| Folytatás? | |
|
+12adrilimo DeloraMercel Johy14 AmyHiddleston Sue CarrieJ. Dominika13 GwenPage Mrs. Captain America Boszorka666 Aleex LuluDarling 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Márc. 08, 2013 9:19 am | |
| - Sue írta:
- Jah, ha azt vesszük az első rész előzetesében is azt hiszem csak kétszer szerepelt Loki, és az is inkább két villanás volt.
Na jó, csak akkor még halvány lila segédfogalmuk sem volt róla, hogy milyen Loki/Tom Fandom fog kialakulni, így nem is volt gáz, hogy nem Lokira koncentrálták a dolgot...Na de most??????? | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Márc. 08, 2013 9:05 am | |
| Jah, ha azt vesszük az első rész előzetesében is azt hiszem csak kétszer szerepelt Loki, és az is inkább két villanás volt. | |
|
| |
CarrieJ. S.H.I.E.L.D. Ügynök
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Márc. 08, 2013 6:03 am | |
| - LuluDarling írta:
- Mavel felirat - Thor - Thor csúnyán néz - Thor és Jane - Gonosz Elfek vezére - Gonosz Elfek - Thor - Thor és Jane smacizik - Thor ismét vészjóslóan néz...és itt vége...
Pontosan így képzeltem én is. :D:D És valószínűleg tényleg ebből fog állni...Ha még egy nyamvadt forgatási kép sincs Lokiról,én már reménykedni se merek abban,hogy az előzetesben látjuk. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Márc. 08, 2013 4:54 am | |
| - CarrieJ. írta:
Persze amilyen kis furfangosak,nem fogják belerakni Lokit. Hadd kaparjuk a falat. Igen, én is kb. így tudom elképzelni azt a max. 1 perces Trailert... Mavel felirat - Thor - Thor csúnyán néz - Thor és Jane - Gonosz Elfek vezére - Gonosz Elfek - Thor - Thor és Jane smacizik - Thor ismét vészjóslóan néz...és itt vége... | |
|
| |
CarrieJ. S.H.I.E.L.D. Ügynök
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Márc. 08, 2013 3:54 am | |
| Előzetest,MOST. Nem bírom. :( Persze amilyen kis furfangosak,nem fogják belerakni Lokit. Hadd kaparjuk a falat. | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Márc. 07, 2013 8:33 am | |
| Én is nagyon remélem. Bár elgondolkodtat, hogy akarom-e vele kínozni magam...? | |
|
| |
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Márc. 07, 2013 8:33 am | |
| Nem igazán szeretem a pletykákat, mert általában nem igazak, de azt kívánom ez most bárcsak igaz lenne! :) | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Márc. 07, 2013 7:44 am | |
| - Aleex írta:
- Április 2-ra pletykálják a trailert.
Jaj de szuper, remélem igaz a pletyka!!!!!!! | |
|
| |
Johy14 Újonc
Hozzászólások száma : 52 Csatlakozás ideje : 2013. Feb. 28. Age : 26 Tartózkodási hely : Midgard, New York
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Márc. 07, 2013 5:15 am | |
| Úúú, mindenképen meg kell hogy nézzem mert ha nem | |
|
| |
Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 25 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Márc. 07, 2013 2:41 am | |
| Jujj!! Remélem igazak a pletykák! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Márc. 07, 2013 1:48 am | |
| Április 2-ra pletykálják a trailert. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Feb. 23, 2013 8:19 am | |
| Hát igen, ez off volt, de attól még nagyon köszönöm az információt. Örülök, hogy egyre több mindent tudok meg... |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Feb. 23, 2013 8:15 am | |
| Nos, a képregények jobban táplálkoznak a mondákból. Ott csak kisebb átírások vannak. Vehetnénk azt a hármat amit Aleex megosztott velünk. Ugye Baldr kinézete az egyik (barna a szőke helyett), aztán a tény, ahogy meghalt. Loki nem kínálkozott fel nőkét Hödurnak. A történet úgy esett, hogy Baldr rosszat álmodott, és mikor ezt elmesélte Odinéknak, Frigg elment és megesketett mindent és mindenkit, hogy nem tesznek kárt a fiában, kivételt képezett a fagyöngy, mert azt túl fiatalnak találta. Eztán az istenek szórakozni kezdtek, és mindenféle fegyverrel dobtak célba Baldrra, mert roppant mulatságnak ítélték, hogy semmi nem tesz kért benne. Lokinak ez persze nem tetszett, és öregasszony képében megjelent Friggnél, és megkérdezte tőle, hogy teljesen bizonyos-e abban, hogy a a fiában semmi nem tud kárt okozni. Frigga megnyugtatta, hogy mindenkit megesketett a fagyöngy kivételével, mert nem hitt benne, hogy az kárt tehet Baldrben. Lokinak persze csak ez kellet, mert neki cseppet sem tetszett a játék, és elhozta a fagyöngyöt. Ekkor jött képbe Hödur. Ő ugye vak volt, így nem vett részt aszórakozásban, Loki pedig együttérzően érdeklődött, hogy miért nem csatlakozik, hisz mindenki remekül szórakozik. Hödur persze elmondta, hogy vak, és mégis, hogy vehetne részt a mulatságban, ha azt sem tudja, hogy hol van akit el kellene találnia. Erre persze Loki segítőkészen felajánlotta, hogy majd megoldja a problémát. Hödur kezébe adta a fagyöngyöt és részletekbe menően elmondta, hova és milyen messze dobja. Hödur meg is tette, Baldr pedig szörnyethalt. De ilyen kisebb eltérések vannak Sif aranyhaját illetően is. És megint szét offoltam mitológiával a topicot. Bocsiii!! :/ | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Feb. 23, 2013 8:04 am | |
