Hungarian Avengers Fan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hungarian Avengers Fan Forum

A magyar Szuperhős - és Bosszúállók rajongók paradicsoma.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Folytatás?

Go down 
+12
adrilimo
DeloraMercel
Johy14
AmyHiddleston
Sue
CarrieJ.
Dominika13
GwenPage
Mrs. Captain America
Boszorka666
Aleex
LuluDarling
16 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35  Next
SzerzőÜzenet
Mrs. Captain America
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Mrs. Captain America

Hozzászólások száma : 2462
Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02.

Folytatás? - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyPént. Jan. 04, 2013 12:39 am

Aleex írta:
Kat Denning (Darcy) beszélt egy kicsit a filmről:

"Nem mondhatok túl sokat" mondta Dennings. "Pontosan nem tudom mit fognak a nyilvánosságra hozni, így nem vagyok biztos benne, hogy amit mondanék engedik-e. És ha rossz dolgot mondok, valószínűleg meggyilkolnak." viccelődött, utalva, hogy a többi Marvel színész is tett már ilyen kijelentést. "Az élmény fantasztikus! Úgy gondolom a film légköre sokkal hitelesebb lesz a fanok számára. Szerintem ez nagyon menő!"

Szerintem ez szuper lesz, úgyértem a Thor eddig sem szűkölködött a látványvilágban, de ezután még csak jobb lesz. Amúgy nem tudom meddig húzzák még a
fanok agyát, jó lenne már egy pici részlet a filmből, vagy egy előzetes, vagy egy kép Lokiról... *-*
Köszi az infót Aleex! ;)
Vissza az elejére Go down
Aleex
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Aleex

Hozzászólások száma : 1866
Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyPént. Jan. 04, 2013 12:05 am

Kat Denning (Darcy) beszélt egy kicsit a filmről:

"Nem mondhatok túl sokat" mondta Dennings. "Pontosan nem tudom mit fognak a nyilvánosságra hozni, így nem vagyok biztos benne, hogy amit mondanék engedik-e. És ha rossz dolgot mondok, valószínűleg meggyilkolnak." viccelődött, utalva, hogy a többi Marvel színész is tett már ilyen kijelentést. "Az élmény fantasztikus! Úgy gondolom a film légköre sokkal hitelesebb lesz a fanok számára. Szerintem ez nagyon menő!"
http://doctorswan.tumblr.com/
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

Hozzászólások száma : 5587
Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyCsüt. Jan. 03, 2013 1:10 am

Ezt most ide teszem, nem a kosztümökhöz...

Asgardian Einherjar (warrior) extra has posted closeup photos of his costume in the movie. Hát nem egy Gyűrűk Ura minőség, de azért tetszetős...

Folytatás? - Page 23 Tumblr_mg0ienNeZu1r229z1o2_500
http://luludarling.tumblr.com/
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyKedd Jan. 01, 2013 7:06 am

Aleex írta:

Én úgy tudom, hogy Tom és Jaimie már befejezték a forgatást.
Na ez most rendesen lelombozott. Szerintem ha 2 hetet forgatott, akkor sokat mondok...ezek alapján nem lesz túl nagy szerepe a filmben...meg szokás szerint azoknak is a felét kivágják majd... Folytatás? - Page 23 582349789 Folytatás? - Page 23 959844722
Aleex
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Aleex

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyKedd Jan. 01, 2013 7:01 am

LuluDarling írta:
Múlt idő? Miért, ünnepet után már nem forgatnak többet???
Én úgy tudom, hogy Tom és Jaimie már befejezték a forgatást.
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyKedd Jan. 01, 2013 6:43 am

Aleex írta:
Tom egy interjúba elmondta, hogy a film fantasztikusra sikerült és remekül érezték magukat a forgatáson. Szerinte a rendező, Alan Taylor nagyon kidolgazta Asgard világát és az itt élő karaktereket.
Múlt idő? Miért, ünnepet után már nem forgatnak többet???
Aleex
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Aleex

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyKedd Jan. 01, 2013 6:24 am

Tom egy interjúba elmondta, hogy a film fantasztikusra sikerült és remekül érezték magukat a forgatáson. Szerinte a rendező, Alan Taylor nagyon kidolgazta Asgard világát és az itt élő karaktereket.

