| Folytatás? | |
|
+12adrilimo DeloraMercel Johy14 AmyHiddleston Sue CarrieJ. Dominika13 GwenPage Mrs. Captain America Boszorka666 Aleex LuluDarling 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Jan. 14, 2013 9:41 am | |
| *sikít, haját tépi* Meg fogok murdálni még november előtt...érzem...ezt nem lehet kibírni! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Jan. 14, 2013 9:23 am | |
| Az alábbi interjú összefoglalóba van egy kis szó Lokiról is! Adewale Akinnuoye-Agbaje (Algrim/Kurse) azt mondta,hogy naponta 6 órán át sminkelték plusz protézist adtak neki, hogy átalakítsák :) Szerinte a film nagyszerű lesz. A karaktere epikus. Hegyes fülek, agyar, szarv stb. Thor és Kurse is máshogy harcol. Thornak van pörölye, miközben Kurse nagyon állatias. Csavarta a testét, fordította a fejét. Kurse rendkívül erős, célja, hogy semmi sem állítsa meg. Loki is megkapja a maga részét a harcból, ahogy Kurse is. A rajongók valóban boldogok lesznek a filmtől. Mindenki megkapja a kis fényét. Nem mondom el, hogy mi történik valójában, de lesz valami nagy meglepetés... A Marvel és én beszéltünk, lehet hogy játszom majd egy másik Marvel filmben. Nyilvánvaló, a Marvel egy nagyszerű család, nagyon boldog vagyok, hogy dolgozom nekik. | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| |
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Jan. 14, 2013 8:01 am | |
| | |
|
| |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Jan. 14, 2013 7:55 am | |
| | |
|
| |
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Jan. 14, 2013 7:45 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| |
| |
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| |
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Jan. 14, 2013 3:58 am | |
| A február eleji Super Bowl-on láthatunk majd többek között a Thor: The Dark World trailerét is! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Jan. 12, 2013 9:56 am | |
| - LuluDarling írta:
- Még én sem láttam őket, köszi Aleex! Jaimie-nek pedig jobbulást! Ez a Thor forgatásán történt?
Akkor most még forgatnak? Mert hogy később kezdtek, mint az Iron Man 3-at és még ott is tart asszem a forgatás, csak nem végeztek már ők... Szerintem a baleset miatt nem forgatott egy ideig. Nem hinném, hogy már most végeztek, alig 4 hónap alatt... szóval szerintem nemrég készülhetett. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Jan. 12, 2013 9:52 am | |
| Még én sem láttam őket, köszi Aleex! Jaimie-nek pedig jobbulást! Ez a Thor forgatásán történt? Akkor most még forgatnak? Mert hogy később kezdtek, mint az Iron Man 3-at és még ott is tart asszem a forgatás, csak nem végeztek már ők... | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| |
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Jan. 09, 2013 6:38 am | |
| - Aleex írta:
- Jaimie Alexander (Sif) beszélt a múltkori lovas balesetéről:
Megcsúszott és leesett nagyon magasról. Amikor földet ért, tudta, hogy nagy a baj. Kificamodott a bal válla, zúzódott 11 csigolyája. Másnap elvitték egy kórházba. 1 hétig nem tudta mozgatni (gyakorlatilag megbénult) a jobb lábát és a jobb kezét. 1 hétig volt kórházban és a rehabilitáció egy hónapig tartott. Jesszusom, szegény csajszi, figyeljen oda jobban magára! Jobbulást neki! ♥. | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Jan. 09, 2013 6:36 am | |
| - Aleex írta:
- Jaimie Alexander (Sif) beszélt a múltkori lovas balesetéről:
Megcsúszott és leesett nagyon magasról. Amikor földet ért, tudta, hogy nagy a baj. Kificamodott a bal válla, zúzódott 11 csigolyája. Másnap elvitték egy kórházba. 1 hétig nem tudta mozgatni (gyakorlatilag megbénult) a jobb lábát és a jobb kezét. 1 hétig volt kórházban és a rehabilitáció egy hónapig tartott. Jaj szegény, jobbulást kívánok neki!!!!!! | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Jan. 09, 2013 6:29 am | |
| Jaimie Alexander (Sif) beszélt a múltkori lovas balesetéről: Megcsúszott és leesett nagyon magasról. Amikor földet ért, tudta, hogy nagy a baj. Kificamodott a bal válla, zúzódott 11 csigolyája. Másnap elvitték egy kórházba. 1 hétig nem tudta mozgatni (gyakorlatilag megbénult) a jobb lábát és a jobb kezét. 1 hétig volt kórházban és a rehabilitáció egy hónapig tartott. | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Jan. 07, 2013 1:39 am | |
| - LuluDarling írta:
- Lehet, hogy valakit meg fogok verni...