| Understand. Szóval inkább a Marvel képregényekre kellene koncentrálni. Bár, ha jól tudom az is sokkal hosszabb, mint a film. Óh, de végülis készül a második rész, úgyhogy remélem majd abban lesznek válaszok... |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Feb. 23, 2013 7:55 am | |
| Igazából sehova nem lehet illeszteni. Konkrétan egy történet nincs amivel rokonságot mutatna. Ugye Sleipnir meglétéből kiindulva lehetne olyat tippelni, hogy az után, hogy Loki kis híján tönkretette az ázokat, de semmi konkrétum. A jégóriásokkal állandóan összetűzésbe voltak, de ezeket a gondokat jobbára Thor orvosolta, mert konkrétan voltak olyan útjai, amik csak abból álltak, hogy pépesítette a jötünöket. Olyan sem volt, hogy Loki apjával akadt volna össze a bajuszuk (itt jegyezném meg, hogy vicces a tény, hogy a mitológia szerint Laufey Loki anyja, nem pedig apja volt XD). az sem történt meg, hogy Thort kitagadták és száműzték Midgarra. szóval a filmnek az összes hasonlósága a mitológiával nagyjából annyi, hogy megegyeznek a nevek benne, illetve helyenként a családi kapcsolatok. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Feb. 23, 2013 7:48 am | |
| - Sue írta:
- Mondjuk szerintem ez a része rázta meg a legkevésbé. XD
Hát azért hosszú távon sok helyen közrejátszhatott a dolog. Amúgy magát a filmet hova kellene illeszteni a mitológiába? |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Feb. 23, 2013 7:42 am | |
| Mondjuk szerintem ez a része rázta meg a legkevésbé. XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Feb. 23, 2013 6:40 am | |
| Hát de ezzel tulajdonképpen mindegyiknek ártottak. Loki is megkapta a részét abból, ami történt... végülis Thor és Sif is kiakadtak rá... |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Feb. 23, 2013 6:03 am | |
| Tényleg...! Mondjuk ez szemétség, mert itt igazából nem vele, hanem a megajándékozottal szúrnak ki. | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Feb. 23, 2013 5:43 am | |
| - Sue írta:
- MUgyanis a képregényben azután feketedett be a haja, hogy Loki levágta neki, majd megkapta a törpék kovácsolta aranyhajat. (Bár az ok már nem rémlik, hogy mitől lett fekete...)
Loki nem fizetett a törpéknek ezért megátkozták a hajat. | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Feb. 23, 2013 4:18 am | |
| Mondjuk Sif hajszínéből kiindulva lehet nem volt véletlen, hogy úgy nézett rá, mint aki mindig is utálta. Ugyanis a képregényben azután feketedett be a haja, hogy Loki levágta neki, majd megkapta a törpék kovácsolta aranyhajat. (Bár az ok már nem rémlik, hogy mitől lett fekete...) | |
|
| |
Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 25 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Feb. 22, 2013 11:18 pm | |
| Igen, van egy kis furcsa feszültség közöttük és miután Loki nem akarta Thort visszahozni, Sif úgy nézett rá, mint akit mindig is gyűlölt, de ha tényleg tetszik/tetszett neki Sif, akkor féltékeny Thor-ra. Akár itt is érezhette magát másodiknak. | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Feb. 22, 2013 9:43 am | |
| Végül is a mitológiában eléggé közel kerültek egymáshoz (még ha csak egy éjszakéra is), szóval bármi lehet. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Feb. 22, 2013 8:32 am | |
| Igazad lehet, én is láttam vmit ott... |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Feb. 22, 2013 7:46 am | |
| - Dominika13 írta:
- Nagyon érdekes volt, köszi Aleex!
Most végig olvastam a képregényt... és marha jó volt!! Egyébként lehet, hogy én vagyok a beteg, de egy kis vonzódást azért éreztem a képregény elején, ahogy Loki Sifre nézett és ahogy beszélt róla... De a filmben is, ahogy néha ránézett, meg ilyesmik, az elején úgy voltam vele, hogy van ott valami kis kovalens kötés... Szerintem simán lehet, hogy ez is bejátszik...lehet, Lokinak bejött Sif, de természeten ő is Thorért van oda...Ahogy Lokihoz fordult, hogy kérje meg az Apját, hogy vonja vissza Thor száműzetését...szóval úgy kérte Lokit, mintha tudná, hogy hatással van rá a könyörgése... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folytatás? | |
| |
|
| |
| Folytatás? | |
|