A hozzászólást Aleex összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 06, 2013 12:20 am-kor.
Aleex
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Aleex

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyPént. Dec. 28, 2012 8:39 am

LuluDarling írta:
Hujjjujjj...ez már kezd kifejezetten bonyolult lenni... Folytatás? - Page 23 2338758748
És ez csak az egyik fajta történet, abból is csak részletek.
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyPént. Dec. 28, 2012 7:47 am

Aleex írta:
Ez nagyon érdekes!
Utánanéztem a képregénybe benne van-e és benne...
Hujjjujjj...ez már kezd kifejezetten bonyolult lenni... Folytatás? - Page 23 2338758748
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyPént. Dec. 28, 2012 7:46 am

Dominika13 írta:

Nem szeretnék találkozni a farkas anyucival az biztos. Folytatás? - Page 23 3668024462
Na igen, nem tudom, Loki kivel adhatta össze magát, hogy ez jött ki belőle! Folytatás? - Page 23 959844722
Aleex
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Aleex

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyPént. Dec. 28, 2012 3:21 am

Ez nagyon érdekes!

Utánanéztem a képregénybe benne van-e és benne.
"... Megjósolták Odinnak, hogy Ragnarok idején, az Istenek Alkonyán, Thor meghal, megöli őt a Midgardi Kigyó. Remélve, hogy elkerülheti ezt a sorsot, Odin Thor a halandó Siegfried, majd Siegmund képébe helyezte, de végül Thor odaveszett mindkét személyiségében. Odin ezután újraélesztette Asgardon, mint Thor...'

Sőt, többször próbálták elkerülni Ragnarokot.
"...Miután Thor megmentett halandó lelkeket, kiket Hela jogtalanul kaparintott meg és vitt Hel-be, Hela megátkozta Thort, hogy ne halhasson meg, de ne is gyógyulhassanak be a sebei. Amikor Loki megtudta, hogy gyermeke mit tett, Thorra küldte testvére különböző ellenségeit, remélve, hogy egyszer s mindenkorra szétzúzhatja. Thor kovácsolt magának egy páncélt, hogy védje, s védőruhát, hogy megtámassza törött bordáit. Loki végül a Midgard Kígyót küldte Thorra. A kígyó remélte, hogy Thort porrá zúzva megcáfolhatja a Ragnarok próféciáját. Thornak sikerült levágnia a kígyót, de saját testével fizetett érte, melyet masszává zúzott. Továbbra is a halálra képtelenül, Thor hatalmába kerítette a Pusztító páncélt, és segítségével zűrzavart keltett Hel-ben, mígnem Hela visszavonta átkát, s visszaállította Thor testét teljes épségben..."

"...Ismét megpróbálván elkerülni Ragnarokot, Odin megpróbálta becsapni Yggdrasilt, a Világfát, elhitetvén vele, hogy Ragnarok már megtörtént. Hogy ezt megtegye, az asgardiakat halandókká változtatta, hogy nem ismerjék fel őket istenként. Odin terve szerint Thor változtatta volna vissza az asgardiakat, de Szét véletlenül hamarabb aktiválta a tervet. A helyzet rosszabbodott, amikor Thor eltűnt az Onslaught elleni csatában, s az új Ellen-Földön kötött ki, melyet Franklin Richards készített. Mire Thor visszatért a Földre, az asgardiak visszaszerezték személyiségüket, de elfogták őket a Sötét Istenek. Végül Thor kiszabadította népét a Sötét Istenektől Herkules és a Pusztító segítségével..."
Dominika13
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Dominika13

Hozzászólások száma : 876
Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyPént. Dec. 28, 2012 12:55 am

LuluDarling írta:

Viszont én azért nem hinném, hogy ebből valami is megvalósul, mert a filmben Thor és Loki kapcsolata sokkal szorosabb...legalábbis így gondolom.
Én is ezt bizonygattam a bátyámnak, de ő nem osztotta ugyanezt a nézetet. Valamilyen szinten igaza volt, hiszen ez nagyon meghatározó vég lenne a Thor filmeknek. De nem tudom mit rágom magam ezen ennyit. Folytatás? - Page 23 2338758748
LuluDarling írta:

Egyébként Fenrir, az Óriásfarkas Loki gyermeke...ami azért nem semmi. Folytatás? - Page 23 959844722
Nem szeretnék találkozni a farkas anyucival az biztos. Folytatás? - Page 23 3668024462
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyPént. Dec. 28, 2012 12:48 am

Dominika13 írta:
Azon gondolkoztam, hogy Thor meghal-e valamelyik Thor filmben, mivel a mitológiában meghalt. Én kinézem a készítőkből, mert ez nagyon fontos eleme a skandináv mitológiának.
Igen, nekem is van egy nagyon jó kis könyvem erről, én is sokat gondolkoztam ezen, mert ugye a filmben is előjön, hogy Heimdall mennyire utálja Lokit, és az Istenek Alkonyánál ő öli meg Lokit...mert az Istenek Alkonya igazából akkor következik el, amikor Loki a hadseregét Asgard ellen vezeti. Egyébként Fenrir, az Óriásfarkas Loki gyermeke...ami azért nem semmi. Folytatás? - Page 23 959844722 Thort pedig a Világkígyó öli meg. Ja, egyébként a legendák szerint Thor felesége pedig Sif.
Viszont én azért nem hinném, hogy ebből valami is megvalósul, mert a filmben Thor és Loki kapcsolata sokkal szorosabb...legalábbis így gondolom. Folytatás? - Page 23 464751818 De persze semmi sem lehetetlen!
Dominika13
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Dominika13

Hozzászólások száma : 876
Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyPént. Dec. 28, 2012 12:37 am

Azon gondolkoztam, hogy Thor meghal-e valamelyik Thor filmben, mivel a mitológiában meghalt. Én kinézem a készítőkből, mert ez nagyon fontos eleme a skandináv mitológiának.

Ragnarök, avagy az istenek alkonya
Az istenek a nornák figyelmeztetéséből tudták, hogy világuk nem állandó, egyszer meg kell fizetniük mindazért a gonoszságért, bűnért, amit elkövettek. Ezért hívta magához Odin a legkiválóbb harcosokat, és ezért alakította ki a Valhallát úgy, mint egy kiképzőtábort. S amikor az égben az istenek között és a földön az emberek között az erkölcsi káosz teljesen eluralkodik, eljön a világvége, a Ragnarök. Heimdall, az őrszem megfújja a kürtjét, jelezve a csata kezdetét, az óriások támadását. (ugye ezek a tűzóriások) A csillagok lehullanak, a Nap elsötétül, az Yggdrasil megremeg, a víz elárasztja a Földet. Fenrir (farkas) letépi láncait, és megöli Odint. Thor a Midgard-kígyóval végez, de annak nyála ráfröccsen és megmérgezi. Loki az óriások oldalán száll a harcba, és megölik egymást Heimdallal. Tyr és Hél kutyája hasonlóan járnak. Meghal csaknem minden isten, és az emberek világát is elpusztítják a tűzvészek és a szökőárak. A káoszból azonban új világ sarjad. Visszatér Baldr, az ártatlan Hödr, Odin fiai, Váli és Vidar, Thor fiai, Magni és Modi, akik nem vettek részt az intrikákban és más bűnökben. És a földet újra benépesítik az egyetlen életben maradt emberpár, Líf és Líftraszir utódai.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én ezen gondolkoztam tegnap, egész délután. Folytatás? - Page 23 2453078570
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyCsüt. Dec. 27, 2012 8:41 am

Aleex írta:
Thor 2 - Tom Hiddleston szívesen rendezte volna
...Amire én azt feleltem, hogy nem. Erre Kevin azt mondta, "Ha van valamid és meg is mutatod, akkor talán meggondolom, de talán jobb a világnak, ha nem." Nagy lenne a nyomás, de szerintem élvezném."[/i]
Édesdrága! De szerintem nem kéne ennyi mindenbe belefognia és elvállalnia, mert így is nagyon feszített a tempó számára...féltem a kis Drágát... Folytatás? - Page 23 2453078570
Aleex
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Aleex

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyCsüt. Dec. 27, 2012 8:10 am

Thor 2 - Tom Hiddleston szívesen rendezte volna

Nem ritka, hogy egy színész miután nevet szerzett magának mást is szívesen kipróbálna, ami a munkájához köthető. Elsősorban a rendezésről van itt szó, amit már szívesen kipróbálna Tom Hiddleston is.

A Thor és a Bosszúállók sikerével Tom Hiddleston már egész bizonnyal az ismertebb nevek közé tartozik. Még nyílvánvalóan van ennél feljebb is, de ő már most kipróbálna mást is. Elsősorban a rendezést, amivel már korábban megkereste Kevin Feige-t, hogy ő dirigálhassa a Thor 2-őt. "Félig viccelődve megkérdeztem Kevin Feige-től, hogy rendezhetem-e a Thor 2-őt. Mire visszakérdezett, "Van valami mutatnivalód is ezzel kapcsolatban?" Amire én azt feleltem, hogy nem. Erre Kevin azt mondta, "Ha van valamid és meg is mutatod, akkor talán meggondolom, de talán jobb a világnak, ha nem." Nagy lenne a nyomás, de szerintem élvezném."
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyHétf. Dec. 24, 2012 8:43 am

GwenPage írta:

Azért annyira nem lehetnek gonoszak! Vagy de? Folytatás? - Page 23 1050834305 :suspect:
Viccelsz? Akármennyire is akarja mindenki tagadni, Loki a legnépszerűbb karakter a filmben, Thornak/Chrisnek megközelítőleg sincs akkora rajongó tábora, mint Lokinak. Szerintem addig próbálják húzni a dolgot, amíg csak lehet...minél nagyobb legyen a meglepetés.
Ettől függetlenül valamit biztosan fognak csepegtetni a jónépnek, mert - lássuk be - azért a Loki/Tom rajongók be tudnak durvulni, ha sokáig játsszadoznak velük...valószínűleg ezt azért nem akarják megvárni. De biztos, hogy csak másodperceket fogunk kapni, vagy talán egy képet...nem fűzök túl nagy reményeket a dologhoz... Folytatás? - Page 23 2338758748
GwenPage
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
GwenPage

Hozzászólások száma : 1557
Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyHétf. Dec. 24, 2012 8:22 am

LuluDarling írta:
...ami reméljük, hogy nem lesz Loki-mentes, mert akkor felvágom az ereimet! Folytatás? - Page 23 1995604987 Folytatás? - Page 23 959844722
Azért annyira nem lehetnek gonoszak! Vagy de? Folytatás? - Page 23 1050834305 :suspect:
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyHétf. Dec. 24, 2012 8:19 am

Aleex írta:
ÁLLÍTÓLAG az év végéig kapunk a Thor 2-ből valami mozgó anyagot vagy hivatalos képet.
De ha mégsem, akkor februárban a Super Bowl-on gyakorlatilag 100% hogy megkapjuk az előzetest.
...ami reméljük, hogy nem lesz Loki-mentes, mert akkor felvágom az ereimet! Folytatás? - Page 23 1995604987 Folytatás? - Page 23 959844722
Boszorka666
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Boszorka666

Hozzászólások száma : 2735
Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyVas. Dec. 23, 2012 10:37 pm

Aleex írta:
ÁLLÍTÓLAG az év végéig kapunk a Thor 2-ből valami mozgó anyagot vagy hivatalos képet.
De ha mégsem, akkor februárban a Super Bowl-on gyakorlatilag 100% hogy megkapjuk az előzetest.

JUPPII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Folytatás? - Page 23 3920004554
Aleex
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
Aleex

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyVas. Dec. 23, 2012 10:31 pm

GwenPage
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
GwenPage

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyHétf. Dec. 17, 2012 9:23 am

LuluDarling írta:

Ilyenkor mindig attól félek, hogy néhány IQ bajnok rajongó majd rondákat ír neki, hogy miért nincs róla még kép...kitelik tőlük... Folytatás? - Page 23 582349789
Azt próbálják meg! Folytatás? - Page 23 582349789 Erről aztán egyáltalán nem ő tehet, nincs is semmi beleszólása énszerintem.
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyHétf. Dec. 17, 2012 9:12 am

GwenPage írta:
És akkor még Tom is itt rejtélyeskedik nekem! Folytatás? - Page 23 1103666132
Ilyenkor mindig attól félek, hogy néhány IQ bajnok rajongó majd rondákat ír neki, hogy miért nincs róla még kép...kitelik tőlük... Folytatás? - Page 23 582349789
GwenPage
BOSSZÚÁLLÓ
BOSSZÚÁLLÓ
GwenPage

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyHétf. Dec. 17, 2012 7:08 am

Nagyon-nagyon várom már a Thor 2-t, ez az első olyan film az életemben, amit hatalmas lelkesedéssel várom és amit első rohamban fogok megnézni a moziban Folytatás? - Page 23 3920004554 Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fog folytatódni a történet, régóta figyelemmel követem a fejleményeket. Hm... igazán hozzánk vághatnának már egy képet Lokiról! :fingercrossed: Bár kilesték, hogy a rajongók mennyire elszaporodtak, és direkt ködösítenek. És akkor még Tom is itt rejtélyeskedik nekem! Folytatás? - Page 23 1103666132
LuluDarling
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
LuluDarling

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 EmptyHétf. Dec. 17, 2012 7:06 am

Köszi Betty!!! És igen...én is csatlakoznék az előttem szólókhoz...én is szeretnék legalább már egy fél képet látni!!! Folytatás? - Page 23 2109136891
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Folytatás?   Folytatás? - Page 23 Empty

Folytatás?
Vissza az elejére 
23 / 35 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35  Next
 Similar topics
-
» Folytatás?
» Folytatás?
» Folytatás?
» Folytatás?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hungarian Avengers Fan Forum :: Előzmény Filmek :: Thor-
Ugrás: