| Folytatás? | |
|
+12adrilimo DeloraMercel Johy14 AmyHiddleston Sue CarrieJ. Dominika13 GwenPage Mrs. Captain America Boszorka666 Aleex LuluDarling 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 25 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
| |
| |
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Márc. 13, 2013 9:29 am | |
| Fúúúúúúúúúúú...nekem már minden bajom van! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Márc. 13, 2013 8:59 am | |
| A Vasember 3-hoz hasonlóan a Thor: The Dark World is megkapja a maga előzményképregényét, amit a Thor és Bosszúállók között történteket mutatja be. A képregény Júniusba fog megjelenni Amerikában. | |
|
| |
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Márc. 13, 2013 8:40 am | |
| De hiszen ez szuper hír!! Akkor már nem kell sokáig várni! :) Csak Loki legyen benne, könyörögni fogok az égieknek XD *-* | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Márc. 13, 2013 5:11 am | |
| Thor 2 - Trailer a Vasember 3 előttKorábbi pletykák alapján azt hihettük, hogy a film április másodikán debütál interneten, de semmilyen pontos információ nem látott napvilágot arról, hogy mikor láthatjuk pontosan az első mozgóképet. Ma megerősítést nyert, hogy az első előzetes a Vasember 3 vetítése előtt lesz látható, legalábbis az Egyesült Államokon kívül. Egy argentin Vasember 3-as plakát ugyanis a kötelező információk mellett tartalmazott egy szlogent is, ami a következőt hírdetette: "Továbbá élvezze a Thor: The Dark World exkluzív ízelítőjét is." Tony Stark vesszőfutása május 2-án mutatkozik be Argentínában, számos más országban pedig április során, Magyarországon például 25-én. Bizonyosak lehetünk benne, hogy amint levetítik május 2-án a Vasember 3-at és vele együtt a Thor: The Dark World előzetest, egy órán belül fenn lesz az interneten is, tehát mérget mernénk venni rá, hogy rövid időn belül a Marvel online is kidobja a hivatalos változatot. | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 11, 2013 8:08 am | |
| Pláne ha bevetnénk Loki módszerét. Azaz engedelmeskedsz, vagy felrúglak! | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 11, 2013 7:27 am | |
| Hát Csajszik ha készítők látnák ezeket a hozzászólásokat minimum 20 perces Loki-előzetest kapnánk!!!! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 11, 2013 7:21 am | |
| | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Márc. 11, 2013 2:53 am | |
| | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Márc. 10, 2013 6:33 am | |
| | |
|
| |
CarrieJ. S.H.I.E.L.D. Ügynök
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.
| |
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Márc. 10, 2013 6:16 am | |
| Akkor heves késztetésem lesz a verekedésre, azt hiszem! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Márc. 10, 2013 6:14 am | |
| Simán megteszik. A Bosszúállók előzetesében is volt kemény 2 másodpercet,pedig akkora már nagy volt a Loki fandom... | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Márc. 10, 2013 6:07 am | |
| Igen, sajnos ettől tartok én is. Valószínűleg ezen a fronton is mottójuknak tekintik majd, a lehetetlen nem létezik, elgondolást. | |
|
| |
Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 25 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Márc. 10, 2013 6:03 am | |
| - Sue írta:
- Annál kevesebbszer szerepeltetni, mint az eddigi két film előzetesében, szerintem már kész kihívás lenne. XD
Képesek rá.... xD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Márc. 10, 2013 6:03 am | |
| - Sue írta:
- Annál kevesebbszer szerepeltetni, mint az eddigi két film előzetesében, szerintem már kész kihívás lenne. XD
Hát mondasz valamit! (Kábé fél percet röhögtem ezen a postodon) Ettől függetlenül, félek, meg fogják próbálni a lehetetlent!
A hozzászólást LuluDarling összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 10, 2013 6:04 am-kor. | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Márc. 10, 2013 6:02 am | |
| Annál kevesebbszer szerepeltetni, mint az eddigi két film előzetesében, szerintem már kész kihívás lenne. XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Márc. 10, 2013 6:00 am | |
| - Dominika13 írta:
- Azt még megértem hogy az első trailerben ez volt, de miután Loki volt a Bosszúállók főgonosza, és a Thor filmekben brutálisan nagy szerepe van, nem hinném hogy teljesen kihagynák. Szerintem legalább villanásokban benn lesz....remélem.
Nem mondtam hogy teljesen kihagyják,csak hogy kevésbé fogják szerepeltetni. Na majd meglátjuk,csak ki kéne húzni valahogy az előzetesig... | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Márc. 10, 2013 5:51 am | |
| Én is remélem, de lehet azért nem akarnak neki most nagy figyelmet szentelni, mert a Thorban is a Bosszúállókban is ő volt a rosszfiú, most el van kalapálva, és szépen nyugton kellene maradnia az ülőgumóin. | |
|
| |
Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Márc. 10, 2013 12:10 am | |
| - CarrieJ. írta:
Most meg pont azért fogják kevésbé szerepeltetni,mert ennyire népszerű,és elvonja a figyelmet a főszereplőről. Legalábbis a kifogásuk valami hasonló lehetne. Thort fogják nyomni az arcunkba ezerrel Azt még megértem hogy az első trailerben ez volt, de miután Loki volt a Bosszúállók főgonosza, és a Thor filmekben brutálisan nagy szerepe van, nem hinném hogy teljesen kihagynák. Szerintem legalább villanásokban benn lesz....remélem. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Márc. 09, 2013 3:06 am | |
| - CarrieJ. írta:
Most meg pont azért fogják kevésbé szerepeltetni,mert ennyire népszerű,és elvonja a figyelmet a főszereplőről. Legalábbis a kifogásuk valami hasonló lehetne. Thort fogják nyomni az arcunkba ezerrel... Ennyi! :turbopoke: | |
|
| |
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Márc. 09, 2013 2:30 am | |
| Lokit nem fogják kihagyni. Túl nagy lenne a rajongói felháborodás. Ezt nem merik megtenni. Remélem... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Márc. 08, 2013 11:41 pm | |
| - LuluDarling írta:
- Na jó, csak akkor még halvány lila segédfogalmuk sem volt róla, hogy milyen Loki/Tom Fandom fog kialakulni, így nem is volt gáz, hogy nem Lokira koncentrálták a dolgot...Na de most???????
Most meg pont azért fogják kevésbé szerepeltetni,mert ennyire népszerű,és elvonja a figyelmet a főszereplőről. Legalábbis a kifogásuk valami hasonló lehetne. Thort fogják nyomni az arcunkba ezerrel,mert milyen dolog már az,hogy a gonosztevőnek több fanja van mint a hősnek. | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Márc. 08, 2013 11:07 pm | |
| - LuluDarling írta:
Mavel felirat - Thor - Thor csúnyán néz - Thor és Jane - Gonosz Elfek vezére - Gonosz Elfek - Thor - Thor és Jane smacizik - Thor ismét vészjóslóan néz...és itt vége... Pontosan így képzelem én is, bár hadd ne legyen igazam... :fingercrossed: Talán csak egy icipici Lokit belesuvasztanak... naaa.. :prayer: | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Márc. 08, 2013 9:59 am | |
| Most két választásuk van, Meg akarják lovagolni a sikert és legalább részben ráépítenek, vagy pedig az emberi kíváncsiságot akarják felhasználni ugyanezen sikerből kiindulva és nem teszik bele, vagy olyan minimális szinteb, amiből kétértelmű infók szűrhetőek le. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folytatás? | |
| |
|
| |
| Folytatás? | |
|