Hungarian Avengers Fan Forum A magyar Szuperhős - és Bosszúállók rajongók paradicsoma. |
|
| Folytatás? | |
|
+12adrilimo DeloraMercel Johy14 AmyHiddleston Sue CarrieJ. Dominika13 GwenPage Mrs. Captain America Boszorka666 Aleex LuluDarling 16 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Dec. 17, 2012 7:02 am | |
| Képet, please!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: | |
| | | Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Dec. 15, 2012 8:09 am | |
| " @Premscene @deeactincoach Szeretnék de forgatok. A gonosz nem alszik. Szó szerint. A csintalan nem alszik. #Thor2"
Gondolom akiknek ezt írta elhívták valahová, de a forgatás miatt nem tudott menni :) És azzal viccelődött hogy a csintalan, gondolom ez esetben Loki nem alszik :D Képeket akarok! *-* | |
| | | LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Dec. 14, 2012 8:47 am | |
| Áááááááááááááááááááá!!! Értem úgy sacc per kábé a lényegét, de valaki nyomna nékem egy fordítást? Előre is köszi!!! | |
| | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Dec. 14, 2012 8:41 am | |
| | |
| | | Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Dec. 07, 2012 10:57 pm | |
| Szuper promókép!!!!!!!!!!!!!!!! | |
Hozzászólások száma : 5587 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 13. Age : 42 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Dec. 07, 2012 9:56 am | |
| - Aleex írta:
- Új promókép:
Wáááááááá!!! | |
| | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Dec. 07, 2012 9:08 am | |
| Új promókép: | |
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Dec. 07, 2012 4:21 am | |
| Hujjjujjj...ez izgibizgin hangzik...attól tartok Loki itt turbóra veszi majd a Lúzer faktort... | |
| | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Dec. 07, 2012 3:09 am | |
| Spoileres Thor 2 jelenet leírásNyilvánosságra hoztak néhány jelenet leírást. Néhány helyen eléggé nyers a leírás, valószínűleg szándékosan nem tették érthetően közzé: - Spoiler:
"Látunk egy összecsapást Thor és az ellenséges hadsereg között, egy olyan világban, amely nem Asgard, nem hogy még a Föld. Hemsworth hadonászik a pöröllyel, Tom Hiddleston megsebesült és sisak nélkül látható. (Most vagy Loki sebesült meg, vagy "csak" a sisak, ez nem vehető ki igazán a leírásból). Majd bebörtönözik. Haragja irracionális, kétségbeesettebb és még mindig dühös.
Látni az erdő közepén egy tisztást. Száll a por, amik valójában antropomorf lények. Plusz látható egy nagy "gorilla", agyarakkal. Bár nem extrém méretű, ovális arca és fekete szeme van, ami hosszúkás és süllyedt. Aztán mutatják Asgardot, Anthony Hopkins-t és Natalie Portman-t, aki úgy tűnik, több, mint egy hercegnő...egy asgardi hercegnő. A két jelenet között vannak bevágások egy epikus csatáról, ami lóháton zajlik. A veszélyt az asgardiakra minden bizonnyal egy új idegen faj (jelenleg az azonosított sötét elfek) valamint egy fekete űrhajó jelenti. További, más jelenetben pedig Natalie Portman Thor-ral a földön fekszik, valószínűleg elfáradtak egy összecsapásban. A Thor: The Dark World a Földön kezdődik és végződik. A díszletek a legnagyobbak, amit valaha épített a Marvel Studios."
