Hungarian Avengers Fan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hungarian Avengers Fan Forum

A magyar Szuperhős - és Bosszúállók rajongók paradicsoma.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Folytatás?

Go down 
+12
adrilimo
DeloraMercel
Johy14
AmyHiddleston
Sue
CarrieJ.
Dominika13
GwenPage
Mrs. Captain America
Boszorka666
Aleex
LuluDarling
16 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35  Next
SzerzőÜzenet
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

Hozzászólások száma : 5587
Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13.

Folytatás? - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyPént. Márc. 08, 2013 9:19 am

Sue írta:
Jah, ha azt vesszük az első rész előzetesében is azt hiszem csak kétszer szerepelt Loki, és az is inkább két villanás volt.
Na jó, csak akkor még halvány lila segédfogalmuk sem volt róla, hogy milyen Loki/Tom Fandom fog kialakulni, így nem is volt gáz, hogy nem Lokira koncentrálták a dolgot...Na de most???????
Vissza az elejére Go down
http://luludarling.tumblr.com/
Sue
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Sue

Hozzászólások száma : 911
Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28.
Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyPént. Márc. 08, 2013 9:05 am

Jah, ha azt vesszük az első rész előzetesében is azt hiszem csak kétszer szerepelt Loki, és az is inkább két villanás volt.
CarrieJ.
S.H.I.E.L.D. Ügynök
S.H.I.E.L.D. Ügynök
CarrieJ.

Hozzászólások száma : 194
Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyPént. Márc. 08, 2013 6:03 am

LuluDarling írta:
Mavel felirat - Thor - Thor csúnyán néz - Thor és Jane - Gonosz Elfek vezére - Gonosz Elfek - Thor - Thor és Jane smacizik - Thor ismét vészjóslóan néz...és itt vége... Folytatás? - Page 18 959844722

Pontosan így képzeltem én is. :D:D És valószínűleg tényleg ebből fog állni...Ha még egy nyamvadt forgatási kép sincs Lokiról,én már reménykedni se merek abban,hogy az előzetesben látjuk.

LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyPént. Márc. 08, 2013 4:54 am

CarrieJ. írta:

Persze amilyen kis furfangosak,nem fogják belerakni Lokit. Hadd kaparjuk a falat.
Igen, én is kb. így tudom elképzelni azt a max. 1 perces Trailert...

Mavel felirat - Thor - Thor csúnyán néz - Thor és Jane - Gonosz Elfek vezére - Gonosz Elfek - Thor - Thor és Jane smacizik - Thor ismét vészjóslóan néz...és itt vége... Folytatás? - Page 18 959844722
CarrieJ.
S.H.I.E.L.D. Ügynök
S.H.I.E.L.D. Ügynök
CarrieJ.

Hozzászólások száma : 194
Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyPént. Márc. 08, 2013 3:54 am

Előzetest,MOST. Folytatás? - Page 18 2109136891 Nem bírom. :(

Persze amilyen kis furfangosak,nem fogják belerakni Lokit. Hadd kaparjuk a falat.
Sue
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Sue

Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyCsüt. Márc. 07, 2013 8:33 am

Én is nagyon remélem. Bár elgondolkodtat, hogy akarom-e vele kínozni magam...?
Mrs. Captain America
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Mrs. Captain America

Hozzászólások száma : 2462
Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyCsüt. Márc. 07, 2013 8:33 am

Nem igazán szeretem a pletykákat, mert általában nem igazak, de azt kívánom ez most bárcsak igaz lenne! :)
Boszorka666
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Boszorka666

Hozzászólások száma : 2735
Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyCsüt. Márc. 07, 2013 7:44 am

Aleex írta:
Április 2-ra pletykálják a trailert.

