért lássuk be a film címe még mindig Thor és nem Loki, függetlenül attól kinek mekkora a rajongó tábora. Natalie Portman mostanában egyébként is nagy kedvencem lett, örülök hogy ismét Jane lesz :) | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| |
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Ápr. 03, 2013 6:11 am | |
| Asszem csajok, rá kell rúgnunk az ajtót a Marvel-re... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Ápr. 03, 2013 4:06 am | |
| Nem is az a gond,hogy trailer-ről volt szó,én szinte biztos voltam benne hogy nem kapunk...De az,hogy még most sincs semmi hír Lokiról,az nálam betette a kiskaput. Komolyan,ennyire fájna nekik legalább egy nyavalyás kép? Nagyon ajánlom,hogy kárpótoljanak minket,mert ez már szemétség amit művelnek. A legkevesebbet szereplő emberekről is van kép,meg dublőrökről,Lokiról meg semmi...Remélem élvezik hogy szenvedünk,fogadok az előzetesbe sem teszik bele..De ha kell,a falat kaparva fél lábon is kibírjuk...
És bocsánat a kirohanásért... Aleex,nagyon szépen köszönjük az animációkat!! | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Ápr. 03, 2013 1:13 am | |
| Ez nekem nem elég! Ahogy Lulu mondta, nem sokunkat foglalkoztat Thor és Jane... Lokinak pedig semmi nyoma! | |
|
| |
Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 25 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 02, 2013 10:10 pm | |
| - LuluDarling írta:
- Nem érdekel Thor és nem érdekel Jane.
Jól tudják, hogy nem érdeklik az embereket annyira, húzzák az időt, de abba fogják hagyni...ha megölöm őket... | |
|
| |
Johy14 Újonc
Hozzászólások száma : 52 Csatlakozás ideje : 2013. Feb. 28. Age : 26 Tartózkodási hely : Midgard, New York
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 02, 2013 8:48 pm | |
| igen | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 02, 2013 9:35 am | |
| Hát most nagyon mérges vagyok, és akkor még szépen fejeztem ki magam!!!!!!!!!Trailer-ről volt szó!!!!!!! Aleex azért nagyon köszönjük az animációkat!!!!!!! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 02, 2013 9:22 am | |
| Érdektelen. Tudom, hogy ez bunkón hangzik, és nem neked szól, nagyon köszönjük ezeket a kis animációkat! De ami engem illet, érdektelen...nagyon kezd tele lenni a hócipőm és akkor még finom voltam. Nem érdekel Thor és nem érdekel Jane. Tiszta agyrém már ez az egész... | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 02, 2013 9:16 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 02, 2013 7:14 am | |
| Április 2.-a van...akkor ma mégsincs trailer? | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 02, 2013 4:00 am | |
| - Aleex írta:
- Elméletileg hivatalos concept-art:
Szuper, már annyira de annyira várom a filmet!!!!! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Ápr. 01, 2013 11:42 pm | |
| Elméletileg hivatalos concept-art: | |
|
| |
Johy14 Újonc
Hozzászólások száma : 52 Csatlakozás ideje : 2013. Feb. 28. Age : 26 Tartózkodási hely : Midgard, New York
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Ápr. 01, 2013 6:23 am | |
| hát nem | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folytatás? | |
| |
|
| |
| Folytatás? | |
|