| Folytatás? | |
|
+12adrilimo DeloraMercel Johy14 AmyHiddleston Sue CarrieJ. Dominika13 GwenPage Mrs. Captain America Boszorka666 Aleex LuluDarling 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 25, 2013 10:42 am | |
| Jesszus majdnem sokkot kaptam "Loki halálának jelenete", nem szabad ilyet csinálni a rajongókkal!!!!!!!!! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 25, 2013 9:02 am | |
| Valaki nagyon szereti itt a rajongókat, először volt a Loki halála kép, most ez...
Egyébként mostanra két időpont van a film trailerének, az egyik Április 2 a másik a Vasember 3 premiere körül (ez Április vége-Május eleje). | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| |
| |
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 25, 2013 8:25 am | |
| - GwenPage írta:
*atomrobbanásszerű zajjal kifújja a levegőt, körbenéz, aztán lefordul a székről* :whew: Bocsi, engem is beugrattak...pedig még nincs is április elseje... | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 25, 2013 8:24 am | |
| - LuluDarling írta:
- Nyugi csajok, csak kamu...mint kiderült...
*atomrobbanásszerű zajjal kifújja a levegőt, körbenéz, aztán lefordul a székről* :whew: | |
|
| |
Johy14 Újonc
Hozzászólások száma : 52 Csatlakozás ideje : 2013. Feb. 28. Age : 26 Tartózkodási hely : Midgard, New York
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 25, 2013 8:23 am | |
| jeszusom | |
|
| |
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 25, 2013 8:17 am | |
| - LuluDarling írta:
- Nyugi csajok, csak kamu...mint kiderült...
Úristen. Ne ijesztgess Lulu, alig kaptam levegőt mikor olvastam. Huuh. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 25, 2013 8:12 am | |
| Nyugi csajok, csak kamu...mint kiderült... | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 25, 2013 8:09 am | |
| - LuluDarling írta:
- Hát bocsi, hogy gif, de ezen most kiborultam...
Ugye csak szivat????????????? Nagyon-nagyon-nagyon remélem, mert ezen most én is kiakadtam... de hát csak nem lőne le ekkora poént, a rendező meg mindenki más leszedné érte a fejét meg ő sem ilyen sokatmondó a filmjei körül... *kétségbeesetten keres valami kibúvót* Jaj, nagyon remélem, hogy ez valami rossz tréfa csak a részéről! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 25, 2013 7:58 am | |
| Hát bocsi, hogy gif, de ezen most kiborultam... A kérdés: What was the most difficult scene to film for “Thor: The Dark World”? Ugye csak szivat????????????? | |
|
| |
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 25, 2013 7:46 am | |
| - Aleex írta:
- Kaptunk egy ilyen... izét:
Ez talán egy lámpa? Mert annak nagyon bejövős, nekem tetszik :) | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Márc. 24, 2013 10:36 am | |
| Kaptunk egy ilyen... izét: | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Márc. 24, 2013 6:42 am | |
| Ezért már duplán megéri várni a Vasembert. *.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Márc. 23, 2013 8:07 am | |
| Istenem, már annyira várom! Olyan kivi vagyok, hogy mit nyomatnak majd... | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Márc. 23, 2013 6:58 am | |
| Tényleg jó hírek, én pedig már alig várom az előzetest! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Márc. 23, 2013 1:39 am | |
| Újabb remek hírek, köszönöm Aleex, máris sikerült jobbá tenned a napomat! :) | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Márc. 22, 2013 11:38 pm | |
| - Megerősítették, hogy mi már október 31-én láthatjuk a "Thor: Sötét világot", az USA november 8-i bemutatójával szemben!
- Ray Stevenson (Volstagg) elmondta, hogy Asgard nagy veszélyben van, a világ már így is a feje tetejére állt. A tét is sokkal nagyobb. Látta párszor Christopher Ecclestone-t (Malekith) a forgatáson és szerinte csak úgy árad belőle a rossz indulat és az erő.
- Ha minden igaz lassan megkapjuk az előzetest!
| |
|
| |
Johy14 Újonc
Hozzászólások száma : 52 Csatlakozás ideje : 2013. Feb. 28. Age : 26 Tartózkodási hely : Midgard, New York
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 18, 2013 7:50 am | |
| annyira izgatott vagyok már | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Márc. 15, 2013 5:19 am | |
| Vedd úgy, hogy én írtam privátban. :d Mellékszereplő lesz a főszereplő? *elvakultan reménykedik, hogy Loki nagy esélyes lesz* | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Márc. 14, 2013 7:04 am | |
| - Sue írta:
- Volt a Vasemberhez képregény? Ezt nem is tudtam. És most a Thorhoz is lesz? Ez érdekes. Ezeket egyáltalán el lehet olvasni a neten? Azért érdekelne, hogy a Briföst pusztulása után Thor pontosan hogyan is jutott a Földre.
Igen, a Vasemberhez már kettő is van. A Vasemberesbe Rhodey (War Machine) volt a főszereplő, Tony és Pepper mellékszereplők voltak, szóval szerintem itt is egy mellékszereplő lesz főszerepbe (tipp). Akit érdekel a Vasemberes képregény írjon rám privátba. Ha fent lesz a Thor szólok! | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Márc. 14, 2013 5:50 am | |
| Ohh, én örömmel elégíteném ki a kíváncsiságát. :D :floating: | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Márc. 14, 2013 5:45 am | |
| - Sue írta:
- Volt a Vasemberhez képregény? Ezt nem is tudtam. És most a Thorhoz is lesz? Ez érdekes. Ezeket egyáltalán el lehet olvasni a neten? Azért érdekelne, hogy a Briföst pusztulása után Thor pontosan hogyan is jutott a Földre.
Ez Lokit is érdekelte, majd mondjátok el neki is... | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Márc. 14, 2013 5:37 am | |
| Volt a Vasemberhez képregény? Ezt nem is tudtam. És most a Thorhoz is lesz? Ez érdekes. Ezeket egyáltalán el lehet olvasni a neten? Azért érdekelne, hogy a Briföst pusztulása után Thor pontosan hogyan is jutott a Földre. | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Márc. 13, 2013 9:43 pm | |
| Hűha szuper hírek!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folytatás? | |
| |
|
| |
| Folytatás? | |
|