Jaj de szuper, remélem igaz a pletyka!!!!!!! Folytatás? - Page 18 335580231
Johy14
Újonc
Újonc
Johy14

Hozzászólások száma : 52
Csatlakozás ideje : 2013. Feb. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyCsüt. Márc. 07, 2013 5:15 am

Úúú, mindenképen meg kell hogy nézzem mert ha nem Folytatás? - Page 18 3289141866
Dominika13
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Dominika13

Hozzászólások száma : 876
Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyCsüt. Márc. 07, 2013 2:41 am

Jujj!! Folytatás? - Page 18 2750705302 Remélem igazak a pletykák! Folytatás? - Page 18 335580231
Aleex
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Aleex

Hozzászólások száma : 1866
Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyCsüt. Márc. 07, 2013 1:48 am

Április 2-ra pletykálják a trailert.
http://doctorswan.tumblr.com/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptySzomb. Feb. 23, 2013 8:19 am

Hát igen, ez off volt, de attól még nagyon köszönöm az információt. Örülök, hogy egyre több mindent tudok meg...
Sue
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Sue

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptySzomb. Feb. 23, 2013 8:15 am

Nos, a képregények jobban táplálkoznak a mondákból. Ott csak kisebb átírások vannak. Vehetnénk azt a hármat amit Aleex megosztott velünk. Ugye Baldr kinézete az egyik (barna a szőke helyett), aztán a tény, ahogy meghalt. Loki nem kínálkozott fel nőkét Hödurnak. A történet úgy esett, hogy Baldr rosszat álmodott, és mikor ezt elmesélte Odinéknak, Frigg elment és megesketett mindent és mindenkit, hogy nem tesznek kárt a fiában, kivételt képezett a fagyöngy, mert azt túl fiatalnak találta. Eztán az istenek szórakozni kezdtek, és mindenféle fegyverrel dobtak célba Baldrra, mert roppant mulatságnak ítélték, hogy semmi nem tesz kért benne. Lokinak ez persze nem tetszett, és öregasszony képében megjelent Friggnél, és megkérdezte tőle, hogy teljesen bizonyos-e abban, hogy a a fiában semmi nem tud kárt okozni. Frigga megnyugtatta, hogy mindenkit megesketett a fagyöngy kivételével, mert nem hitt benne, hogy az kárt tehet Baldrben. Lokinak persze csak ez kellet, mert neki cseppet sem tetszett a játék, és elhozta a fagyöngyöt. Ekkor jött képbe Hödur. Ő ugye vak volt, így nem vett részt aszórakozásban, Loki pedig együttérzően érdeklődött, hogy miért nem csatlakozik, hisz mindenki remekül szórakozik. Hödur persze elmondta, hogy vak, és mégis, hogy vehetne részt a mulatságban, ha azt sem tudja, hogy hol van akit el kellene találnia. Erre persze Loki segítőkészen felajánlotta, hogy majd megoldja a problémát. Hödur kezébe adta a fagyöngyöt és részletekbe menően elmondta, hova és milyen messze dobja. Hödur meg is tette, Baldr pedig szörnyethalt. De ilyen kisebb eltérések vannak Sif aranyhaját illetően is. És megint szét offoltam mitológiával a topicot. Bocsiii!! :/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptySzomb. Feb. 23, 2013 8:04 am

Understand. Szóval inkább a Marvel képregényekre kellene koncentrálni. Bár, ha jól tudom az is sokkal hosszabb, mint a film. Óh, de végülis készül a második rész, úgyhogy remélem majd abban lesznek válaszok...
Sue
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Sue

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptySzomb. Feb. 23, 2013 7:55 am

Igazából sehova nem lehet illeszteni. Konkrétan egy történet nincs amivel rokonságot mutatna. Ugye Sleipnir meglétéből kiindulva lehetne olyat tippelni, hogy az után, hogy Loki kis híján tönkretette az ázokat, de semmi konkrétum. A jégóriásokkal állandóan összetűzésbe voltak, de ezeket a gondokat jobbára Thor orvosolta, mert konkrétan voltak olyan útjai, amik csak abból álltak, hogy pépesítette a jötünöket. Olyan sem volt, hogy Loki apjával akadt volna össze a bajuszuk (itt jegyezném meg, hogy vicces a tény, hogy a mitológia szerint Laufey Loki anyja, nem pedig apja volt XD). az sem történt meg, hogy Thort kitagadták és száműzték Midgarra. szóval a filmnek az összes hasonlósága a mitológiával nagyjából annyi, hogy megegyeznek a nevek benne, illetve helyenként a családi kapcsolatok.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptySzomb. Feb. 23, 2013 7:48 am

Sue írta:
Mondjuk szerintem ez a része rázta meg a legkevésbé. XD

Hát azért hosszú távon sok helyen közrejátszhatott a dolog. Amúgy magát a filmet hova kellene illeszteni a mitológiába?
Sue
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Sue

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptySzomb. Feb. 23, 2013 7:42 am

Mondjuk szerintem ez a része rázta meg a legkevésbé. XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptySzomb. Feb. 23, 2013 6:40 am

Hát de ezzel tulajdonképpen mindegyiknek ártottak. Loki is megkapta a részét abból, ami történt... végülis Thor és Sif is kiakadtak rá...
Sue
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Sue

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptySzomb. Feb. 23, 2013 6:03 am

Tényleg...! Mondjuk ez szemétség, mert itt igazából nem vele, hanem a megajándékozottal szúrnak ki.
Aleex
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Aleex

Hozzászólások száma : 1866
Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptySzomb. Feb. 23, 2013 5:43 am

Sue írta:
MUgyanis a képregényben azután feketedett be a haja, hogy Loki levágta neki, majd megkapta a törpék kovácsolta aranyhajat. (Bár az ok már nem rémlik, hogy mitől lett fekete...)
Loki nem fizetett a törpéknek ezért megátkozták a hajat.
http://doctorswan.tumblr.com/
Sue
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Sue

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptySzomb. Feb. 23, 2013 4:18 am

Mondjuk Sif hajszínéből kiindulva lehet nem volt véletlen, hogy úgy nézett rá, mint aki mindig is utálta. Ugyanis a képregényben azután feketedett be a haja, hogy Loki levágta neki, majd megkapta a törpék kovácsolta aranyhajat. (Bár az ok már nem rémlik, hogy mitől lett fekete...)
Dominika13
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Dominika13

Hozzászólások száma : 876
Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyPént. Feb. 22, 2013 11:18 pm

Igen, van egy kis furcsa feszültség közöttük és miután Loki nem akarta Thort visszahozni, Sif úgy nézett rá, mint akit mindig is gyűlölt, de ha tényleg tetszik/tetszett neki Sif, akkor féltékeny Thor-ra. Akár itt is érezhette magát másodiknak.
Sue
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Sue

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyPént. Feb. 22, 2013 9:43 am

Végül is a mitológiában eléggé közel kerültek egymáshoz (még ha csak egy éjszakéra is), szóval bármi lehet.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyPént. Feb. 22, 2013 8:32 am

Igazad lehet, én is láttam vmit ott...
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 EmptyPént. Feb. 22, 2013 7:46 am

Dominika13 írta:
Nagyon érdekes volt, köszi Aleex!
Most végig olvastam a képregényt... és marha jó volt!! Folytatás? - Page 18 2750705302 Egyébként lehet, hogy én vagyok a beteg, de egy kis vonzódást azért éreztem a képregény elején, ahogy Loki Sifre nézett és ahogy beszélt róla... De a filmben is, ahogy néha ránézett, meg ilyesmik, az elején úgy voltam vele, hogy van ott valami kis kovalens kötés...
Szerintem simán lehet, hogy ez is bejátszik...lehet, Lokinak bejött Sif, de természeten ő is Thorért van oda...Ahogy Lokihoz fordult, hogy kérje meg az Apját, hogy vonja vissza Thor száműzetését...szóval úgy kérte Lokit, mintha tudná, hogy hatással van rá a könyörgése... Folytatás? - Page 18 2453078570
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 18 Empty

Folytatás?
Vissza az elejére 
18 / 35 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35  Next
 Similar topics
-
» Folytatás?
» Folytatás?
» Folytatás?
» Folytatás?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hungarian Avengers Fan Forum :: Előzmény Filmek :: Thor-
Ugrás: