| Folytatás? | |
|
+12adrilimo DeloraMercel Johy14 AmyHiddleston Sue CarrieJ. Dominika13 GwenPage Mrs. Captain America Boszorka666 Aleex LuluDarling 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Jún. 03, 2013 6:38 am | |
| - Aleex írta:
Comic-con. Július. A film ott lesz így még ha a leadott előzetest nem is valamit biztos fogunk kapni. Elég titkolózás volt eddig. Jesszusom!...Július...okés...kibírom... | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Jún. 03, 2013 6:24 am | |
| - LuluDarling írta:
- És új trailert majd kapunk nemsokára? Mert természetesen oda vagyok a "When do we start?"-ért, de azért...el tudnék még viselni egy kis Lokit...
Comic-con. Július. A film ott lesz így még ha a leadott előzetest nem is valamit biztos fogunk kapni. Elég titkolózás volt eddig. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Jún. 03, 2013 6:21 am | |
| És új trailert majd kapunk nemsokára? Mert természetesen oda vagyok a "When do we start?"-ért, de azért...el tudnék még viselni egy kis Lokit... | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Jún. 03, 2013 6:04 am | |
| - DeloraMercel írta:
- Ez valahol elérhető lesz? :S
Általában fel szokták őket tölteni online. Meg lehet rendelni amazonon vagy más oldalakon és van a torrentes vagy sima letöltés. | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Jún. 03, 2013 12:24 am | |
| Kedves Delora az idézésbe nem szoktuk belerakni a képet is (ezt most kijavítottam), legközelebb erre kérlek figyelj oda,köszönöm! | |
|
| |
DeloraMercel Földi Halandó
Hozzászólások száma : 121 Csatlakozás ideje : 2013. May. 20. Age : 35 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Jún. 02, 2013 10:34 pm | |
| - Aleex írta:
- Három nap múlva, Június 5-én fog megjelenni a Thor: Sötét Világ előzmény képregény. Ahogy a Vasember 3-nál is a kétrészes képregény bemutatja mi történt az Thor film óta, a Bosszúállók alatt és után. A képregénybe valószínűleg fel fog tűnni: Thor, Loki, Sif, Jane Foster, Odin, Heimdall és a Három Harcos.
Ez valahol elérhető lesz? :S | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Jún. 01, 2013 11:24 pm | |
| Három nap múlva, Június 5-én fog megjelenni a Thor: Sötét Világ előzmény képregény. Ahogy a Vasember 3-nál is a kétrészes képregény bemutatja mi történt az Thor film óta, a Bosszúállók alatt és után. A képregénybe valószínűleg fel fog tűnni: Thor, Loki, Sif, Jane Foster, Odin, Heimdall és a Három Harcos. | |
|
| |
CarrieJ. S.H.I.E.L.D. Ügynök
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Május 31, 2013 8:46 pm | |
| Remélem jó zeneszerzőt találnak,bár az első filmet Patrick Doyle zenéjével nehéz lesz überelni. Az a soundtrack tényleg zseniális lett,Doyle-t meg külön szeretem a Harry Potter 4 filmzenéi miatt. Carter Burwellre kiváncsi lettem volna,hogy mit hoz ki a 2. részből,de sajnos már nem tudjuk meg...:| | |
|
| |
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Május 31, 2013 10:11 am | |
| Én is szerettem a Thor zenéjét, mindig annyira odaillő volt, meg olyan kellemes volt hallgatni, le is töltöttem egy csomót, még ébresztőhangom is volt az egyik... Szánalom már ami ott megy.. -.-" | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Május 29, 2013 9:00 am | |
| Ez az Asgard elpusztítása dolog sok mindent megmagyaráz. pl, hogy mit kereshettek az Loki cellájánál az elfek, hogy Thornak el kelljen kalapálnia őket. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Május 29, 2013 8:50 am | |
| Hát bekaphataják, de most tényleg!!! Carter Burwell egy csoda! A Twilight első és utolsó részének is a zenéje valami fantasztikus!!! Tyűűű, most nagyon mérges vagyok... | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Május 29, 2013 5:50 am | |
| - Aleex írta:
- Kirúgták Carter Burwellt, a film zeneszerzőjét. "Szerették őt, de nem volt a jó választás" mondta egy bennfentes. A Marvel most új zeneszerzőt keres a filmnek.
Oh ezt sajnálom, én is szerettem a zenéjét! | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Május 29, 2013 5:08 am | |
| - Aleex írta:
- Kirúgták Carter Burwellt, a film zeneszerzőjét. "Szerették őt, de nem volt a jó választás" mondta egy bennfentes. A Marvel most új zeneszerzőt keres a filmnek.
