Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Május 07, 2013 9:31 pm
Boszorka666 írta:
Na erről nem is tudtam, bár szerintem még mindig nagyobb fizetést kapott mint Tom!
Igen, egyetértek...
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Május 07, 2013 8:58 pm
Aleex írta:
Chris Hemsworth majdnem nem tért vissza a filmbe. Kevés fizetést kap a Disneytől. A Snow White filmért 5 milliót kapott, a Thorért meg a Bosszúállókért csak a töredékét.
Na erről nem is tudtam, bár szerintem még mindig nagyobb fizetést kapott mint Tom!
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Május 07, 2013 8:53 pm
Chris Hemsworth majdnem nem tért vissza a filmbe. Kevés fizetést kap a Disneytől. A Snow White filmért 5 milliót kapott, a Thorért meg a Bosszúállókért csak a töredékét.
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2735 Csatlakozás ideje : 2012. Aug. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Midgard, Tom Hiddleston közvetlen közelében XD
Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Május 02, 2013 5:49 am
Köszi a képet és az előzetest Aleex!!!!!
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1866 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 17. Age : 27 Tartózkodási hely : Washington, D.C.
Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Május 02, 2013 5:46 am
Szinkronos előzetes:
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 1557 Csatlakozás ideje : 2012. Dec. 15. Age : 27 Tartózkodási hely : Asgard, Loki közvetlen közelében
Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Május 02, 2013 5:08 am
Aleex írta:
Kaptunk egy új képet...
Persze nem Lokiról, de ettől függetlenül szuper kép, köszi Aleex!
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Folytatás? Csüt. Május 02, 2013 3:46 am
Kaptunk egy új képet...
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Május 01, 2013 6:43 am
Én igen. A Vasembert. XD De most, hogy az megvolt, a Thor teljes erőbedobással kínoz. XD
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Folytatás? Szer. Május 01, 2013 1:45 am
Sue írta:
Mondjuk a fantáziámat nagyon mozgatja, hogy ennél a bizonyos résznél Loki még a a cellájában tartózkodott-e. .)
Nos az az enyémet is! Jaj, mamám, filmet még nem vártam ennyire!
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 911 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 28. Age : 36 Tartózkodási hely : Ingázás Asgard és Midgard között, időnként leledzés az álomból épült váramban
Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 30, 2013 11:44 pm
Ötletem az nekem is rengeteg van. :D Azt nem tudom, hogy több cella-e, mert én azt sem tartom kizártnak, hogy Loki egy extra nagyban tölti az idejét. Elvégre mégiscsak herceg. Gondolom már ezért sem dugták egy sötét, hideg lyukba. És én is úgy gondolom, hogy az a hasaló arany páncélos valaki egy asgardi őr. Mondjuk a fantáziámat nagyon mozgatja, hogy ennél a bizonyos résznél Loki még a a cellájában tartózkodott-e. .)
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Folytatás? Hétf. Ápr. 29, 2013 7:32 am
Én sem hiszem, hogy a sötét Elfeknél lenne, inkább valahol Asgardon. (A 2. kép hátulján mintha Asgardi őrök lennének?) Viszont a képen is látszik, hogy több cella van ott.
Kíváncsi leszek a Júliusi Comic Con-on kapunk-e valami ízelítőt a filmhez (a szereplők, úgy mint az előző filmnél újra ott lesznek, bár még nem tudni kik), nekem már így is rengeteg ötletem van mi lesz a filmbe!
Sue BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Ápr. 28, 2013 10:14 am
Szerintem ez a cella nem a sötét elfeknél van, mert Thor ahhoz túl nyugodtan sétált be. Szerintem Asgardban van, és annál nagyobb akkor a gond, mivel az elfeknek semmi keresnivalója nem lenne ott.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Folytatás? Vas. Ápr. 28, 2013 8:12 am
Elnézést kérek, hogy eddig nem jelentkeztem! :( De a szuper előzetest látva, ismét visszatértem ;) Még hozzá egy SPOILER-el! Spoiler veszély!!