Veled tartok én is!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Jan. 06, 2013 10:21 am | |
| | |
|
| |
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Jan. 06, 2013 9:56 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Jan. 06, 2013 9:00 am | |
| Lehet, hogy valakit meg fogok verni... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Jan. 06, 2013 8:09 am | |
| - Boszorka666 írta:
- Köszi Aleex!!!Nagyon-nagyon megy a titkolózás, Loki meg már lassan TOP SECRET kategóriába fog tartózni!!!!!!!!!
Mert ők is tudják hogy jelenleg több rajongóval rendelkezik mint a jófiú Köszi az infót Aleex! | |
|
| |
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Jan. 06, 2013 1:21 am | |
| Köszi Aleex!!!Nagyon-nagyon megy a titkolózás, Loki meg már lassan TOP SECRET kategóriába fog tartózni!!!!!!!!! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Jan. 06, 2013 12:24 am | |
| Köszi Aleex! Már nagyon várom, hogy legalább egy apró kis trailert kapjunk...azért beszélhetett volna egy kicsit Lokiról is... Kezdem azt hinni, hogy Loki a titkos projekt... | |
|
| |
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Jan. 06, 2013 12:19 am | |
| Kat Dennings után Jaimie Alexander is beszélt a filmmel kapcsolatban:
"A forgatást körülbelül másfél hete fejeztem be. Ez most kicsit sötétebb lesz és nyilvánvalóan több akció lesz. Sok más világot tárunk fel és sokkal többet láthattok Asgardból is; és megismerhetitek az Asgardi embereket. És Sif karakterfejlődését. Egy kis betekintést nyerhetünk Thor és Sif kapcsolatába; egyfajta romantikus módon. Ez több mint, hogy kapok egy érzést erről a két emberről, hogy milyen a kapcsolatuk egymással. Ez igazán szórakoztató volt nekem és Chris-nek. Majdnem olyanok vagyunk mint a testvérek, így lefordítva ez olyan volt 'ó de szeretik egymást a kamerába.' Jól éreztük magunkat."
"Először nehéz volt úgy visszatérni, hogy új rendező van, mert nem tudtam mire számítsak. Nagyon szerettem Kenneth Branagh-t. Ő egy hatalmas kapocs volt az életembe, mivel neki köszönhetem a karrierem elindulását. Viszont azt kell, hogy mondjam mindig jó új emberekkel dolgozni. Alan Taylor egy egészen új jövőképet adott Thornak. Nyilván nekünk megmaradtak a saját karaktereink, szóval ők még mindig ugyanazok akik eddig. De ez most sötétebb; kicsit Gladiátor szerű; kicsit viking szerű. Szóval nagyon izgatott vagyok lássam, hogy jön ki ez az egész."
"A forgatókönyv gyökeresen érezteti a képregénybeli dolgokat. Ahogy olvastam egyes részeket láttam, ahogy le vannak rajzolva. Ebben az értelemben a Marvel nagyszerű; azt mondták 'legyen saját'. Nagyon jó csapatunk volt. Nagyon szerencsés vagyok a karrieremben. Kicsit furcsa volt, hogy Zachary Levi jön, mert Ő nem Josh Dallas, de fantasztikus. És már tudok Zach-ről pár éve. Tulajdonképp tényleg Ő volt az első választás Fandral szerepére, és jó volt látni játék közbe. Ő tényleg Fandral és egy nagyon szerethető ember, csapat játékos és igazán kedves. Mindenki tőárt karokkal köszöntötte és a családunk tagjává vált." | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Jan. 04, 2013 9:41 am | |
| Istenem, ezt az eszméletlen titkolózást...kezdek ettől bekattanni... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folytatás? | |
| |
|
| |
| Folytatás? | |
|