| Folytatás? | |
|
+12adrilimo DeloraMercel Johy14 AmyHiddleston Sue CarrieJ. Dominika13 GwenPage Mrs. Captain America Boszorka666 Aleex LuluDarling 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Szept. 19, 2012 5:28 am | |
| Még 1 film amiben benne lenne Amerika kapitány, Loki és Thor? Fantasztikus lenne^^ | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Szept. 19, 2012 1:26 am | |
| Az tényleg csúcs szuper lenne! |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| |
| |
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Szept. 18, 2012 5:39 am | |
| - Aleex írta:
- Chris Evans egy interjúban azt mondta, hogy szívesen cameozna a Thor folytatásában. Beszéltek már Chris Hemsworth-szal ezzel kapcsolatban és nagyon jó lenne ha vagy ő tudna segíteni a harcban Thornak, vagy fordítva. Ezt trükkösen, de meglehetne oldani.
Úúúúúúúúú, azzzzde kemény lenneeeee!!! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Szept. 18, 2012 5:25 am | |
| Chris Evans egy interjúban azt mondta, hogy szívesen cameozna a Thor folytatásában. Beszéltek már Chris Hemsworth-szal ezzel kapcsolatban és nagyon jó lenne ha vagy ő tudna segíteni a harcban Thornak, vagy fordítva. Ezt trükkösen, de meglehetne oldani. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Szept. 17, 2012 8:51 am | |
| - Aleex írta:
- Mivel ha igaz a pletyka eléggé Spoileres csak az nyissa meg aki mindenképp tudni akarja!!
- Spoiler:
Az a szóbeszéd kapott szárnyra, hogy az egyik főszereplő meghal a filmben. Méghozzá a Mindenek atyjának is szólított Odin, kit Anthony Hopkins alakít a filmben. Ezzel Odin találkozna a teremtőjével. Thor apjának halála egyébként újabb mérföldkő lehetne a Marvel világában, amit aztán fel lehet használni majd a Bosszúállók 2-ben is. (Elég tragikus élete lesz ily módon Chris Hemsworth karakterének.) De senki ne vegyen biztosra semmit, amíg hivatalosan meg nem erősítik. Ha viszont nem a Mindenek atyja lesz az, kering a szóbeszéd, hogy a Három Harcos (Fandral, Hogun, Volstagg) lesz az.
Okés, ez eddig nem zavar, csak az ne legyen az, akire gondolok, hogy az ne legyen... | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Szept. 17, 2012 8:49 am | |
| Mivel ha igaz a pletyka eléggé Spoileres csak az nyissa meg aki mindenképp tudni akarja!! - Spoiler:
Az a szóbeszéd kapott szárnyra, hogy az egyik főszereplő meghal a filmben. Méghozzá a Mindenek atyjának is szólított Odin, kit Anthony Hopkins alakít a filmben. Ezzel Odin találkozna a teremtőjével. Thor apjának halála egyébként újabb mérföldkő lehetne a Marvel világában, amit aztán fel lehet használni majd a Bosszúállók 2-ben is. (Elég tragikus élete lesz ily módon Chris Hemsworth karakterének.) De senki ne vegyen biztosra semmit, amíg hivatalosan meg nem erősítik. Ha viszont nem a Mindenek atyja lesz az, kering a szóbeszéd, hogy a Három Harcos (Fandral, Hogun, Volstagg) lesz az.
| |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Szept. 15, 2012 11:18 pm | |
| - LuluDarling írta:
- Most azt olvastam a Starityn - egy lány írta, - hogy állítólag Tom írta (?) ígérte, hogy a hétvégéig kikerül egy forgatási kép Lokiról és nem így lett, azért írta ugye azt a Twitter üzit, erre egy maréknyi gyengeelméjű, aki rajongónak nevezi magát, valami eszméletlenül durva dolgokat írkált neki, állítólag halálosan meg is fenyegették... Erre igazából nem tudok mit reagálni, mert egyszerre háborít fel és keserít el. Tudom, hogy Tom tisztában van vele, hogy a rajongói bázisának 90%-a normális és maximálisan szereti és tiszteli őt, de félek, hogy megunja majd a dolgot az ilyen gyökerek miatt...
Elnézést az offért... :!: Nem Tom volt, egy 'Thor - The Dark World' Twitter felhasználó volt, aki mindent ígérgetett meg spoilerezett a filmmel kapcsolatban és mindenki azt hitte igazi, de most derül ki, hogy hamis volt, és Ő mondta, hogy most hétvégén jön ki a forgatási kép Lokiról - egyébként az oldalt azóta törölték. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Szept. 15, 2012 10:21 pm | |
| Most azt olvastam a Starityn - egy lány írta, - hogy állítólag Tom írta (?) ígérte, hogy a hétvégéig kikerül egy forgatási kép Lokiról és nem így lett, azért írta ugye azt a Twitter üzit, erre egy maréknyi gyengeelméjű, aki rajongónak nevezi magát, valami eszméletlenül durva dolgokat írkált neki, állítólag halálosan meg is fenyegették... Erre igazából nem tudok mit reagálni, mert egyszerre háborít fel és keserít el. Tudom, hogy Tom tisztában van vele, hogy a rajongói bázisának 90%-a normális és maximálisan szereti és tiszteli őt, de félek, hogy megunja majd a dolgot az ilyen gyökerek miatt... Elnézést az offért... :!: | |
|
| |
| |
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Szept. 15, 2012 8:13 am | |
| Ja, akkor okés... De most ha jól értem, valami olyasmi van, hogy elnézést kért azoktól a Loki rajongóktól, akik azt hitték, hogy találkoznak veled, de mégsem jött össze? Vagy mi? | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Szept. 15, 2012 8:08 am | |
| - LuluDarling írta:
- Igen, ezt én is láttam, de mivel említettem már, hogy nem túl tökéletes az inglisem, fel sem merült bennem, hogy a filmmel kapcsolatos és nem is értem, hogy akkor ez most mit jelenthet...
Pontosan így vagyok vele én is... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Szept. 15, 2012 8:03 am | |
| Igen, ezt én is láttam, de mivel említettem már, hogy nem túl tökéletes az inglisem, fel sem merült bennem, hogy a filmmel kapcsolatos és nem is értem, hogy akkor ez most mit jelenthet... | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
| |
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Szept. 15, 2012 5:57 am | |
| Szuper képek!!!!!!Köszi!!!!!!! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Szept. 14, 2012 8:31 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Szept. 14, 2012 9:46 am | |
| Hát én nem tudom, hogy fogom ezt hónapokig elviselni... Már nagyon várom a Lokisos képeket... Fandralról meg nyomhatnának egyet szemből is! Köszi Aleex!!! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Szept. 14, 2012 3:48 am | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Szept. 13, 2012 5:07 am | |
| Juhééé, már alig várom!! Köszi az infót! |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Szept. 13, 2012 1:12 am | |
| A film hivatalos Twitter oldalának köszönhetően tudjuk, hogy még ebbe a hónapba érkezik kép a Christopher Eccleston által megformált Malekith-ről és most hétvégén érkezik kép Lokiról! | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Szept. 12, 2012 12:26 am | |
| Szuper képek!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Szept. 11, 2012 10:03 pm | |
|
A hozzászólást Aleex összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 12, 2012 5:02 am-kor. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Szept. 11, 2012 7:22 am | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folytatás? | |
| |
|
| |
| Folytatás? | |
|