Idézet :
(Remélik ez a két képkocka az előzetesből?) Bizonyára...annyi bizonyos, hogy Thor a sötét elfek börtönében vívja a csatáját. (2. kép) Viszont, jogosan tehetjük fel a kérdést, mi dolga volt ott Lokinak, főleg, hogy bebörtönözték ott? Talán a sötét elfeknél is kihúzta a gyufát a cselszővéseivel? És ezért, Thor segítséget kérve kiszabadítja onnan? Bizonytalan...de lehetséges a feltevés. :P
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
Tárgy: Re: Folytatás? Szomb. Ápr. 27, 2013 1:00 am
Kíváncsi leszek az új Fandral-ra mert Joshuát nagyon szerettem... :)
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Ápr. 26, 2013 7:49 am
Aleex ha nem hívod rá fel a figyelmet, én észre sem veszem!
Dominika13 BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 876 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 22. Age : 25 Tartózkodási hely : Midgard, az egyszerű halandók Földnek nevezik
Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Ápr. 26, 2013 5:19 am
Érdekes, ha nem mondod akkor biztos nem jöttem volna rá, hogy az Zachary Levi. Annyira homályos, hogy teljesen összetéveszthető a Joshua Dallas féle Fandrallal. :)
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Folytatás? Pént. Ápr. 26, 2013 5:02 am
Zachary Levi mint Fandral - Odin mögött (észre se vettem eddig):
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 23, 2013 7:53 am
Kaptunk 3 posztert is rajta Loki, Odin és Heimdall:
Boszorka666 BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 23, 2013 5:58 am
Szuper, hogy már van felirat hozzá!!!!!!!!!! Köszi Aleex!!!!!!!!
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 23, 2013 5:45 am
Magyar feliratos előzetes:
CarrieJ. S.H.I.E.L.D. Ügynök
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás ideje : 2013. Jan. 16.
Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 23, 2013 4:41 am
VÉGRE. Kész,ennyi volt,Carrie beadta a kulcsot.
Fantasztikus lett a trailer. Loki hajával szerintem semmi gáz nincs,sőt...*-* Tommal csinálhatnak bármit,akkor is istenien néz ki. Lesz itt minden,szerelmi háromszög is,bár ez várható volt...
Azt hittem,az előzetes enyhíteni fogja a szenvedésem,de nem,most durvább elvonási tüneteket produkálok.
Aleex BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 23, 2013 3:00 am
Én most kellemeset csalódtam! Nem vártam volna hogy ilyen jó kis előzetest kapunk és hogy ennyi ideig láthatjuk Lokit (oké, a másik jelenetbe csak háttal, de na). Nem semmi amit Christopher Eccleston arcával csináltak, rá se ismerni!
Most már még jobban várom a filmet!
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ
Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 23, 2013 2:57 am
Mrs. Captain America írta:
Bevallom mikor megláttam Lokit hatalmasat nevettem, mert fura volt az új haja, de nem olyan rossz, meg lehet szokni :)
Úgy tudom, kicsit normalizálódik a frizurája, ha kikerül a dutyiból, de nekem így is tetszik! Csak az gondolkodtatott el egy percig, hogy milyen erőteljesen érzékelhető most Tomon a sok smink és persze a paróka, mert az utóbbi időben csak az eredeti haj és bőrszínével láttunk róla képeket :)
Mrs. Captain America BOSSZÚÁLLÓ
Hozzászólások száma : 2462 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
Tárgy: Re: Folytatás? Kedd Ápr. 23, 2013 2:36 am
ÚRISTEN!!! Végre, el se hiszem!!!! :) Bevallom mikor megláttam Lokit hatalmasat nevettem, mert fura volt az új haja, de nem olyan rossz, meg lehet szokni :) OMG...még most se hiszem el hogy van előzetes...
GwenPage BOSSZÚÁLLÓ