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Dec. 07, 2012 1:59 am | |
| Jaj már alig várom, kíváncsi vagyok, hogy csempészik vissza a mi Lokinkat... :) |
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Dec. 06, 2012 7:09 am | |
| Szerintem egész jó, nekem tetszik! | |
| | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Dec. 06, 2012 4:41 am | |
| Olly Moss által készített poszterecske a filmhez | |
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Dec. 04, 2012 5:26 am | |
| Hűha ez nagyon érdekes volt, köszi Aleex!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Dec. 04, 2012 3:03 am | |
| Spekulációk - FORRÁSA film kapcsán érdekes feltételezések láttak napvilágot. -esek lehetnek, szóval csak csínján. Szokás szerint leírom, hogy ha ezek közül egy sem így lenne a filmben/filmekben, természetesen ezekért nem vállalok felelősséget. A következő mondatokban sokszor előfordulnak a következő kifejezések: "állítólag", "elméletileg", "egyesek szerint". Ezek csak spekulációk: Elmélet 1:Van ez a kép a forgatásról: Mivel a képen látható Malekith nagyon jó varázsló, egyesek szerint valamiféle kaput nyit meg, hogy megidézzen valakit/valamit. És a Malekith ismertetőmben mit is írtam? Kivel köt szövetséget? Surtur-ral, a tűz démonnal. Ez az idézés alakíthatja akár a Thor 3 történetét is. Vagy lehet, hogy lesz egy 4 szereplős, epikus, "négy az egyben" akció? :D "Malekith vs. Kurse", "Kurse vs. Thor" és "Surtur vs Thor vs. Malekith"? Nem tudni. Surtur akár egy Loki vagy Malekith-féle portálon keresztül bejuthat a csatába. De attól tartok, hogy ez a fajta csúcspont hasonló lesz a Bosszúállók-ban lévő inváziós megoldáshoz, ami azt jelenti, hogy nem nagyon van új ötlet. De bárcsak ez lenne a legnagyobb gond a filmmel. Azonban szerintem Thor nem elég erős ahhoz, hogy csatába kezdjen Surtur-ral (valószínűleg az ereje Odin-hoz hasonló) így ha Odin is részt vesz a csatában, akár meg is halhat. Odin nyekk, Galaxis Őrzői felvezetés check. Sőt, azt is bemutathatnák, hogy régen Odin hogy vesztette el az egyik szemét. Elmélet 2:Ahogy visszatérnek Asgard-ba, Thor átadja Loki-t Odin-nak, aki büntetésként száműzi Muspellheim-be, a tűz birodalmába. Majd Malekith kerül a figyelem középpontjába, hogy átakarja venni az irányítást a 9 birodalomban. Loki megtudja Malekith szándékait, valahogy figyelmezteti Odin-t (persze nem azért, mert hős akar lenni, hanem mert így vissza tud térni és hogy továbbra is bajt okozzon) és Odin összegyűjti Asgard legjobb harcosait (Thor, Loki, Heimdall, Sif, A három harcos). A Földön Thor harcol Malekith-szel, ami egy epikus csatává növi ki magát (erő vs varázslat). Thor győz, visszatér Asgard-ba, ahol segít a többieknek a már félig romokban lévő Asgard-ot megvédeni Surtur-tól. Odin utolsó erejével visszaküldi őt Muspellheim-be, ahová tartozik. Odin meghal, Thor veszi át a trónt. Az egyik film végi stáblistás jelenetben láthatnánk először a Varázslónő-t és a Hóhér-t, a másikban pedig pl. hogy Thanos megtalálja a Végtelen Kesztyűt a romokban, amit fel is vesz. Elmélet 3:Szintén forgatási képeken lehetett látni, hogy Jane-nél van valami. Egyesek szerint ez egy "futurisztikus kamera", amivel a jövőbe lát. Sőt, az AIM-esek is láthatnának a jövőbe. Még nem sikerült létrehozni az időutazást, de vannak olyan eszközök, amely lehetővé teszi számukra, hogy megtekinthessék a jövőt. Jane ezeket tudhatná: Thanos, Masters of Evil, Ultron, AIM, Hydra, milyen pusztítást okoz Malekith / Surtur / Kurse. És a lényeg, hogy a Marvel itt bevezethetne egy másik epikus csavart is a történetbe, mégpedig az időutazó Kang-et! (na ez lenne nagy csavar! - Aleex) Aki szövetséget köthet Thanos-szal. Ennek több értelme is lehetne, mert láthatnánk Kang mellett egy teljesen más változatú Ultron-t, aki nem egyszer aktiválta már újra magát (a képregényekben). Az igazán durva az lenne, hogy Kang engedélyezné Thanos-nak, hogy ő uralkodhat ezen az idővonalon, miután megkapja a kesztyűt. Ultron része lenne Kang tervének, hogy manipulálja az időt, a sok lényt és Thanos-t. A Föld legnagyobb hősei animációs sorozatban azt mondta a Bosszúállóknak, hogy a jövőben Kapitány miatt lesz nagy gond. És pár résszel később elkezdődött a Titkos Invázió. Ki volt az első "áldozat"? Kivé változott át először egy Skrull alakváltó? Igen...Kapitánnyá. A Bosszúállók-ban amikor veszekedtek, halkan, de lehet hallani, amikor Banner mondja: "Amerika Kapitány mint veszélyforrás?" Szintén sokadik csavarként pedig a fentebb említett Varázslónő bemutathatna egy titokzatos ellenséget Thor múltjából. Visszatérve a forgatási képekre, láthatóak voltak kaszkadőrök, az egyikkel belehetne vezetni Beta Ray Bill-t. Feige egy interjúban elmondta, hogy szereti a karakterét... Egyesek szerint:- Selvig kezdi egyre megérteni, mi az, amit a négydimenziós kocka mutatott neki. Pl. Bartonnak megmutatta a következő célpontot... így lehet, hogy Selvignek vagy Lokinak is megmutatta, hogy mit kellett csinálniuk a közeljövőben.