Hát ez nagy kár. Szerettem a zenéjét! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Május 29, 2013 3:59 am | |
| Kirúgták Carter Burwellt, a film zeneszerzőjét. "Szerették őt, de nem volt a jó választás" mondta egy bennfentes. A Marvel most új zeneszerzőt keres a filmnek. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 121 Csatlakozás ideje : 2013. May. 20. Age : 35 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Május 25, 2013 4:48 am | |
| Teljesen igazad van Lulu, de ebből is látszik hogy pont nem érdekli őket, hogy mit szól a közönség... :( amíg nekik pénzük van mindenből. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Május 25, 2013 4:47 am | |
| Szerintem csak borzolja a kedélyeket, felhangolja a rajongókat :D Az tuti, hogy búcsút veszünk 1-2 szereplőtől, de Asgard nem pusztulhat el | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Május 25, 2013 4:44 am | |
| - DeloraMercel írta:
Ne ez nekem is új.. és egyben elszomorító :(
Szerintem ebben az egészben az a legdurvább és leginkább elszomorító, hogy a Marvel szerintem baromi sokat kaszál ezekből a filmekből, nagyon sok lóvét szednek be, ők az egyik legnagyobb és legsikeresebb filmkészítő cég, ennek ellenére a színészeiken spórolnak, miközben nekik köszönhetik azért nagy részben a sikerüket. A számomra felfoghatatlan, hogy ezt csinálják. Nekik kb. egy morzsával lenne csak kevesebb, ha illőképpen honorálnák a színészeiket... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Május 25, 2013 4:41 am | |
| - Aleex írta:
- Chris Hemsworth majdnem nem tért vissza a filmbe. Kevés fizetést kap a Disneytől. A Snow White filmért 5 milliót kapott, a Thorért meg a Bosszúállókért csak a töredékét.
Ne ez nekem is új.. és egyben elszomorító :( Eddig csak Natalie Portmanről hallottam ilyen pletykákat, habár ott nem merült fel a pénz. Mondjuk ő meg mindig is megválogatta a szerepeit, de azért a Thor nem egy olyan film, amit szégyellni kéne. Szerepelt már nagyon béna filmekben is. Fene se érti a színészeket :S Szerintem itt sokan kezüket - lábukat törnék egy statiszta szerepért is. | |
|
| |
Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 25 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Május 24, 2013 9:54 pm | |
| Elég érdekes lesz, az biztos. Bár remélem, azért Asgard nem pusztul el teljesen! | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Május 24, 2013 8:04 am | |
| Oh hát nem lesz egy unalmas film, az már egyszer biztos! Hát én nem akarom Asgard szétrombolását! | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| |
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Május 24, 2013 5:50 am | |
| Mi lesz itt kérem szépen? Ragnarök? | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Május 24, 2013 3:37 am | |
| Ray Stevenson Asgard szétrombolásáról beszéltRay Stevenson (Volstagg) egy interjúban elárulta a Thor: Sötét Világról, hogy nő a tét. Asgard talán teljesen elpusztul a Marvel második fázisában. "Az első Thor filmben Asgard hatalmas békében volt a 9 birodalom között. Virág korukat élték. Minden úgy nézett ki, és működött ahogy az kell. Ebben, a birodalmakat felkorbácsolják különféle lázadások. Van egy sötétebb gonosz erő odakint, és mi annak a szélén állunk, hogy belemenjünk egy hosszú, elhúzódó csatározásba. A város ragyogását és fényét eltüntették, és mindez egy hatalmas ostromhoz vezet, egy támadáshoz Asgard szívébe. Teljesen kitéphetik azt, a tét megnőtt."A színész azt is felfedte, hogy Volstagg valahogy konfliktusba kerül a felettesével, a veszély miatt amit Malekith az Elátkozott (Christopher Eccleston) jelent Asgardra. "Nagyszerű harcos. Ő a három harcos egyike, akik végzik a kötelességüket, és életüket a fronton élik. Nem mindig együtt harcolnak. Volstagg küzd, van egy fészke, a szívért és a hazáért küzdenek, amennyire Asgard eszméért is. Itt van az ő problémája. Fél, hogy mennyire fenyegeti az új ellenfél mind a hazáját, mind pedig a harcmezőt." | |
|
| |
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Május 08, 2013 8:28 am | |
| Ilyenkor kicsit meglepődök. Szerintem Chris tart ott, hogy már akkor se halna éhen, ha élete végéig csak otthon ülne. Sőt a gyereke se halna éhen. Ennek már az alkotás meg forgatás élvezetéről kellene szólnia. Én speciel azzal a töredékkel is marha boldog lennék... | |
|
| |
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folytatás? | |
| |
|
| |
| Folytatás? | |
|