- Úgy tudom, hogy Frigga képes megjósolni a jövőt(a Vanirokhoz hasonlóan, akik az asgardiak egy isten csoportja) de általában ezt nem mondja el senkinek. Ez alól kivétel volt, amikor megálmodta a fia, Baldr halálát.
- Thor megtanult a pörölyével portált nyitni és így jutott le a Bosszúállókhoz.
| |
| | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Nov. 28, 2012 5:57 am | |
| Az alábbi oldalon megtekinthető 3 új forgatási videó Thor és Malkith harcáról: LINK | |
| | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| | | | LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Nov. 27, 2012 12:32 am | |
| - Aleex írta:
Hát igen... ha külső forgatási helyszínen nem fog megjelenni, leghamarabb az előzetesbe fogjuk látni... bízzunk benne, hogy a Marvel kiad valamit, vagy felraknak valami képet. Egyébként a forgatási helyszín jelenleg így néz ki...
Hát őszintén szólva, azért mertem remélni, hogy Loki végre lehúzzam azt a formás kis v*lagát legalább a Földre...nem csak zöld hátteres világokban teszi tiszteletét...hrrr... Félek, a türelméről híres rajongó kezdi elveszíteni a türelmét...
A hozzászólást LuluDarling összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 27, 2012 12:47 am-kor. | |
| | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| | | | LuluDarling ADMIN - BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Nov. 26, 2012 11:58 pm | |
| Gyerekek, én totál türelmes vagyok, de azért lassan már valaki előrukkolhatna legalább egy távoli, elmosódott Loki képpel lelkem egészséges PH értékének megőrzése érdekében! :turbopoke: | |
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Nov. 25, 2012 10:57 am | |
| Darcy karakterét imádtam, annyit nevettem neki :D Olyan beszólásai vannak :)
| |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Nov. 24, 2012 9:50 am | |
| Most már tényleg belecsaphatnának a lecsóba! | |
| | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| | | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Nov. 21, 2012 8:24 am | |
| - Mrs. Captain America írta:
- Igen, a két lakókocsi mintája megegyezik...hát vagy tévedtek a Tumblr-ön, vagy ugyan azt a lakókocsit használják most is :D
Bármi lehetséges! | |
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Nov. 21, 2012 8:05 am | |
| - Aleex írta:
Én is láttam, be is akartam rakni, de írták, hogy Avengers forgatási. (a kék csíkok a busz oldalán) Igen, a két lakókocsi mintája megegyezik...hát vagy tévedtek a Tumblr-ön, vagy ugyan azt a lakókocsit használják most is :D | |
| | | Aleex BOSSZÚÁLLÓ
| Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Nov. 21, 2012 7:53 am | |
| - Mrs. Captain America írta:
- Nem tudom mennyire hivatalos ez a kép, de több rajongó is állítja hogy ez Tom sminkes kocsija a Thor 2 forgatáson.
Én is láttam, be is akartam rakni, de írták, hogy Avengers forgatási. (a kék csíkok a busz oldalán - KÉP) | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folytatás? | |
| |
| | | | Folytatás? | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|